Şimdi Ara

SEO Ajansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2007 yılından beri dijital pazarlama dünyasının içinde bulunan ve onlarca yerli, yabancı firmanın SEO, Sosyal Medya, Dijital pazarlama projelerini yöneten ekip tarafından 2013 yılında İstanbul’da kurulmuştur.

    Seondex ekibi olarak SEO’ın tamamen analiz, takip ve raporlamadan ibaret olduğunu başarılı, SEO sonuçları alma noktasında en büyük gücün tecrübe olduğuna inanıyoruz.

    Misyonumuz: Seondex dijital pazarlama sektörüne sadece ticari kaygılarla bakmaz aynı zamanda SEO hakkında farkındalık yaratarak hem müşterilerine SEO hakkında doğru bilgilere vererek eğitir hem de SEO uzmanı olmak isteyenlere veya kendi sitesi için yetecek kadar SEO yapmayı öğrenmek isteyenlere yardımcı olmayı hedefler.

    Seondex her müşterisine, birey ve firma ayrımı yapmaksızın en üst düzeyde hizmet verir. Bizimle çalışmaya başlamadan önce müşterilerimiz detaylı şekilde SEO hizmeti almak istedikleri sektör hakkında bilgilendirilir anlaşma sonrası gerekli görüldüğünde firmanın web sitesi ile ilgilenen çalışanlarına SEO etiğimi verilir.SEO AjansıSEO







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.