Şimdi Ara

scart kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu scart kabloyu almayı düşünüyorum uydu alıcısını 106 ekran lcd ye bağlayacağım,görüntü ve ses kalitesinde iyileime olurmu acaba.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=157410&Productid=evphswv3602s10
    Philips SWV3602S/10 Scart Kablo (1,5 metre)



  • yok mu cevap verecek bir arkadaş ?
  • İyi tavsiye alamadığın kablo modellerinden uzak durmanı tavsiye ederim. Her altın uçlu kablo o kadar fark yaratmıyor. Forumda çokça kaliteli skart kablosu tavsiye edildi. Aratıp bulabilirsin.
  • Scart kabloya para verene kadar hdmi çıkışlı SD uydu alıcı alırsanız daha iyi sonuç alırsınız. Paralı yayın paketi ve onun uydu alıcısında scart kablo kullanma zorunluluğunuz varsa tabiki yapacak birşey yok. Altın uçlu scart kablo ile çok az bir iyileşme olacaktır . Ancak alıp kullanınca çok az fayda ettiğini anlarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayro35

    Arkadaşlar bu scart kabloyu almayı düşünüyorum uydu alıcısını 106 ekran lcd ye bağlayacağım,görüntü ve ses kalitesinde iyileime olurmu acaba.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=157410&Productid=evphswv3602s10
    Philips SWV3602S/10 Scart Kablo (1,5 metre)

    olmaz. dijital yayınlarda kablo kalitesinin pek avantajı yok. scartın kaliteli olmasının tek avantajı, eğer scart içindeki kablolar shilded, yani korumalıysa, ekranda gölgelenme olmuyor. ben de arkadaşın dediği gibi, artık hdmı çıkışlı cihazların, yeni nesil TV ler için şart olduğunu düşünüyorum. evdeki home theater'ı TV ye hangi scart ile, ne şekilde bağlarsam bağlayayım, iyi görüntü alamadım. ama 300 TL lik hdmı bağlantılı bluray player da aynı DVD yi seyredince görüntü kalitesi üçe katlanıyor. bunda, BD player'ın upscale özelliğinin de etkisi var tabi
    yakında, bizim eski cihazlar çöpe gidecek, kaçınılmaz




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.