Şimdi Ara

Şanzuman değişimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene 2001 model bi corolla aldım. aldıktan 1 ay sonra şanzumandan ses gelmeye başladı tabi doğal olarak tamir ettirmeye çalıştım ama şanzuman açıldığı günden beri randuman tutmadı vites atarken korkar hale geldim artık. sorum şu acaba çıkma bir parçayla değiştirsem sorunu halletme olasılığım nedir. şanzumanı indir kaldır bir sürü para istyorlar onun yerine Antalyada bir çıkmacı 1000 TL+aracın üzerindeki şanzumana 2004 model bir VVT-i motor corolladan söküp verebileceğini söylüyor. konu hakkında tecrübeli arkadaşlar ve bilgili arkadaşların fikrini almak istedim. Cevapla riçin şimdiden teşekkürler



  • Ona deki İstanbulda komple 2001 TOYOTA ŞAZUMANI KAÇ LİRA ?..İSTANBUL İkitelli de ATATÜRK sanayi sitesine gel. Eski şanzumanı bırak Yenisini komple taktır farkını öde çık git...Yüzlerce çıkma şanzuman var...10 - 20 değil....Yüzlerce...Vites dişlisi istemediğin kadar....Seç beğen al...Yıpranmış olanı ve temiz olanı göz görüyor...Eline al incele..İşine geleni yap..karar senin, araba senin.. KOMPLE 2003 - 2007 COROLLA VVTİ MOTORU 3 - 4 bin lira..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 24 Kasım 2011; 19:53:26 >
  • büyük şehirlerde bu tür olanaklar bulabiliyorsunuz. malesef bulunduğum yerden en kısa mesafede Antalya var orada bir kaç kişi var bu işle uğraşan onlarda bu fiatları istiyorlar. demek 3-4 bin liraya komple motor valla çok iyiymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.