Şimdi Ara

ses seviyesi yüksek tablet tavsiyesi (SAmsung, acer, asus, ipad vs hariç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ses seviyesi "eh işte" olmayan, rahatlıkla yetecek bir tablet peşindeyim.
    tabi ;
    - ips ekran,
    - düşük olmayan pil kapasitesi,
    - çift çekirdekli 1,5 ghz işlemci ,
    - 1 gb ram,
    - 9 inç ekrandan aşağı olmayan bir tablet arıyorum.

    hizlial da artes d1003 denk getirmiştim bir ay kadar önce. maliyeti de 420 tl idi. sesi gayet güzeldi. ancak ekran resmen gövdeden ayrı duruyordu. iade ettim. bir daha da o fiyata bulamadım.

    d1003 e alternatif bir cihaz bulabilir miyim diye bakıyorum. tecrübelerinizden faydalanmayı umuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 30 Eylül 2013; 15:46:17 >



  • ezcool smart ten kullanan varmı mesela? bluetoothu yok. ama sesinin iyi olduğuna dair yorumlar var gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 30 Eylül 2013; 16:39:15 >
  • gözlerim yaşardı. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilgi ve bilgileriniz üçün.
  • tek kişilik dev kadro olarak konuyu devam ettiriyorum. artes d1003 ile ezcool smar ten arasındayım. fiyat avantajı nedeniyle ezcool smart ten alacağım galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desailles

    ezcool smart ten kullanan varmı mesela? bluetoothu yok. ama sesinin iyi olduğuna dair yorumlar var gibi.

    hoş makina. bence. güncel yazılımıyla daha iyi oldu. geçen hafta karşıkomşunun oğlu aldı. ancak onunki bluetothlu geldi. sanırım yeni versiyonları bluetothlu olmuş.
  • besauro kullanıcısına yanıt
    peki ses seviyesi konusunda fikriniz var mı? örneğin ortamda 3-5 yetişkin sohbet ederken aynı anda çocuk tabletle kendisinin rahatlıkla duyabileceği bir ses seviyesi ile film izleyebilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desailles

    peki ses seviyesi konusunda fikriniz var mı? örneğin ortamda 3-5 yetişkin sohbet ederken aynı anda çocuk tabletle kendisinin rahatlıkla duyabileceği bir ses seviyesi ile film izleyebilir mi?

    bence rahatlıkla izler. 3-5 kişi ne kadar çok ses çıkartırlar ki zaten ? hiç olmadı çok güzel kulaklıklar var çocuklar için. ondan takarsınız, o şekilde izler çizgi filmlerini
  • besauro kullanıcısına yanıt
    valla kulaklık kullanmayı ben pek sevmem. çocuklar için de uygun olmadığını düşünüyorum. henüz 5 yaşında. bu yaşta kulaklıkla haşır neşir olmaya başlarsa o kulakların sonu iyi olmaz. o açıdan bu kadar ısrarcıyım ses seviyesi iyi bir tablet konusunda. şeytan diyor ki kıy paraya al bir note



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 10 Ekim 2013; 16:15:18 >
  • Artes markalı ürün kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum. d712 bir kere değişti 4-5 kere tamir oldu. para iadesi hakkımı kullanmak istediğimde. RMA formu verildi. Ancak bizdehesaplı.com formu tanımadı. EEE benim suçum nerde? kim yapacak para iadesini? tüketici mahkemesine baş vurdum. Bu şekilde müşteri mağduriyetini ön planda tutan iki firma ile tanışmış oldum. Birisi RESEr bilgisayar bursa. diğeri malum artes...
  • ezcool smart ten aldım hepsiburada dan. ses seviyesi fena değil. cihazda bir hoparlör var. ancak ses seviyesi yükselince ses kalitesi azalıyor.

    ayrıca cihazda hem bir ölü piksel çıktı hem de ekranın sağ alt köşesi 1-2 mm gövdeden yukarıda bastırınca oturuyor. bir müddet sonra tekrar aynı. artesde bu sorunun çok abartılı halini yaşamıştım. ekran bildiğin havadaydı. iade etmiştim aldığım yere. smart teni de iade ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 18 Kasım 2013; 14:12:27 >
  • aradığınız ürün tam olarak lenovo yoga dır esasen. sonraki seçiminiz çok ileri bir tarih olmayacaksa ve yurtdışı bağlantı imkanınız varsa ses, batarya, sağlamlık ve ergonomi açısından üst düzey. işlemci gücü ve çözünürlük ise standart kapasitelerde. yurtdışından alınabilirse fiyat cazip.
  • 570 lira artes q1003 .. Ses seviyesi üst düzey diyebilirim. Cihazla alakalı hiçbir sorunum yok.. Sormak istediklerin varsa seve seve cevaplarım... (2gb ram , 10.1" , 1.6 ghz , 7600 mAh , hdmı , 5mp kamera + flash+ auto focus (arka) - ön kamera 2mp) vs vs...

    Alırsan pişman olacağını sanmıyorum.. Forumda bir arkadaşa hatalı bir ürün geldi değiştirdi yine sıkıntılı bir ürün daha geldi. Para iadesini talep etti ve parasını aldı.. Biraz şans meselesi ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum... (tabletimde en ufak bir sıkıntı yok :))

    7" samsung tab 3 var birde ona bakarak kat kat kat iyi :) 700 lira tab 3 :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedoman34

    aradığınız ürün tam olarak lenovo yoga dır esasen. sonraki seçiminiz çok ileri bir tarih olmayacaksa ve yurtdışı bağlantı imkanınız varsa ses, batarya, sağlamlık ve ergonomi açısından üst düzey. işlemci gücü ve çözünürlük ise standart kapasitelerde. yurtdışından alınabilirse fiyat cazip.



    yurtdışıyla bağlantı şansım yok. markaya bakınca fiyatların yüksek olacağını tahmin ediyorum. ama bir bakayım yine de. siz kullandınız mı bu cihazı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 18 Kasım 2013; 11:26:58 >
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    d1003 almıştım artesin. çok büyük bir falsoyla beraber geldiğinden iade ettim. ama ses seviyesi iyi gelmişti. pil ömrü nasıldır q1003'ün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 18 Kasım 2013; 14:11:04 >
  • desailles D kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Artes Q972 kullanıyorum. Ekran parlaklığı %50 seviyesinde 5saati biraz geçkin performansı var. Q1003 biraz daha fazla gider tahminimce. Çözünürlük farkı var. Sesi gayet yeterli ancak benim kulaklar philips ses sistemine alıştığı için bana düşük geliyor. Kulaklık ile kullandığımda kaliteli ses veriyor. Flac parçalar harika.


    Edit: Size mesaj gönderdikten sonra gördüm. Gittigidiyorda Artes D1003 359TL


    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/artes-tabl-d1003-ips-10-1-quot-1gb-16gb-hdd-and-4-1-97955533



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 18 Kasım 2013; 11:37:11 >




  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    flac parçalar nedir acaba?

    kulaklık ses kalite ve seviyesi pek umurumda değil açıkçası.

    gittigidiyordaki ürüne gelince; ödeme onayı yaptıktan sonra fark ettiğim bir sorun olursa iade konusunda sorun yaşama ihtmalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. oysa hepsiburada ve hizlial da hiç bir sorun olmadı.
  • desailles D kullanıcısına yanıt
    Flac kayıpsız ses sıkıştırma formatıdır. MP3 formatında genelde 128Kbps ve en fazla 320kbps ses kalitesi mevcut iken FLAC ile bu oran 1000kbps gibi bir değerdedir. Dinlediğiniz şarkılarda duymadığınız entrümanları ve ses derinliğini duymanızı sağlar. Gittigidiyor daha güvenli bir sistemdir. Siz onaylamadıkça satıcıya para ödenmez.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    evet ama onay süresi dolduktan sonra bir sıkıntı farkedersek sorun olabilir.
  • sedoman34 S kullanıcısına yanıt
    cihaz da değişikmiş. kendinden standlı.
  • hocam şöyle söyleyim wifi açmazsanız her dk kullansanız bile ertesi güne sarkacak kadar fazla.. wifi açınca daha hızlı tükeniyor doğal olarak... en az 6-8 saat sürekli kullanımı garanti ediyorum. (dikkat... wifi açıkken.) Kısacası alırsanız ya bunun şarjı ne çabuk bitiyor demeyeceğiniz bir tablet.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.