Şimdi Ara

Sanal sürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde 2 adet bluray 3d iso dosyalı film var. 3D tv de izlemek için indirdim. Fakat bilgisayarda sanal sürücü ile bile olsa dosyaları açamadım. Ne yapmalıyım. İşletim sistemi olarak xp kullanıyorum. Deamon tools lite kurdum sanal sürücü olarak ama nafile. Dosya içeriğini göremiyorum. "Windows bu diskten okuyamıyor. Disk bozulmuş olabilir veya Windowsla uyumsuz biçimlendirme kullanıyor olabilir" şeklinde hata veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efka_vasi -- 22 Ekim 2013; 10:24:47 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: efka_vasi

    Merhaba arkadaşlar. Elimde 2 adet bluray 3d iso dosyalı film var. 3D tv de izlemek için indirdim. Fakat bilgisayarda sanal sürücü ile bile olsa dosyaları açamadım. Ne yapmalıyım. İşletim sistemi olarak xp kullanıyorum. Deamon tools lite kurdum sanal sürücü olarak ama nafile. Dosya içeriğini göremiyorum. "Windows bu diskten okuyamıyor. Disk bozulmuş olabilir veya Windowsla uyumsuz biçimlendirme kullanıyor olabilir" şeklinde hata veriyor.

    Aynı dosyayı arkadaşın laptopunda win7 kurulu denedik. Sanal sürücüde dosya çalıştı. Muhtemelen benim işletim sisteminden kaynaklanıyor sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.