Şimdi Ara

Satılık Guild Wars Account

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Propheices, Factions, Nightfall hesapları mevcuttur. Hemen hemen bütün skiller açıktır. Çok pvp yaptığım için. Sadece GWEN alarak sınırsız zevk alacağınız bir dünyaya giriş yapabilirsiniz. 8 tane karakter Slotu vardır. açık karakterler vardır ister bunlar üzerinden devam eder isterseniz bütün karakterleri silip kendi karakterleriniz ile maceraya sıfırdan başlayabilirsiniz. Fiyatı 60 YTL dir.

    satın alacak arkadaşa oyuna giriş için gereken kullanıcı adını ve şifresini vereceğim. Elimde sadece Factions CD si mevcuttur Nightfall ve Propheices hesapları digital shipment olduğundan CD leri yoktur. eğer alacak arkadaş Factions CD lerini isterse kargo ile türkiye'nin her yerine gönderebilirim. bu durumda kargo ücreti alıcıya aittir.

    mail adresim : serhat-meric@hotmail.com
    msn adresim: sermeric@gmail.com







  • arkadaşlar fiyatı 50 ytl ye düşürdüm bilginize. bi arkadaş gelmişti 50 ytl olur mu diye msn de bulamadım kalabalıkta eğer o okursa mesajı gelsin 50 liraya vericem hemen.
  • selamlar

    ben 3 hesaba 50 TL verebilirim, fakat (hesabın geçerli olacağı) doğru oyunu internetten indirmek ile uğraşmak istemiyorum, eğer mümkünse 3 hesaba ait oyunların kurulum dosyalarını 3 ayrı dvd'ye atarak ve üzerlerine de hesapları yazarak kargo yapabilir misin?

    Çok teşekkürler,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.