Şimdi Ara

Satılık Kırma Eleme Tesisi Üretiminde Bize Danışabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konkasörler büyük taş ve kaya parçalarını ufalayarak kullanıma uygun hale getiren makinelere verilen isimdir. Halk arasında taş kırma makineleri de denilen konkasörlerden birçok ürün elde edilmektedir. Elde edilen ürünler yol yapımı ve yapı sektöründe kullanılmaktadır. Konkasörler kapasitelerine göre çeşitli büyüklükte olabilmektedir. Bazı konkasörler 50 ton civarında üretim yapabilirken, bazılarında bu rakam 400 tonlara kadar çıkabilmektedir. Bu durum kırılan taşların sertliğine göre de değişmektedir. Konkasörler kurulumu bakımından iki farklı şekilde hizmet vermektedir. Sabit ve mobil olmak üzere hizmet verebilmektedir. Sabit konkasörler kurulan alana sağlam bir şekilde oturtulmak suretiyle hizmet vermekteyken mobil konkasörlerde bu durum daha basittir. Seyyar olarak görev yapabilmektedir. Mobil konkasör fiyatı, sabit konkasöre göre daha uygun olabilmektedir. Bu durum genellikle üretim kapasitesi ile doğrudan ilişkilidir. Ve bunun birçok durum fiyatları etkilemektedir.

    Mobil Konkasör Ücretleri Nelere Göre Belirlenmektedir?

    Mobil konkasör fiyatları ile sabit konkasör fiyatları hakkında net bilgi verilemese de genel olarak mobil tesislerin çok daha ucuz olabildiği bilinmektedir. Bazen bu ucuz olma durumu 4 kat kadar olabilmektir. Yani mobil konkasörler 1 lira iken, sabit konkasörler 4 lira olabilmektedir. Bu durum birçok etkenle ilgili olduğundan net bilgi almak için bu konuda üretim ve satış yapan şirketlerden destek almak gerekmektedir. Bu fiyatlar tesisin teknik özellikleri ve üretim yapılacak olan arazinin özellikleri ile ilgilidir. Sıfır bir mobil konkasör almak isteyen işletmeler 300 bin lira ile 950 bin lira arasındaki bir rakamı gözden çıkartmaları gerekmektedir. Bu fiyatlar çok yüksek görünebilmektedir fakat bu tesislerin üretimi ile uzun vade de bu rakamları ve fazlasını karşılayacaktır. Burada işletmelerin politikaları devreye girmektedir. Yapılacak üretim kapasitesi ve süresine göre bu mobil tesislerin satın alınması ya da kiralanması tercih edilmektedir.
    Mobil Konkasör Ücretleri ve Satış Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenlerhttps://store.donanimhaber.com/60/7c/af/607cafed37d6bb03a9c09ef8eedec955.png
    Satılık Kırma Eleme Tesisi Üretiminde Bize Danışabilirsiniz
    Satılık mobil konkasör bulmak artık çok kolay bir hal almıştır. Ülke sınırları içerisinde üretimi yapılan mobil konkasörlerin satışını birçok firma yapmaktadır. Üretimi ve satılı yapan firma genellikle aynıdır. Bunun dışında kullanılmış yani ikinci el olarak adlandırılan konkasörlerinde satışı yapılmaktadır. Bazı işletmeler kapasite değişikliği gibi sebeplerden dolayı ellerinde kullanmış oldukları mobil konkasörleri satışa çıkarmaktadır. Sıfır ürünlere göre fiyatları daha uygun olan bu mobil tesisleri almadan önce sıkı bir şekilde incelemek gerekmektedir. Hatta bu konuda uzman olan birilerinden yardım alarak inceletmeyi o uzmana yaptırmak gerekmektedir. İnceleme yapılmadan alınacak ikinci el konkasörler ilerleyen dönemlerde sıkıntı çıkartabilmekte ve böylece işletme sahiplerini zor durumlara düşürebilmektedir. Bu sıkıntılı duruma düşmemek için tesis alınmadan önce bir uzmana incelettirilmelidir. Üretici firmalardan bazıları bu tesislerin satışını yaptığını gibi kiralık olarak da işletmelerin kullanımına sunmaktadır. İşletmeler kendi durumlarına göre tercihlerini yapmaktadır.
    Kaynak :https://www.konkasortesisi.web.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fhuner -- 4 Ocak 2018; 10:55:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.