Şimdi Ara

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 satışa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 satışa çıktı
    Ses teknolojilerinin en deneyimli markalarından Sennheiser, sayısız teknolojiyi bünyesinde barındıran yeni bir tam kablosuz kulaklık duyurdu. Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 detaylarını sizler için derledik.



    Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 Türkiye’de



    Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 tam kablosuz kulaklık modeli tek şarjda 7.5 saate kadar kullanılabilirken muhafazası ile de toplamda 30 saate çıkıyor. 8 dakikalık şarj ile 1 saatlik süre kazanılabiliyor. Muhafaza kablosuz şarj destekli.



    Ayrıca Bkz.Sennheiser Momentum True Wireless 4 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Bluetooth 5.4 ile en gecikmesiz iletimi sunan kulaklık Qualcomm S5 Sound Gen 2 platformu ve Snapdragon Sound sayesinde ses kalitesini arttırıyor. aptX Lossless, aptX Adaptive Audio, Bluetooth LE Audio, LC3, AURACAST gibi teknolojilerle donatılan kulaklık toplamda 6 mikrofon ile gürültü engelleme yapıyor. Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 kulaklık modeli 11999TL fiyat etiketi ile 8 Mart tarihinde satışa başlayacak.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/319847/sennheiser-releases-momentum-true-wireless-4-earbuds







  • Siz de bırakın bu kapitalist düzen çanakçılığını... Alım gücü normal seviyede olsa herkes dilediği modeli alabilir. Yurtdışında isteyen istediği modeli alabiliyorken biz niye alamıyoruz? Önce kendinize bu soruyu yöneltin. Burada fakir edebiyatı dediğiniz şey insanların kendi haklarını savunmak aslında, olayı siz çok farklı algılamışsınız.
  • Kulaklığa 12bin vereceksek vay halimize

    Bundan 20 yıl önce o paraya ev geliyordu. Şimdi kulaklık geliyor. Güçlü Türkiye bu muydu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2024 -- 4 Mart 2024; 11:27:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sene2024 S kullanıcısına yanıt
    Zorlamı satıyorlar ? Paran varsa alırsın yoksa daha uygun modellere bakarsın, şu fakir edebiyatı çok sıktı artık. high end kulaklığı 2 bine mi alıcağını düşünüyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 4 Mart 2024; 10:48:44 >
  • O fiyata geçen sene hifiman edition xs almıştım. Fındık kadar kulaklıktan ses kalitesi falan bekleyenler var şaka gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DburakKoc -- 4 Mart 2024; 11:11:16 >
  • DISTURBED kullanıcısına yanıt
    Siz de bırakın bu kapitalist düzen çanakçılığını... Alım gücü normal seviyede olsa herkes dilediği modeli alabilir. Yurtdışında isteyen istediği modeli alabiliyorken biz niye alamıyoruz? Önce kendinize bu soruyu yöneltin. Burada fakir edebiyatı dediğiniz şey insanların kendi haklarını savunmak aslında, olayı siz çok farklı algılamışsınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anilk91 kullanıcısına yanıt

    Yukarıdaki arkadaşın yorumu şuna benziyor; neden 1 milyona s class mercedes alamıyoruz. ne kadar ekmek o kadar köfte derler adama.

  • Fiyatına şaşıranlara şaşıyorum da, şu tasarımdan vazgeçmedi sennheiser. Kulağa tam oturmuyor, rahatsız edici. Ayrıca dokunmatik panelin kulaklığın üstünde olması her kullanışta kulağa baskı yaratıyor, o da bende baş ağrısı yapıyor. Saplı tasarım ve saptan kontrol en sağlıklısı bence.

  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt
    Fındık kadar derken, iem'lerin ses kaliteleri kötü mü diyorsun hocam?

  • DISTURBED kullanıcısına yanıt

    300 dolar hocam bu dışarıda. 12bin bunun için cidden fazla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DISTURBED kullanıcısına yanıt
    Evet neden alamıyoruz? Diğer araçların fiyatları düşerse o aracın da fiyatı düşer. Türkiyedeki fiyat politikası domino etkisi gibi, kaliteli mallar yüksek fiyata satılıyor, yan sanayi ürünler de fiyatlarını yükseltiyor, bu sefer kaliteli marka da zam yapıyor. E bunlara ek vergi sistemi de devreye girince fiyatlar iyice tavan tavan gidiyor. Yurtdışındaki sıradan bir vatandaş s classa örnek veriyorum 2 senelik maaşıyla erişebiliyorsa bizim sıradan vatandaşımız 10 senelik maaşını bağlanası gerekiyor. Buna isyan etmek de her vatandaşın hakkıdır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jabradan true wireless 3 modeline geçtim. Sennheiser beni üzdü açıkçası. Firma el değiştirdiği için ses profilinde bir değişiklik olduğunu söylüyorlardı ben aldığım da hem de şarj konusunda problemi var. Kulaklığın şarj soketleri kulak kiri veya sıvısı yüzünden yüzeyi kaplanıyor ve şarj olmuyor. Ve ANC özelliği berbat yani direk berbat. Webde aratırsanız bu iki dediğim şeyi görürsünüz. Ondan bu yeni model konusunda 0 hypeım

  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

    Evet kötü. Küçücük diyafram, Bluetooth ile aktarabilmek işin sıkıştırılmış dosyalar derken ortada ses kalmıyor. Hele aynı müziği evde hifiman planar kulaklığım ile dinlediğimde ulan ben ne dinlemişim diyorum.


    Yanlış anlaşılmasın ben de apple AirPods kullanıyorum ama ses kalitesi için değil pratiklik açısından yararlı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldık bakalım true wireless 3den az biraz daha iyi birşeyler gelirse tatmin olurum. Yoksa da bir çift yeni kulaklığım olmuş olur. Bu fiyatı belki de birkaç ay sonra mumla arayacağız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Momentum true wireless 1 ve 3 kullanmış ve Sennheiser sound signature hastası biri olarak şunu söyleyebilirim. Eğer MTW 3 teki gibi durduk yere bozulma, bataryanın şarj olmama sorunları yaşanırsa kesinlikle almam. Hatta 1.seriyi 2020de almıştım 2022 de garanti bittikten 2 ay sonra bozuldu, 3.seriyi aldım, 1.5 yıl sonra bozuldu, servisve verdim 1 ay sonra değiştirdiler artık dayanamadım ve sattım. Şimdi Bose QC Ultra Earbuds kullanıyorum ama gözüm hala Sennheiser mtw 1'in o muazzam ses karakterinde olduğundan amerikadan 110 dolara yeni bir tane buldum ve kaçırmadım. Yani bozulmasını göze alarak, 1.modelde kronik sorun olan kutuda kendi kendine şarjı boşalmasını göze alarak. Vazgeçemiyorum bu karakterden. Ama 300 dolar 4.seriye verip yine bozulursa gerçekten kendimi affedemem :D. Bakalım bir kaç ay sonra kullanıcılar neler söyleyecek. Firma resmi olarak sorunların farkında olduğunu ve batarya markasını değiştirip güvenilir bir firmayla çalışmaya başladıklarını belirtmişti. Eğer söyledikleri çıkarsa alınır. Hiç değilse 3-4 yıl çalışsın yeterli





  • Telefondan pahalı aksesuar o da iyi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Mart 2024; 11:12:41 >
  • DISTURBED kullanıcısına yanıt

    yanlıs anladınız sanırım arkadaşın sitemini


    almak istiyor ama fahiş fiyattan alamayıp şikayet ediyor gibi anladınız sanırım


    fakat türkiyedeki ekonomik şartların ne kadar kötü bir hal aldığını anlatmak istemiş gibi geldi bana


    konu high end kulaklık yada zorla insanlara satılıyor değil gibi

  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt

    Bluetooth'u değil kulaklık boyutunu eleştirdiğiniz için yazdım. Diyafram önemli tabi ama herşey demek değil. Frekans tutarlılığı, netliği, sahne derinliği çok iyi olan iemler var. Yalıtımları da cabası. Daha öyle iem kullandınız mı bilmiyorum ama küçümsediğiniz gibi değil iemler.

  • şu soylenebilir mi ?


    "500 dolarlık planar kulaklık ile 500 dolarlık iem aynı kalibrede olabılıyor"



    planar kulaklıkların sahneleri ve çözünürlükleri bilinen bir durum fakat aynı fıyatlarda bulunan iem sunduklerı planlarlar ile yarışır mı ?

  • parasını kesinlikle haketmeyen marka sennhriser, çok daha uyguna çok daha ii kulaklıklar alabiliniyor, gereksiz pahalı ürünleri var bunu 35 yıldır birçok bu markanın ürünleriniödenemiş biti olarak söylüyorum profesyonel bir sesle işiniz yoksa bu tarz kulaklıkları size heehangi bir çinli kulaklıktan fazlasını veremez bunları alıp deneyip satıyorum çoğu zaman her seferinde neden bunkadar para verdimki bu ses şimdi diyerek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurtiçi kargo'dan bugün bildirim geldi kulaklık gönderilmiş. 8 Mart'da sevkiyata başlanacağı söyleniyordu ama yavaş yavaş sipariş sırasına göre göndermeye başladılar herhalde.. Bekliyoruz bakalım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.