Şimdi Ara

Satılık Kupon Kodu Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç sitemin olması ve ilgilenemediğimden dolayı özenerek açmış olduğum kupon kodu sitemi satışa çıkarmış bulunmaktayım.İnternette populer olan ve indirimli alış veriş yapmak isteyenlere fırsatlar indirimli alış veriş yapma olanağınız sunan sitem ilgilenilidğinde çok güzel yerlere gelecektir.


    Sitem yüzlerce magaza indirim kampanyalarını barındırmakta olup her şeyi hazır olarak alan kişiye teslim edilecektir.Site ile birlikte indirim magazalarının bulunduğu ve indirim kodu indirim kampanyaları veren siteler alıcıya verielecek olup siteye indirimleri eklemeleri sağlanacak ayrıca her türlü destek ve yardım tarafımızdan yapılacaktır.

    Siteyi alacak olan kişiye site wordpress olup com uzantılıdır.Eğer sizde internette iş yapmak istiyorsanız bu güzel fırsatı kaçırmayın derim.Her şeyi hazır anahtar teslim kupon kodu indirim sitesi ile sizde kendi işinizi internette yapabilirsiniz.


    Site ile birlikte ürünleri ekleyeceğiniz programlar verilecektir.Ürünleri indirimleri ekleyerek müşteriyi magazaya siteniz vasıtası ile göndererek yapılan her satıştan satıştan komisyon alırsınız.Sitenin geleceği parlak ayrıca siteden reklam geliride isterseniz elde edebilirsiniz.Böyle bir site açmak yada açtırmak ürünleri bulmak hem zaman alacağı gibi daha fazla para harcamanıza neden olacaktır.

    Siz ürün gönderimi kargo işi ile uğraşmaz sadece müşteriyi yönlendirip müşterinin alış veriş yapmasını sağlamanız yeterli eğer bir ekip ile çalışacak olursanız ve reklam bütçeniz var ise bu siteye ayrıdğınız sermaye,bütçenizi belkide bir iki ay içinde bile çıkarabilirsiniz.

    İnternetin büyümesi alış verişin internetten sürekli artış göstermesi ve özellikle internette karlı ve güzel bir iş yapmak isteyenler için bir fırsat bu fırsatı fırsatken değerlendirebilirsiniz.Satışta olan site

    Satılık Kupon Kodu Sitesi

    www.kodteam.com

    Satılık Kupon Kodu Sitesi
    Satılık Kupon Kodu Sitesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver1635 -- 2 Kasım 2020; 12:9:57 >







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.