Şimdi Ara

schalkeyi eleyecek gücümüz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet çok konu var farkındayım kusura bakmayın ama fena halde dolmuş durumdayım o yüzden buradan yazmak istiyorum.

    önce şu kadrocularla ilgili yorumumu yazmak istiyorum.

    1. burak sağ açık oynasıncılar: eskişehir maçında burakın sağ kanatta oynadığı 70dk süre içinde erkan zenginin ronaldo piyasası yaptığını görmediniz mi?
    2. hamiti hala koyuyorsunuzcular: yine hamiti olmadığı eskişehir maçında iki dk ayağımızda top tutamadığımızı ve yine erkanın şov yaptığını görmedik mi?


    şimdi gelelim gücümüz varmı ya;

    hem evet hem hayır. kadro olarak gücümüz var, teknik ekip olarak da kağıt üstünde gücümüz var gibi görünmesine rağmen formsuz fatih terimin son haftalarda oynattığı futbol ve yaptığı değişiklikler ile hiçbir şekilde oturmamış sistemimizle schalkeyi elemeye gücümüz yok.

    kimi alırsan al bu devir değişmedikten sonra gelen elano lincoln dos santos değil sneijder bile olsa postalanır. çünkü oyncudan verim almayı bilmiyor fatih terim.

    eboue geldi sol açık oynattı adam rezil oldu. sabriyi orta sahada denedi rezil ötesi oldu. buraktan sağ açık denedi ortalıkta görünmedi.

    futbolcu analiz etmek için t.d olmaya lüzum yok. f.t çok iyi bir motivasyoncu ve karizma olabilir ama futbol o kadar da karmaşık bir oyun değil ve f.t çok "formsuz".


    schalke maçında oynanması gereken sistem bellidir;

    eboue semih dany riera savunma hattı zaten mecburiyet.
    orta sahanın sağında hamit göbekte selçuk ve melo sol kanatta ise emre veya amrabat.
    önlerinde sneijder.
    drogbe tek forvet oynamalı ve burak yedek kalmalı.


    burak ileride top tutamaz. schalke bize savunma yapacak değil. yine seri oynayarak gol arayacaklar çünkü atacağımız bir golün onları paniğe sürükleyeceğini biliyorlar. topu kalelerinden uzak tutmak isteyecekler çünkü ileride drogba ve sneijder gibi oyuncularımız var (oynarlarsa)

    bu yüzden topu ileride tutabilecek, sneijderi ve diğerlerini oynatabilecek, rakip savunmay ile güreşecek onları yoracak topçu olarak drogba oynamalı. hava toplarını saymıyorum bile.

    sonuç olarak burak yedek oturmalıdır.

    buraktan sağ açık, sneijderden sol kanat veya çift forvet oynayayım diye sneijderi yedek bırakacak olur isek pas yüzdemiz düşer, orta sahamız alan daraltamaz ve kontrolü hiçbir şekilde ele alamayız.



    bana göre fatih terim bu maça çıkacağı taktik ve oyuncu seçimiyle büyük hoca mı yoksa sadece büyük motivasyon ustası mı olduğunu gösterecek.

    bunlar benim düşüncem elbette kimse katılmak zorunda değil. yav he he ci ergenler kendi mantıklı yorumlarını başka yerlere yazabilirler.

    tekrar konu kirliliği için kusuruma bakmayın.







  • bence tam tersi schalke dortmund macinin ikinci yarisi gibi topu bize verecektir ve kontralarla gol arayacaktir nede olsa avantaj onlarda. gole ihtiyaci olan biziz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o maçın ilk yarısı 2-0 bitti diye biliyorum. yanılıyorsam düzeltin. bu maçta ise bizim atacağımız bir gol onları elemeye yetiyor. ben kesinlikle kapanacaklarını düşünmüyorum. kontrolü alacak güçleri var çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paprika-int

    o maçın ilk yarısı 2-0 bitti diye biliyorum. yanılıyorsam düzeltin. bu maçta ise bizim atacağımız bir gol onları elemeye yetiyor. ben kesinlikle kapanacaklarını düşünmüyorum. kontrolü alacak güçleri var çünkü.

    tabiki öyle ama adamlarda az biraz maçlarimizi izlemislerse kapanan takimlara karsi olan zaafimizi gormuslerdir ve tabiki defansimizin berbat oldugunu da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var. 0-1 alacağız. 81+'da Hamit golü atacak ve direkten dönen şutlarını telafi edecek. Hamit efsane olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlardaki savunma anlayışı bizim anadolu takımlarına benzemiyor fark burada. topu ayağına alan rakip oyuncuyu izlemiyorlar yani. anında alan daraltıyorlar. topu o bölgeden çıkarabilmek veya kaptırılan bir topta ani atak yememek, rakibin alanını hızlıca daraltabilmek için 1 forvetli sahaya çıkmalıyız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

    Var. 0-1 alacağız. 81+'da Hamit golü atacak ve direkten dönen şutlarını telafi edecek. Hamit efsane olacak.

    Oooow!İnşallah
  • adamlar bu moralle buyuk ihtimal yenerler heralde feci umudum kırıldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

    Var. 0-1 alacağız. 81+'da Hamit golü atacak ve direkten dönen şutlarını telafi edecek. Hamit efsane olacak.

    Ağlarım yeminle böyle olursa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

    Var. 0-1 alacağız. 81+'da Hamit golü atacak ve direkten dönen şutlarını telafi edecek. Hamit efsane olacak.

    Umarım elersiniz ama Hamit son dakikada direğe vuracakmış gibime geliyor banada adam sevdi direkleri
  • Fatih Terim hakkında yazdıklarına katılmıyorum ama diğer yazdıklarına katılıyorum. Schalke'ye gelincede bir kere Schalke bizden kaliteli bir takım. Kulüp isimleri bir Liverpool veya Arsenal olsaydı kura ilk çekildiğinde daha ciddiye alırdık. Ama bu iki takımdanda dahi iyi bir takım Schalke. Alman ligi son zamanlarda büyük bir yükselişte. B. Münich ve Dortmund'un arkasında sönük kalsalarda Schalke'de çıkış yakalayan bir takım.

    Maça gelirsek, bana kalırsa

    Muslera
    Eboue - Semih - Dany - Riera
    Hamit - Melo - Selçuk - Amrabat
    Sneijder
    Drogba

    gibi bir 11 ile çıkmalıyız. Burak ile Drogba'yı aynı anda oynatacağım diye bir türlü dikiş tutturamadık. Belkide lig maçlarına da bu şekilde çıksaydık bu puanları kaybetmezdik.

    Herşeyi geçtim bu maçı kaybetsekte çok umurumda değil. Bence bu sezon CL bizim için başarılı geçti.




  • ümidim 0
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SanalFare

    quote:

    Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

    Var. 0-1 alacağız. 81+'da Hamit golü atacak ve direkten dönen şutlarını telafi edecek. Hamit efsane olacak.

    Ağlarım yeminle böyle olursa

    Neden olmasın ki? 3-2'lik maçta BJK'yi 90+1'de yendik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki haklısın. İleride Drogba yı oynatmak doğrusu aöa Burak gibi biri varken işler olmuo öyle işte. Öncelikle Fatih Hoca formsuz, Fatih Hoca ya laf atmayındiyenler kabul edin adam formsuz! Bunu tüm futbol otoriteleri söylüyor. Bu maç bizim çin dönüm noktası olacak dediğin sistemle oynatılcak. Ben 4-2-1-3 bekliyorum ama dediğin şekilde olur. Orta sahada top tutmama olayında haklısın Almak takımı sonuçta lakin GS ın da oyuncularının bunu kaldıracak tecrübeye sahipler (Amrabat ve Semih dışında) sonuç olarak olay Fatih Hoca da bitecek. Dediğin sistem ile oynatılabilir Drogba ileride top tutarken Sneijder ile iyi anlaşırsa kale önünde (kale önünde dediğim yayın o taraflar) güzel paslaşmalar görebiliriz buda sonuç olarak gol demek. Bence Hamit bu maç gol atacak, maçı bitiren onun tek golü olacak. Eğer çok hırslı oynarsak 4-0 bile yenebiliriz.
  • Yok. Umarım rezil olmadan döneriz.
  • herkes farklı sistemler önerebiliyor. farklı kadro seçimleri ortaya koyuyor. öyle olmaz böyle olur diyor.
    inanın her birini ayrı maçta uygulasan, nasıl kadro seçimini yaparsan yap birileri memnun kalmayacaktır.
    fatih terim'in işi çok zor.
    ara transferde gelen 2 büyük isim, onlarla sistem oturtmak süre istiyor. doğrusunu bulmak sezon içinde mümkün olabilecek gibi.

    oynadığımız futbola bakarsak elememiz mucize gibi. çünkü birileri baştan çok küçümsese bile schalke nin muazzam bir kadrosu var ve iyi fizik özelliklerini de eklersek bizden üstünler ve kendi evlerindeler. burada gol yemesek belki diyebilirdim.

    ve şunu da yazayım schalke şampiyonlar liginde final oynarsa hiç şaşırmam.

    umarım turu atlarız, çok büyük iş yapmış oluruz.
  • elersek imkansızı başarmış oluruz.
    Ben hiç ihtimal vermiyorum
  • Hala Melo oynasın diyebiliyorsunuz ya hayretler içerisinde izliyorum sizi.

    Yazıya gelirsek Melo dışında altına imzamı atarım . Bence Yekta oynamalı. Hem fizik olarak Melo'dan çok çok daha iyi durumda.Hem daha hırslı hem daha garantici. Melo gibi saçma risklere girmez ve rakibe iyi basar. Tek dezavantajı top kullanamaz ama bana göre 10 tane Melo(şu anki) eder. Burak'ın yedek kalması, Drogba'nın oynaması konusuna katılıyorum. Bu maç Burak'ın maçı değil bana göre.(Tecrübe,yetenek falan bunlardan bahsetmiyorum. Sadece bu maç Drogba oynamalı topu tutma konusundan ve Sneijder ile anlaşabiliyor olmasından dolayı)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

    Var. 0-1 alacağız. 81+'da Hamit golü atacak ve direkten dönen şutlarını telafi edecek. Hamit efsane olacak.

    skor 0-0 ve maçda normal süre bitmiş +3 uzatma var ve uzatmanın son saniyesinde lehimize penaltı veriliyor, penaltı sonrası maç bitecek.
    penaltıyı hamit kullanıyor ve beygir gibi abanıyor ve top üst direkten dönüyor.

    böyle olsa neler olur acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.