Şimdi Ara

Sevgilimle durumumuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar biz 5 aydır çıkıyoruz mesafe var aramızda ama seviyorum çok . Ama ilişkimizde sanki düzgün gitmeyen şeyler var en az bana 3-4 kere ayrılalım dedı ama ben yalvardım resmen gurur falan dinlemedim yalvardım barıştık. Dünde kameradayız facesıne gırdım eski arkadaşlarıyla konuştuklarını gördüm önceden sevgılılerıyle neler yaptıklarını falan eğlenmiş baya bildiğiniz öpüşme falan olmuş aralarında 16 yaşında daha ve büyüklerle çıkmış hep 20-21 yaşlarında kişilerle çıkmış. Sigara falan içmiş bende hiçbir kızla olmadım şuana kadar çıkma teklifi ben etmedım kızlar etti resmen. Hiçbir kızla gönül eğlendirmedim. Ama sevgilimin bunları yaptıgını görünce kötü oldum moralim bozuldu ister istemez ve oda farketti bunu ne oldu dedı bende anlattım işte sonra kapattı çıktı bilgisayarı ayrıldık bizden ümidimiz kalmadı falan dedi yalvardım yine ayrılmayalım lütfen dedim hayallerimiz var çok herşeye dair barıştık gece işte bugün de evlencez biz aşkımlaa falan diyor çok ilgileniyor ama aynı şeyi yine yapacak diye korkuyorum. Ya ben sevdiğim için kıramıyorum bile hiç sert davranamıyorum davransam hemen küsüp gidiyor sen kızsın ya biraz olsun laflarıma uy ama yok işte kızınca küsüyor hemen ama benımde artık içimde birşey kalmamaya başladı tükendim 4-5 kere ayrılalım denirmi ya başkasına sarıl falan denirmi ben ona hiç 1 kere bile demedim böyle birşey. Yüzük alıcaktık takıcaktık söz verdik birbirimze ailelerimiz bile tanışır yakında benım annem biliyor onun anneside yolladığım hediyeleri bile biliyorlar. Ne yapsam alsammı yüzük yoksa daha fazla çabalamayıp ayrılsammı ilerde pişman olucam gibi bi hal var ayrılırsam ama ondan başkasıyla olamam çok seviyorum lütfen akıl verin







  • Yol yakinken geri don

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu devırdede bulamıyoruz işte düzgün kız kalmadı yanı ama şuan face şifresini falan biliyorum erkekler yazsada cevap vermıyor bilmiyorum yaparmı yine böyle şeyler
  • Arkadasim hicbir kiza yalvarma gururunu.yedirme zaten.uzaktasin kiza fazlada guvenme derim ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an bile başkasının yanında olabilir.
    Arkadaş güvenmeyin şöyle kızlara birşeyini yakaladığınızda tekmeyi vurun gitsin, sanki dünyada kız yok başka ulan çık sokağa caddeye binlerce var.
  • keşke hiç tanışmasaydık ya 5 ay geçti işte ayrılmak çok kötü eder beni bütün gün konuştuğun birisini kaybetmek
  • kr0n0s1907 K kullanıcısına yanıt
    Kardes durumum yoktu okuyamadim ben

    Saka bir yana yasin kac onu bile bilmiyorum ama herkesin dünya tatlisi, melek dedigi bir kadinla birlikte oldum. Meger en agir küfürleri hak ediyormus. Cidden artik inancim kalmadi benim böyle islere.

    Ayrica para bu islerde önemlidir.her kadin kendinden maddi acidan daha guclu bir erkek ister.Bir de emin ol egosuz ve icinde ke**selik olmayan kadin yoktur.ayni ab*za olmayan erkek olmayacagi gibi.sonucta bu bizim en temel icgüdümüz, temel amacimiz.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız seni sevmiyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kr0n0s1907

    ayrıldık bizden ümidimiz kalmadı falan dedi yalvardım yine ayrılmayalım lütfen dedim hayallerimiz var çok herşeye dair barıştık gece işte bugün de evlencez biz aşkımlaa falan diyor çok ilgileniyor ama aynı şeyi yine yapacak diye korkuyorum.



    %90 yine yapar. Söylediğin yaşlara bakılırsa daha gençsin. Arada mesafe olan ilişkiden hayır gelmez zaten.
  • kardeşim bak üzülen sen olursun, bırak o kızı cidden çekilmez..fazla naz aşık usandırır..bak sen bi takma kızı tamam sen bilirsin vs de, bırak o gelsin.baktın gelmiyo yol ver gitsin.
  • teşekkürler cevaplarınız için arkadaşlar bakalım zaman göstericek herşeyi böyle böyle bıktırdı beni ya ne güzel anlaşıyorduk ama artık tükendim resmen
  • Dostum asosyal bir insan mısın? Yani kızı kaybedersen eski ot gibi, yalnız yaşadığın günlere döneceğinden mi korkuyorsun? Ben böyle bir durum yaşadım da acaba sen de mi bu yüzden kızı kaybetmekten korkuyorsun diye soruyorum.
  • "aşk acısı" denen şeyi tattım evet, asla değmez. en ufak bi yanlışını yakaladığında basacaksın tekmeyi. kız şimdi her şeyi yapacak "beni nasıl olsa affeder" diye düşünecek. koyun gibi güdülmek istemiyorsan bırak o kızı.
  • 1-)Yaş kaç ?
    2-)Kız senini istemiyorsa zaten seni elinde oynatır...
    3-)Seni sevmiyorsa zorlama.
    4-)Gerçek aşkın dışında kimse için gururunu çiğnetme...Zaten kız senden ayrılmak istiyor fazla uzatma sadece gerçek aşkı bulduğunda her şeyini onun önüne serebilirsin unutma !
  • yalvarmak nedir ya?
    kes iletişimi önüne bak.
  • Kız 16 yaşında diyosun ya, ne yüzüğü. Belli ki ufak bir arkadaşımızsın, bayağı bir hayal dünyasındasın.

    O kızdan bir cacık olmaz. Ayrıl.
  • Bildiğin şu an çocuk bakıcısısın. 16 yaş daha çocuktur.
  • Kardeşim kendinle ilgili inançlarında bazı sıkıntılar var sanırım çünkü kendine çok fazla güvenseydin bu kızı umursamazdın bile ve yeni kızlarla takılmaya bakardın. Bu kızın aklı muhtemelen eski sevgililerinden birinde takılı kalmış ve senden çok fazla etkilenmemiş. İlişkide kızı nasıl köle yapacağını, peşinden koşturacağını öğrenmek için şuraya bakabilirsin.http://kadinlarietkile.blogspot.com/2013/12/kadinlarietkile.blogspot.com-duzenli-bir-iliski-sahibi-olmak.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.