Şimdi Ara

Sanal bellek oranı çok düşük hatası??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne yapacağımı bilmiyorum makinada 1 gb kingston ram var nasıl sanal bellek miktarı çok düşük hatası verir ki? Bunun çözümü nedir?



  • format
  • ne formatı ya adamı yanlış yönlendirmeyin birçok işlemi bir arada gerçekleştirmek istediğin zaman eğer fiziksel ram yetersiz kalırsa windows yardımcı olmak için kendince bir bölüm sanal bellek atar ama bunuda aşarsan sanal bellek düşük hatası verir..yapılacak en iyi şey ram almak eğer tabii çok işlemi bir arada yapıyorsan...örneğin mp3 indirip+sörf yapıp bir de atıyorum flash oyun oynamak gibi..
  • gercekten bu konuyu açtığın için cok sağol... eski makinem de bu sorunu veriyodu(p4 1.6 384 rd ram 40 gb) ama görüyorum ki imzandaki bilgisayar oldukca iyi.... bu sorunu vermesi biraz da garip... çok mu yükleniyosun makineye????
    ayrıca arkadasın biri format demiş... kesinlikle alakası yok ben denemiştim...
  • aynı sorun bendede var
    1 gb kingston ram var
    ve f.e.a.r oyununu oynadıktan sonra çıkıyoo o uyarı
  • arkadaşlar,hata iletisini görünce aklıma geldi.bu iletiyi ben format sonrası driverleri kurarken gördüm.ram formatlama esnasında dolarmı.gerçi kurulumda kaç kez bil.açılıp kapanıyo.bu hatayı niye vermiştir?
  • ya bence en basıtı wındowsun oldugu bolumde en az 1.5 - 2gb bos alan bırakmak ... sımdıye kdr cok nadır karsılastım ole sorunla bos alan olmadıgı ıcın cıkar o ... bıde fızıksel alanı ayarlıyabılıyosunuz ...system properties>advanced>performance settıngs>advance>virtual memory ... change var ordan ayarlanabılır ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hermann Göring

    ne formatı ya adamı yanlış yönlendirmeyin birçok işlemi bir arada gerçekleştirmek istediğin zaman eğer fiziksel ram yetersiz kalırsa windows yardımcı olmak için kendince bir bölüm sanal bellek atar ama bunuda aşarsan sanal bellek düşük hatası verir..yapılacak en iyi şey ram almak eğer tabii çok işlemi bir arada yapıyorsan...örneğin mp3 indirip+sörf yapıp bir de atıyorum flash oyun oynamak gibi..



    yaw mp3 indirip, sörf yapaken flash oyun oynamak 1 gb ı yemez aabi.. Bende hem bitcomet, hem emule, hem DAP, hem mcafee açıkken ben normalde oynadığım her oyunu oynuyorum; takılma felan da yapmıyo.. Bende 2*256 var üstelik.. paylaşım programları o kadar yer mi remden sence?




  • Heralde paging dosyasının boyutu çok az. İşletim sisteminin dosyalarının bulunduğu diskteki boş alanı kontrol et.

    Bilgisayarım -> Özellikler -> Gelişmiş -> Performans Ayarları -> Sanal Bellek -> Değiştir

    İlk boyutu: 1536 Mb
    En büyük: 3072 Mb

    olarak değiştirip ayarlaya bas. Yukarıdan sürücüyü değiştirebilirsin.
  • Sagolun arkadaşlar, Ben hem photoshop, freehand, Media player, emule, Msn programlarını sürekli çalıştırıyorum.Sanırım bu bellekten fazla yiyor gibi..en son mesaj atan arkadaşın dediklerini yaptım. Az önce uyguladığım için sonuç ne olacak bilemiyorum. Gelişmeleri yazarım..Herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.