Şimdi Ara

sapphire x1600pro 512MB AGP yavaş yanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aslında yazamadan edemedim. dün oyun oynarken aniden nosignal deyip monitör ardından pc kapandı kendi kendine. dedim herhalde voltaj düştü. yeniden açtım bilgisayarı. baktım herşey normal. gene oyuna kaldığım yerden devam ettim ki. bir koku geldi burnuma. kasayı açayım bide ne göreyim. dumanlar çıkıyor ekran kartından. ekran kartının güç kablosunun takılı olduğu yerden. kapattım sistemi. ekran kartını çıkartayım dedim. sanki fırından yeni çıkmış börek tepsisi. ellerime yapıştı. soğuduktan sonra çıkardım. güç girişindeki sarı kablo, plastik soket; hem ekran kartı tarafında hemde psudan gelen tarafta. baya baya yanmış. aslında karta üzülmedimde kasa psu thermaltake ti. psunun ekran kartı güç çıkışını kesmek zorunda kaldım. ona canım sıkıldı. sanırım ekran kartının fanından kaynaklanıyor. fan çalışmıyor şu an. ama kart güç girişi soketi kararmasına rağmen çalışmasına devam ediyor. fanını çıkartıp artık yumurta pişirebilirm galiba. :D birde önerisi olan var mı? bu kartı ne yapabilirm. fan ölmüş. enteresan bir fikri olan var mı? yumurta pişirmek dışında :D







  • valla onda bi menemen yapılır Şaka bi yana bence o kart bi daha iflah olmaz bence yeni bir kart almayı düşün.
  • garanti 1 ay olmuş dolalı. sipariş ettim yeni bir kart ama eski sistem var ona takıp. cidden tam türk işi olur menemen. videoyada çekerim. :D aslında bu kadar ısınabileceği aklıma gelmezdi. dokunup parmak uçlarım kavrulunca anlamış oldum. ciddiyim menemen bile yapılır bunda. soğutma panelini çıkarıp tepsi gibi bişey konursa. makale bile yazılır. x1600pro ile nasıl menemen yapılır :D evet menemem daha mantıkla direk yumurtayıda yakar kanımca.:))))
  • fanı çıkarttım. havalandırmanın üst kapağınıda çıkartıp ızgaraların üstüne iki vida yardımıyla kasa fanı yerleştirdim. eski sisteme taktım kartı. kart gayet düzgün çalışıyor. açılışta 51 derece normal kullanımda 59 derece, zorlayınca ise 70 dereceyi geçmedi. :D bu değerler normal kullanımdan yaklaşık 10 derece daha düşük. :)))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.