Şimdi Ara

Şarj aletim bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marka: HP
    Seri: Pavillion
    Model: dv4266ea

    Arkadaşlar şarj aletim bozuldu. Şarj aletimin gücü 90 watt. HP'nin yetkili yedek parça sağlayıcını aradım ve fiyatını sordum. 78 $ + KDV dediler. Bir bilgisayar parçaları satan bir yere sordum. 40 $ + KDV civarında olduğunu söyledirler. Fakat 40 $ + KDV olan orjinal değil. Daha önceden böyle bir sorun başına gelmiş olan bir arkadaş var mı? Ben bozulan şarj aletimi daha ucuza tamir ettirebilir miyim? Ettirebiliyorsam nerede ettirebilirim? Ya da bu şarj aletinin ucuzları nerede satılır? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.



  • Arkadaşlar, kendi işimi kendim gördüm.www.adaptorcu.com bu siteden irtibata geçebilirsiniz. Bu dükkan hem adaptör tamiri yapıyor. Eğer sizin adaptörünüz tamir edilebilir bir durumda ise sabit ücret olan 20 lira karşılığında işinizi görürsünüz. Olmadı da tamir edilemedi o zaman da muadil bir adaptör alabilirsiniz. Orjinal adaptörlerde mevcut. Fiyatlarda ben başka yerlere de baktım ne kadar olması gerekiyorsa o kadar.
  • saol kardeş bizimde hp var. bi gün işimize yarayabilir.
  • bende fazladan dv-5000 adaptörü var orjinal piyasa fiyatının yarısına veririm kargo sana ait

    hobaleyn@hotmail.com
  • findnewdreams teklifin için teşekkür ederim.
    Bu arada adaptörümü gidip tamir ettirdim. Biraz reklam gibi olacak ama tamirhane Mecidiyeköy'de çok kolay bulunabilecek bir yerde. Adaptörüm tamir edildi ve işçilik gerçekten 10 numara. HP yetkili servisi bile adaptörüm üzerinde herhangi bir işlem yapıldığını anlayamaz. Bu başlık inşallah işinize yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.