Şimdi Ara

Seat İbiza Bocanegra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
14.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi geceler,iyi bayramlar öncelikle...

    Şuanda mercedes c200(avantgarde) 2009 aracım var.Aşırı yakıt tüketimi,vergisi nedeniyle satıyorum.daha düşük fiyata daha uygun bi araç bakıyordum ve seat ibiza bocanegra gözüme çarptı,gittim yerinde inceledim,aracı kullandım.performansı gerçekten harika,görüntüsüde fena sayılmaz..Dergilerin ve yerli yabancı test sitelerinin yorumlarınada göz attım.herkes bu araç hakkında çok olumlu konuşuyor.bayram sonrası almayı düşünüyorum.sizlerin bu araç hakkında bilgisi varmı,sizce parasını hakkediyormu,duyduklarınızdan veya bu aracın sahibi olanlardan yorumlar bekliyorum.teşekkürlerimi sunar tekrardan iyi bayramlar dilerim.

     Seat İbiza Bocanegra

     Seat İbiza Bocanegra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatyazici61 -- 9 Eylül 2010; 2:19:52 >







  • sahibi değilim fakat 2. elde kaybettireceği değeri ve c200 den sonra hissettireceği konforsuzluğu düşünmenizi öneririm.
  • Aracı ben değil babam alacak,konfor konusunda hemfikiriz sizinlede,babamlada...onu es geçtim.2.elde değer kaybına babamda takılmış durumda.bu performansı bu fiyata veren başka bir araç bulamadım.bu 2.eldeki düşüş neden seatlarda yüksek acaba?
  • illa ufacık ve çok kaçan araba istiyorsanız cooper s, corsa opc gibi araçlar mevcut. 1.6 motor ve aşırı beslemeye sahip, eski gazcıların deyimiyle otoban faresi araçlar.
  • 2.elde düşüş her araçta var istisnalar hariç. fakat bu araçta satarkenki 2.elde değer kaybı çok daha fazla olur diye düşünüyorum(özel bir araç olduğundan dolayı). Elbette her malın alıcısı vardır ama olur da paraya acil ihtiyacınız olduğu vakit bu aracı diğer araçlar gibi 2 - 3 aşağı vererek hemen satabilceğinizi düşünmüyorum.


    yanlış anlamayın;
    eğer çok paranız var ise, satarken 5-10 bin tl zarar beni çok etkilemez diyorsanız bu araba alınır, zevkli binilir.
    fakat satacağınız vakit edeceğiniz 5-10bin tl arasındaki zarar beni etkiler diyorsanız uzak durmanızı öneririm.




    /not: böyle arabalar her zaman satılmaz demiyorum, biraz şans ile dakkasında bile gider. fakat genel olarak zarar ettirir/
  • yaklaşık 52.000 TL ye alfa romeo giulietta'lar var 170 hp. bu aracın ibizadan daha az 2. elde değer kaybedeceğini düşünüyorum. ayrıca daha da konforlu olduğunu düşünüyorum.



    Not: bahsettiğim 2 aracı da (ibiza,giulietta) kullanmadım.
  • Böyle bir araç alıyorsanız değer kaybını düşünmeyeceksiniz zevkini çıkartacaksınız 180 beygiri doyasıya kullanacaksınız.

    Zaten çokta pahalı bir araç değil gayet makul bir fiyatı var.böyle bir araç alırken fiyata da çok bakılmamalı hele hele ikinci ele hiç. Sadece aracın neler verebileceğine bakılır ki çok fazla şey veriyor zaten bu araç benim ilerde almayı düşündüğüm araçlardan bir tanesi de bu araç.

    Konfor konusuna gelince de sportif ruhlu bir araç doğal olarak sert süspansiyon ve sert sürüş demek bu nedenle mercedes konforunu beklemek yanlış olur hatta hiç konfor beklemeyin.
  • yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler.Aracı bayram sonrası kesinleştirdik.Fotoğraflarını ve araç hakkındaki yorumlarımı en kısa zamanda ekleyeceğim.
  • Şimdiden hayırlı olsunn güle güle kullanın
    Sorması ayıp ne renk aldınız aceba kırmızısı yakıyomuş bu arada gerçekten bitirdi beni
  • Arkadaşım eğer gerçekten istiyorsan AL kimsenin lafına bakma
  • gerek donanim gerek motor olarak fiyat performans aracı kesinlikle scirocco nun boşundan bile ucuza alabiliyorsunuz bu full aracı. alın ve tadını çıkarın.
  • gordugum en guzel ön tasarımlardan bırısı
  • Son resimdeki farlar ne öyle? Yansıtıcı simsiyah olmuş, nasıl aydınlatacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcprofferhat

    yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler.Aracı bayram sonrası kesinleştirdik.Fotoğraflarını ve araç hakkındaki yorumlarımı en kısa zamanda ekleyeceğim.


    hayırlı olsun diyelim o zaman.yakışıklı,donanımlı bir araç.motoru zaten biliniyor, fiyatta güzel.kısacası iyi bir tercih yapmışsınız bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnergyBlue

    Son resimdeki farlar ne öyle? Yansıtıcı simsiyah olmuş, nasıl aydınlatacak?

    O araç konsept
    Seri üretime geçmiş hali bu şekilde:
     Seat İbiza Bocanegra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 9 Eylül 2010; 11:51:21 >
  • D premium bi arçtan inip B sınıfı bi araca bnmek snırım en son yapacğm şeydır hayırlı olsun
  • Herkese iyi bayramlar araci gordum fiyat performans olarak cidden rakipsiz 2.eli dusunursen her araba kaybettirir bu belki biraz daha kaybetirebilir ama arayani olana satarsaniz zarariniz cok olmaz..
  • mercedesten inip bu denli küçük bir arabaya binmek ayrı bir tartışma konusu. yaş genç ise bu araba seni performans/görünüm/kullanım olarak mercedesten daha çok mutlu edebilir. çünkü bu araba sırf keyif amaçlı üretilmiş ben bunu değilde DSG ibiza cupra yı görme şansı buldum gerçekten çok hoşuma gitti. Değer kaybını düşünerek zaten hiçbir sıfır araç alınmaz heleki yukarda birisi alfanın bundan daha az değer kaybettireceğini falan yazmış burası İtalya değil kardeşim alfa bu memlekette her daim 2. elde yerle bir olmuştur. alfa kötü falan demedim fanatikleri atlamasın hemen ayrıca bence bu aracın tipi o alfa danda daha hoş ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

    D premium bi arçtan inip B sınıfı bi araca bnmek snırım en son yapacğm şeydır hayırlı olsun


    Mercedes C 180 nin konforundan başka bir artısı yok Bocanegraya göre hem performanssız hemde yakıt tüketimi yüksek.

    Bocanegra nın küçük boyutları şehir içinde daha çok avantaj sağlar park ve manevra konusunda.

    Ayrıca yer gök c serisi oldu Bocanegra hiç görülmüyor yollarda farkını her yerde hissettirir.



    Mercedes sağlamdır kalitedir filan demeyin bu araçta 2 günde dağılacak bir araç değildir.
  • o ön ne öyle ya iyice oyuncağa çevirdiler araçları
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.