Şimdi Ara

Sapphire AMD Radeon HD6850 Kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Power Supply:530W
    Anakart:Gigabyte GA-EP35C-DS3R
    İşlemci:Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHZ
    RAM:3X 2GB Kingston 800Mhz
    Ekran Kartı: Sapphire ATI Radeon HD6850 1GB
    Eski ekran kartı Nvidia 8600 GTS ti ve artık eskidiği için HD6850 aldık bununla birlikte 2 tane daha 2GB DDR2 ram alarak(Aynı marka aynı model) 6GB ram yaptık fakat eskiden rahat oynadığımız PES2012 bile kasmaya başladı.Bu kasma daha çok frame atlaması gibide olabiliyor ve bütün oyunlarda var.Bir çok şey denedim fakat bi çözüm bulamadım acaba bunun sebebi ne olabilir?Teşekkürler.



  • valla dostum çok ilginç ..ben forumda sizin sorununuz gibi ara ara denk geliyor ve çok merak edıyorum .. teknik olarak olması gereken birşey neden olmaz ..??


    şimdi ilk akla gelen sorunun güncel olmayan sürücülerinde olabileceğidir .. öyle tahmin ediyorum ki sizin sürücüleriniz günceldir.. değilse öncelik deneyeceğiniz ekran kartı sürücüsü olsun ...

    bunun dısında şu ramleri tek tek sistemde deneyın bakalım değişiklik olacak mı .. yani 2 şer 2 şer nasılsa artık kaç parçaysa ..

    sistemde overclock varmı ? ..varsa defult deneyin birde ..

    ekran kartınızın ısı değerlerine bakın yük altında boşda .. ısılar yüksek ise kartın performansından çalıyordur eminim..

    şimdilik aklıma gelen bunlar konuya detayları paylaşırsanız yine yardımcı olmaya çalışayım ..




  • Hocam valla bende anlamadım daha kartı alalı 5 gün filan oldu sürücüler güncel.Boşta 49-50 derece iken yük altında 61 filan oluyor.Sistemde overclock yok ramleri çıkarıp değişik takmayı bende düşündüm ama anca onu bu akşam deniyeceğim.Acaba kartta mı sorun var diyorum çünkü her oyunda bi takılma oluyo uğraşıyorum değişiklik yok anlamadım gitti ...
  • bu gibi durumlarda bıos guncellemesi sıfırlamasıda etkı edebilir .. elle tutulur somut bir arıza olmadığı için artık her yolu denemek gerekiyor sanırım ..

    ama bir fikrim daha var ..eğer imkanınız varsa benzer bir model nvıdea kartla sistemi deneyin derim .. şu ati kartlara oldum olasıya ısınamadım hiç ..ati kart gördüğüm zaman direk onu suçlayasım geliyor sorunu bu çıkarıyor diye

    yazılım optimasyon sorunu çok oluyor bu kartlarda .. performans alan tam alıyor alamyanda yerlerde çözüm bulamıyor .. nasıl işse artık ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.