Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6870ASXTK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün tv almak için samsung bayisine gitmiştim. Giderken aklımda ue486500 vardı ancak UE48H6870ASXTK curved i 2999 tl ye görünce aklım karıştı arada 500 tl fark var. Bu curved tv hakkında bilgisi olan varmı acaba. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yardım ltf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Curved Tv'lerin görüntüleri çok güzel hocam. Eğer maddi imkanınız el veriyor ise tabi ki fiyat farkına değer.
  • Bahse konu samsung u4870 televizyonu yaklaşık bir aydır kullanmaktayim. özellik olarak incelediğiniz zaman gördüğünüz gibi 600 mhz, 4 çekirdek işlemci, curverd teknolojisi, her açıdan baktığınızda yüksek çözünürlükte 3d keyfi, flash disk veya hdd takilarak istenilen zamanda istenilen kanalı kayıt edip sonradan izleyebilme, sadece 7000 ve üstü serilerde bulunan micro dimming ve daha birsürü hergün yenisini keşfettigim özellikler bu televizyonda bulusmuş. HD kanallarda verdigimiz parayi hak ettiğini kanıtlıyor her defasında. Mükemmel görüntü ve akicılık birarada. Tek eksiği kutudan gozluk ve akıllı kumandasının cikmayisi. Gözlüklerin çifti 100 tl kumandayasa pekte gerekte yok. 4k televizyonlarla bu televizyonu kiyaslayip kafanızı karıştırmayın bence görüntü tatmin edici düzeyde net zaten. Ayrıca piyasadaki 4k televizyonlar bu yayını alabilecek receivera sahiplermi acaba bu recevirler 500-600 liralık cihazlarki bunlar televizyona entegremi yoksa birde recevier almak gerekecekmi. 4k cilar bunu bi araştırın. Bence fiberoptik bir internetle saniyede 10 mb. Data çeken bağlantı üzerinden bu yayına ulaşılabilir buda ikinci ihtimal ondada kota problemi yaşanacak bu seferde buyrun burdan yakın. Ben iki hafta araştırdım sonuçta parada değil fakat pişman olmazsınız açıkça söyliyim bu TV'nin yerine şunuda düşünebilirsiniz diyecek tv yok piyasada şu gün itibariyle. Umarım yardimci olabilmisimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam 3d ozellıgı nasıldır bılgılendırırmısınız genelde curved tv lere 3d ozellıgı eklenmıyor o sebeble merak etttım bende almayı dusunuyorum
  • 3d teknolojisinde gözlükle gelinebilen en son teknoloji. Gözlükler pilli ve tanesi 50 tl olan aktif gözlükler. Her Açıdan bakabilirsin lg de bunun mümkün olmadığını karşısından bakman gerektiğini biliyorum. 3d aktif gozluk kullanan diğer sony modellerini inceledimhttp://www.digitalversus.com/tv-television/sony-bravia-w8-kdl-50w805b-p19373/test.html yeteri kadar iyi olmadığını anladım bu sitede. 3d film olarak şu ana kadar izlediğim filmlerdede bazıları cok kaliteliydi bazıları tam bir 3 keyfi vermedi bu filmin kalitesine de bağlı. Ama 3d televizyonsa tabiki bu kadar para verip 3d furyasına katılmamak olmaz samsung daha iyisini yapana kadar bu televizyondan başka tv. Yok.ayrıca belirteyim curverd daha bi derinlik kazandırıyor yan yana iki televizyona bak biri bu televizyon biri düz panel bu tv arasındaki görüntüde daha 3d olmadan bile goruntunun derinlik kazandirdigini göreceksiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bılgılendırme ıcın tesekkurler hocam ;)
  • Hocam bende samsungtan para iadesi bekliyorum h6270 var samsunga tovbe etmeme ragmen alternatifi olmadigi icin gene samsungun eline dusucez ben renk konusunda samsungtan cok memnunum yalniz hareketli sahnelerde gercekten cuvalliyo artik gozum bozulucak

    Simdi ben bu tvyi magzalarda baya inceledim goruntu iyi ama eve kurdukmu ayni goruntu alinamiyo nedense

    Merak ettigim bi ev kullanicisi olarak tv nin hareketli sahnelere tepkisi nasil motion plus acikken titreme flulasma kare atlama yasaniyomu isik sizmasi durumu nederece bulutlanma banding durumlari nedir bunlar hakkinda bilgi verirseniz sevinirim
    Benim 6270 te ne bulutlanma ne isik sizmasi nede banding vardi hemde zerre kadar yoktu yalniz tvnin orta ust ve altta kocaman mavi ve sari kalici bi leke vardi servis iade dedi bu tvdede bole bi durum varmi bimekste 6870 lerin hepsinde altta o mavi lekeyi gordum
    Biraz uzun oldu ama bi kullanici olarak yardimci olursaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3 gün önce Teknosa'dan aldığım 48H6870 elime geçti ve kuruldu. Bu arada ben 2.399'a almıştım şu an 2.349 olmuş :) Şimdiden 50 TL bize kaçmış gibi duruyor. Neyse çok önemli değil. Elektronikte bu risk her zaman var. TV genel anlamda çok dekoratif ve hoş duruyor. Ayrıca ben 42 inçten 48'e geçtiğim için bana çok büyük geldi. Esasen aklımda 55 vardı ancak oturduğum mesafe dolayısıyla gözleri bozmak istemedim.

    Ekran parlaklığı çok iyi ve çok canlı. Genel anlamda gözünüze hoş gelen ayarları yakalamak biraz zaman alıyor. Ben 2 saat civarında sürekli menüden değiştirdim durdum. Ancak genel anlamda renkler ve parlaklık çok iyi. PS4 ile (game modu açarak) test ettim ve kesinlikle ghosting yok. En hızlı sahnelerde bile ekran hızı gayet başarılı. Beni hiç rahatsız etmedi ki bu en çok korktuğum konulardandı. TV'nin kendi menüsü biraz yavaş. Kumandaya hızlı tepki vermiyor bilginize. Wifi hızı bariz düşük, kablo bağlayınca alet kendine geldi. Kutudan eski yazılım ile çıkıyor ve açar açmaz interneti tanıtıp update etmeniz gerek. Wifi ile yapmaya kalkarsanız o iş bitmez. Dolayısıyla mutlaka ethernet bağlamanız bence gerekli.

    Curved etkisini hiç ama hiç hissetmiyorsunuz onu net bir şekilde belirteyim. Curved olayı bence yalanmış ya da daha büyük ekranlarda daha öne çıkıyor olabilir. Ama ona güvenerek almayın. Görüş açıları gayet başarılı ancak tahmin ettiğiniz gibi dik bakmazsanız siyah rengi ciddi oranda kaybediyorsunuz. Tahminim birçok LED tv'nin zaten derdi.

    Genel anlamda tatmin edici bir fiyat performans ürünü olmuş. Tavsiye ederim. Ancak gelelim esas derde; malesef benim de şanssızlığım olabilir ama TV'de ışık sızması malesef var. Edge aydınlatma olduğu için bir risk biliyorum ama benimkinde çok büyük boyutta olmamasına rağmen bulunuyor. Kararsız kaldım sanırım değişim istemeyeceğim. Alışırım diye tahmin ediyorum. Sadece çok karanlık sahnelerde gözünüze biraz batıyor. Ama uğraşacak gücü kendimde hissetmediğim için ben kabulleneceğim gibi duruyor. Şu çok gerçek ki; eğer paranız varsa bundan sonra mutlaka OLED alın. Yoksa benim anladığım artık ışık sızmasız model yok gibi birşey. Tesellim ölü piksel çıkmaması oldu.

    Fiyat performans olarak uygun bir ürün ve ben kesinlikle tavsiye ederim. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Ancak yine de muhteşem bir ürün bu paralara beklemeyin tabiki. :)




  • bu modelde aklımda vardı fakat hocam ışık sızması dedin beni yedin bitirdin
  • Dün bimekste gördüm bu samsung modeli kavisli oldugu için 48den daha küçük gibi algıladım. Fiyatı 2499 tl idi + %15 magazaya özel hediye çeki veriyordu .
  • Dostum 4-5 gündür kullanıyorum. Yoğun şekilde PS4 ile kullandım ve açıkçası benim gözüm alıştı gibi. Normalde geri verip değiştirtme şansım var ancak biliyorum ki bu problem televizyonların büyük çoğunluğunda var. Dolayısıyla uğraşmak istemiyorum. PS4 ve D-smart hd+'ta çok iyi performans veriyor. Renkler çok güzel ve parlak. Ayrıca fiyatı da bence makul. Dilerseniz alın deneyin. Ama mutlaka servis geldiğince karanlıkta siyah ekran ile bir test edin. Sızma olmazsa çok beğenirsiniz diye düşünüyorum.
  • Ben aldım bulutlanma çıktı değişim yapmadılar siz siz olun doğru düzdün servisi olan bir marka alın. Almanızı önermiyorum.
     SAMSUNG UE48H6870ASXTK SAMSUNG UE48H6870ASXTK SAMSUNG UE48H6870ASXTK SAMSUNG UE48H6870ASXTK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.