Şimdi Ara

Sevgilimi Artık Sevmiyorum Çıkmazdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 senelik bir ilişkimiz var. İlk zamanlar bana çok kötü davranıyordu, umursamamazlıklar, iğrenç davranışlar falan ama benim gözüm kör olmuştu aşkından... Hiçbir zaman benim sevdiğim kadar sevmedi ve sürekli bir duvar koyuyordu aramıza. Aklımda sebebi vardı başkası mı vardı acaba kafasını karıştıran diye. Böyle gitti gitti ben dayanamadım artık çünkü haftalarca beni görmezden geldi ben de ayrılmak istedim. Direk kabul etti. Aylar sonra tekrar konuşmaya devam ettik arkadaş gibi. Sonra yine yüzüstü bıraktı dağıttı beni.Aylar sonra yine geldi ama bu sefer değişmiş olarak geldiğini söyledi. Ben de salağım ya kabul ettim yine... Son birleşmemizden bu yana yaklaşık 8 aydır birlikteyiz.

    İlk seferki şüphelerimin doğru olduğunu yaklaşık geçen ay bugün öğrendim Messenger'ından. Benle çıkmaya başladığı zaman başkalarına yazmış yürüme baabında. Bana bir sürü yalanlar söylemiş, ben varken çok fazla kişiyle konuşmuş. Şu an benim için öl desem ölecek kıvamda. Bu çok kötü beni bırakmıyor ben bunları öğrendiğimden beri iyi değilim, zorla onunla birlikteymişim gibi hissediyorum.
    SON KEZ DEĞİŞİP GELDİM DEDİĞİNDE DE BİRİSİYLE KONUŞUYORMUŞ AMA NELER YAZMIŞ BEN SENİNLE HER ŞEYİ İSTİYORUM VB KISKANMIŞ ETMİŞ ve o sırada yine yedek ben. Bu ay içerisinde 20 kez ayrılmışımdır her seferinde bir yerlerini kesti, intihar edicem sensiz yaşayamam falan diyor. Ben de her seferinde kıyamayıp yanına gidiyorum barışıyoruz. Ailesine benden bahsetmiş ve annesiyle konuşmam için numaramı vermiş, zorla da konuştuk. Hiçbir şey istemiyorum artık çok zorlanıyormuşuz gibi hissediyorum. Artık ne sarılmak istiyorum ne öpmek. Öpmek için geliyor ama zorla öpüyorum bazen karşılık bile vermiyorum. Sürekli bir ayrılma isteği var bende, sürekli özledim diyor ilgi istiyor ama ben çok sıkıldım ve en büyüğü de ben bunları haketmediğim için kaldıramıyorum.

    Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama içimi dökemiyorum kimseye. Çıkmazdayım yardım edin bana...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidalgo71 -- 8 Mayıs 2017; 19:40:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Konu başlığı: Sevgilimi Artık SEVMİYOR Çıkmazdayım

    Sevgilini kim sevmiyor? Başlığa bakarsak gizli bir özne sevgilini sevmiyor, ama kim olduğunu bilemiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Yanlışlıkla klavyeden bir tıklamamla tamamlayamadan foruma gönderdim. Ama düzelttim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu ilişkiden hayır gelmez.Sakin bir kafayla durumu anlat.Alışmış kudurmuştan beterdir derler kız senleyken başkalarına yazıyorsa heyecan istiyor değişiklik istiyordur.Sen öğrenince de herşeyi suçluluk duygusu sana daha çok bağlanmasına sebep oluyor.

    İşin özeti bir şekilde ayrı ve herkes yolunu çizsin.
  • Ayrıl kardeş.
    Sonra pişman olmazsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hidalgo71

    Yanlışlıkla klavyeden bir tıklamamla tamamlayamadan foruma gönderdim. Ama düzelttim.

    Tamam, sorun değil, düzeltmişsin başlığı zaten.

    Sevgililer ergen mi, değil mi? Ergense olur böyle şeyler, söylenenleri fazla kafaya takmamak lazım. Yeni aşka yelken açınca unutulur gider eskiler. Ama hayır, sevgililer yetişkin ve sorumluluk sahibi bireylerse elbette yardımımız olabilirse öneri sunabiliriz. Ama işte bilemiyoruz, sevgililerin durumunu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 8 Mayıs 2017; 19:47:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THESİMPSON kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten denedim defalarca denedim bir şekilde yine barışıyoruz. Şu an bile beni rahat bırakmıyor ahtapot gibi yapıştı bana rahat kalamıyorum kafamı dinleyemiyorum. Her seferinde kendine zarar veriyor, kendimi öldürürüm diyor. Şu an birileriyle yazışmıyor aklı başına geldi ama ben bana yapılanlara şahit olunca kaldıramayacak duruma geldim ve aşkından kör olduğum kişiye karşı gram bir şey hissedemiyorum. Nasıl ayrılacağımı da bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızın sadık olmadığı belli,hâlâ öl desem ölecek falan diyosun,yeni boynuzlar eklemeye hazırsan devam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım, göz attım.. yedeğe atmış seni falan.

    onurun varsa azıcık ayrılırsın.

    kendinizi kızlara köpek etmeyin.
  • asau kullanıcısına yanıt
    İkimiz de yetişkiniz ama konudaki bulunma amacınızı anlayamadım. Ha ergen ha yetişkin bir insanı aldatıp hayatını zehir edip hiçbir şey yok gibi gelmek normal bir şey mi ergenlerde ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HarveyBullock kullanıcısına yanıt
    Ailesine anlattı, annesiyle tanıştırmak istiyor. Annesinden de herkese yayılacak. Tüm sosyal medya hesapları var şimdi bende. Benden başka kimsesi yok şu an bundan eminim ama bana yaşattıkları yüzünden aşkından kör olduğum kişiye karşı hiçbir şey hissedemiyorum. Kısıldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim eğer şimdi terketmezsen tez vakit terkideleceksin ve hep pişman olacaksın bırak şimdide o ağlasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motoplus kullanıcısına yanıt
    Beni terketseydi çoktan terkederdi yapıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahahaha sen ciddi misin hala bu kızla takılıyor musun
  • Ayrıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkasından yüz bulunca yine seni bırakır sonra iş bitince geri gelir affet beni der. İnanma kızların bu kendilerine zarar vericem tavirlarina çok. Ciddiyetini koy ortaya her zaman böyle barışıp küsüp gelemez mutlaka bir tepki vermelisin.

    Üzmek istemiyorum ama belkide senden ayrıldığında bir sürü erkekle konuşmayı ilişki kurmayı denemiş ama kendini seven erkek bulamayıp sana kalmıştır evleneyimde bari elimdeki de gitmesin diye dusunuyodur.

    Sevgi çok önemli. Düşün taşın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırak kessin sağını solunu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar midesiz olma. Sen varken baskalariyla konusuyomus daha ne olsun? Ayril gitsin, ne hali varsa gorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam baştan yapmışsınız hatayı . İlk ayrıldığınız da bir daha dönüp de yüzüne bakmayacaktınız . Yol yakınken ayrılın gitsin . Çok sevmesem de bir laf vardır or**punun tövbesi ya**ak görene kadardır diye . Daha önce sizinle sevgiliyken başkalarıyla konuşmuşsa o niyetle yarın bir gün yapmayacağının bir garantisi yok . Sizi yedekte tutmuş hep diğerlerinden posta yeyince size gelmiş her seferinde . Kim bilir neler yaşadı ki diğerleriyle bu sefer değiştim dedi
  • bro direk de işte benimle beraberken başkaları ile yazıştığını öğrendim ve bunu kaldıramıyorum. Daha fazla beraber olamayız, kendine iyi bak. Bırak sonra ne yaparsa yapsın. Merak etme ölmez, fake atıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.