Şimdi Ara

seiko saatlerin orjinal olup almadigini nasil anlarim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar yakin bir zamanda seiko saat alacagim. acaba bu saatin orjinal olup olmadigini saatciye gitmeden kendim nasil anlayabilirim??? cevaplarinizi bekliyorum. tesekkurler.



  • Valla orjinal sitesinden model numaralarına göre takip edebilirsin ama bunlarında büyük ihtimalle kopyasını yapıyolardır. Ama en kolayı saati eline aldığında ben seikoyum diye bağırıyosa orjidir yada çok iyi çakmadır. Bi arkadaşta rolex saat almıştı çok güzel taklit ama kayışı teneke gibiydi çakma olduğunu ordan anladım yoksa seri numarasına kadar herşey aynı nette aradım buldum. Gittigidiyordan seiko saatlere baktıysan 180-220 ytl arası çok sağlam çok güzel saatler var çoğuda mağazadan olarak satışta. Eğer ordan alacaksan elemanın yorumlarını okuyup belki biraz da olsa güvenebilirsin.
  • gittigidiyordan almayacagim icin alacagim kisinin nasil guvenilir oldugunu bilmiyorum, bir de saati o kisiden elden alacagim. ben piyasada 1600ytl'ye satilan bir saati 650ytl'ye alacagim. bir de bu seikonun kinetic modelinden alacagim. yani kol hareketi ile sarj olanlardan. acaba bunun da taklitini yapmislar midir??? bir de garanti belgesinden falan anlasilmaz mi orjinalligi?
  • ilk başta bende merak etmiştim acaba orjinal mi alıyorum diye ebaydan gelenler orjinal oluyor çok makul fiyatlarla 650 çok para 450 500 civarında ebayden al powerseller bi adamdan bu kafandaki sorunları yaşamazsın
  • ben snl033 modelini alacagim. bu model zaten ebay'de 430 dolardan satiliyor. kargo falan eklenince o da ayni fiyata geliyor. aslinda sna595p1 modelini istiyordum ama o da ayni fiyata geliyor. aslinda 650ytl baya fazla para ama seikonun da sportura modellerinin hepsi pahalli. soyle 400ytl'ye guzel bir saat bulsam hemen alacam. ama seiko kadar da karizmasini bulamadim hicbir yerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.