Şimdi Ara

Selçuk Üniversitesi KYK YURT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi konyada kyk başvurdum yedekten 1417. sıra ne zaman gelir gelir mi misafir ne kadar bilgisi olan bilgilendirebilir mi ?



  • quote:

    2322. yedek KONYA (Kız kardeşim) :(

    Geçen sene 1200. yedek sıra bana 2 aya yakın sürede gelmişti, hatta sıra gelmemişti, yedek sıra ilerlemesi durmuş, açıktan kayıt almışlardı da ben kaydolmuştum. (KONYA)


    Ek: Bu süre zarfında 45-50 gün misafir kaldım aynı yurtta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 31 Ağustos 2014; 16:52:39 >
  • Ne kadar ücret veriyosun misafir olduğun süre içinde. bide o işler nasıl oluyor yurt rahatmı iyi yönleri kötü yönleri sayabilirmisin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1187 -- 31 Ağustos 2014; 16:55:30 >
  • hocam misafir nasıl kalıyoruz yedekte?
  • Usta senin 2 ayı geçer gibi. Misafirler günlük 3 küsür lira civarında yatak parası veriyor. Yemek falan dahil değil tabi ki. Zaten en çokta koyan yemek sıkıntısı. Dışarıdan yediğin için çok para gidiyor.
  • Konyada mı okuyosunuz sizde? Eğer konyada iseniz diğer yurtlar hakkında bilginiz var mı? bilgilendirirmisiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1187

    Konyada mı okuyosunuz sizde? Eğer konyada iseniz diğer yurtlar hakkında bilginiz var mı? bilgilendirirmisiniz.

    Ben geçen sene mezun olmuştum. 3 blok vardı kampüsün içindeki kykda. Biri kızdı. Kızlar için ayrı yurt yapılınca o bloguda erkek yapmışlar. Normalde 8 kişilik odalar ama 4 e falan düşürecekler diyorlardı o blokta erkek yapılınca. Şuan ne durumda bilmiyorum. Yüksek lisans için yine Konya'dayım bende başvuracam artık gidince öğreneceğiz durumu.

    Ayrıca yarı özel Atatürk yurdu var yine kampüsün içinde. Fiyatlar odada ki kişi sayısına göre 4000 TL ye kadar çıkıyor. Oraya da bakabilirsiniz. Yemek hariç ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1187

    Ne kadar ücret veriyosun misafir olduğun süre içinde. bide o işler nasıl oluyor yurt rahatmı iyi yönleri kötü yönleri sayabilirmisin

    Günlük ücret aylık ücretin güne bölümü oluyor. 120 lira / 30 = günlük ücret, tabi bunu da 10ar, 15er günlük peşinen ödüyorsun. Konya'da tek erkek yurdu kaldı, diğer yurt depreme dayanıklı olmadığı için kapatılmış. Misafir kalmak için bölge müdürülüğüne gidip dilekçe yazıyorsun. Gidip kalıyorsun yer varsa. Ayrıca misafirhane yok, boş yataklarda misafir kalıyorsunuz. 8 kişilik odada 7 asıl varsa, 8. yatakta yedek kalıyorsun.
  • Bugün yurda gittim yine, muhtemelen o yedek sırası size gelmeyecektir.

    Selçuk erkek yurdu kapanınca oranın öğrencileri de bizim yurda geçmiş, yedek sıraları zor ilerler geçen sene 1100'lerde durdu sıra, açıktan kayıtlarda kaydoldum kasım ayında. Odalardaki öğrenci sayısı azalacaktı ama kapanan yurtlardan dolayı yine 8 kişilik odalar devam ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuckulteli

    Bugün yurda gittim yine, muhtemelen o yedek sırası size gelmeyecektir.

    Selçuk erkek yurdu kapanınca oranın öğrencileri de bizim yurda geçmiş, yedek sıraları zor ilerler geçen sene 1100'lerde durdu sıra, açıktan kayıtlarda kaydoldum kasım ayında. Odalardaki öğrenci sayısı azalacaktı ama kapanan yurtlardan dolayı yine 8 kişilik odalar devam ediyor.

    Hocam misafir öğrencilik kalktı diyorlar bir bilginiz var mı. Yüksek lisans için sonuçları zaten geç açıklayacaklar çünkü başvurular 16 sında bitiyor, 15 inde okul açılıyor. Eğer kalktıysa açıkta kaldık resmen.




  • Eger 1000 lere kadar alirlarsa benimde sansim var 933.siradayim umarim yakin zamanda gelirde cemaatten kurtulurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben duymuştum yedeklerin bu sene çok ilerlemeyeceğini bu yüzden özel bi yurda kayıt yaptırdım napalım en az 1 sene kalacağız. umarım sonrası ev olurda rahatlarız.
  • emre1187 kullanıcısına yanıt
    hangi yurda kaydoldun ? nasıl durumlar?
  • Kardeşim sana bi özet geçeyim hemen biraz aydınlanırsın rahat edersin diye düşünüyorum. Eğer ki Yurtta kalıcaksan ilk sene daha yararlı olur çünkü ev zor(ilk sene için) arkadaşta sııkıntı yaşayabilirsin. Yurtta kalıcam diyosan söyle tarif edeyim devlet cıkarsa git yarı özel kyk gelirse onada git çünkü kalıcagın 1 sene ve cok makul fiyatlara kalıyosun diğer özel yurtlara nazaran. Yurtlar olarak DOОANAY,İDEAL,TAHİR BÜYÜK KÖRÜKÇÜ(CEMAAT),ARİFAN(SAADET PARTİSİ) yurtları var merkezde veya merkez diyebiliceğim yerde(bosnada). Ben bu sene doğanayda kaldım. Saydıklarım arasında en iyisiydi diyebilirim. konumu biraz sıkıntıydı onuda çözdüm Yemek işinide dışarıdan veyaokulun yemekhanesine kayıt olabilirsin saatlerin uygunsa çok daha ucuza ve ev yemeği yiyebilirsin. Yardımcı olmak isterim kafana takılan soru olursa özelden mesajda atabilirsin.
  • emre1187 kullanıcısına yanıt
    Doğanayın fiyatları ne şekil acaba? Aslında mutfak olsa yemek çok sıkıntı değil, kendim yapsam daha iyi ama bakacaz artık araştırmaya devam :)
  • Kardeşim benim şuan ikinci senem bitti konyada. Doğanay güzel yurt lakin fiyatları pahalıdır biz 4 arakadaş kümes gibi odalarda kaldık ben 4 Bin verdik 4.5 veren var ve bunlar en kötü odalar üst katlarda bazalı odalar daha da artıyor kişi sayısına göre ama minimum 4 tü benim zamanımda suan daha da artımıştır.
  • Yemek işide sabah 10 a kadar kahvaltı var ama iknci öğretim isen bu kahvaltı hayal oluyor biraz mutfak ve başka yemek yok . Kantin var kantinde her türlü karnını doyurursun o konuda kafan rahat olsun. Zaten kantinciler akşama yemek cıkartıyor 3 çeşit yemek faln 8-9 lira gibi bi fiyatı var artık nasıl ayarlasın bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1187 -- 21 Temmuz 2016; 13:21:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.