Şimdi Ara

ses ile alakalı birazda elektronik ile.. (ACİLLLLLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarımın ses kartı kurulu yalnız su an hoparlorum yok anfili hoparlorum yok sıradan bir hoparlorü eldeki imkanları degerlendirerek nasıl baglayabilirim normal bir ses alsam bu aksamlık yeter .saygılar..







  • Normal iki hoperlörü stereo olarak bağlayabilirsiniz sesi çok az çıkabilir ama yine de ses verir. Bunun için size gereken biraz kablo ve stereo soket. Kablo bağlantısı için ikili kablo kullanıyorsanız her iki hoperlörün eksi (-) uçları ortak olacak şekilde bağlayacaksınız. + uçlarından birer kablo stereo sokete gelecek. Soketin en üst noktasına - uçlardan gelen bağlantı, diğer uçlara da diğer + uçlardan gelen bağlantıyı lehimleyeceksiniz bu şekilde idareten kullanırsız. Elektroniğe biraz ilginiz varsa basit anfi devresi de yapabilirsiniz ya da hazır alıp takabilirsiniz.

    Kolay gelsin.
  • sorunu çözdüm bilgisayarın dıt dıt öten hoparlörünü söküp ucuna bi jack baladım arkasına da bi konserve kutusundan kabin yaptım on numara oldu :) saygılar............... denetim masasından da biraz ayarları tiz ve yüksek yaptım simdi süper oldu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.