Şimdi Ara

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.415
Cevap
23
Favori
261.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün mü ekldni emin değilim ama 2 tane yeni widget eklenmiş, haber ve video olarak özellikle video için eklenen widget başarılı bilgilerinize duyurulur :)
  • Ya alakasız olacak ama benim tv c750 LGnin yeni çıkardığı 3d - 5 adeti 100.-TL olan gözlükler bizim tv uyarmı alan deneyen oldumu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volfcano

    Dün mü ekldni emin değilim ama 2 tane yeni widget eklenmiş, haber ve video olarak özellikle video için eklenen widget başarılı bilgilerinize duyurulur :)


    Ülke seçeneği TR'de iken mi geldi bu widgetlar?
  • evet Tr de BBC News ve Viaway diye iki uygulama
  • netSurf Web Browser ı merakla bekliyoruz c650 lerde yuklemek mumkun değilmi.

    Ben babamdaki b652 de çok rahat açtım.Ama bendeki c653 hiç çözen olmadımı
  • Web browser özelliği ne yazık ki yeni seri Smart tv'lerde var. Samsung D6500'den itibaren web browseri standart bir özellik olarak eklemiş. Teknosada denedim. Açıkçası imrendim. Bizim 40C650'lerde olacağını sanmıyorum. B serilerinde mümkün olan bu özellik neden C serilerinde yok onu da anlamak mümkün değil?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volfcano

    evet Tr de BBC News ve Viaway diye iki uygulama


    Teşekkürler.

    Gerçekten B serisinde var olan bir özelliği C serisi neden desteklemez veya neden C serisi için de uygulanamaz anlayamıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 7 Temmuz 2011; 9:24:21 >
  • Bence de televizyonumuzun tek eksiği browser olayı oda olursa tanından yanına yaklaşılmaz :)
  • Dün itibari ile Youtube artık samsung un kendi app den yüklenebiliyor. Ayrı bir sorum var. İnternet TV de iken veya HDD den film izlerken sinema sistemine bir türlü sesi aktaramıyorum bu konuyu becerebilen varmıdır?



    TV46C750
    sinema sistemi HT THX25T
  • Web browser konusun çözülmesi dört gözle bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volfcano

    Dün itibari ile Youtube artık samsung un kendi app den yüklenebiliyor. Ayrı bir sorum var. İnternet TV de iken veya HDD den film izlerken sinema sistemine bir türlü sesi aktaramıyorum bu konuyu becerebilen varmıdır?



    TV46C750
    sinema sistemi HT THX25T



    başlık, görevini yaptı o zaman, mission completed
  • birde türkçe film falan izleye bilsek ben bu net playerde türkçe bir şey bulamıyorum böyle giderse çek ler ne konuşuyorlarsa o dili öğrenmemiz gerekiyor
  • agtr Tarih 8 Temmuz 2011; 14:05:45

    quote:

    Orijinalden alıntı: Volfcano

    Dün itibari ile Youtube artık samsung un kendi app den yüklenebiliyor. Ayrı bir sorum var. İnternet TV de iken veya HDD den film izlerken sinema sistemine bir türlü sesi aktaramıyorum bu konuyu becerebilen varmıdır?



    TV46C750
    sinema sistemi HT THX25T



    başlık, görevini yaptı o zaman, mission completed





    Bence değil, samsung da olmayan bir çok app bizde bu adres sayesinde var dahabir çok gelişmeyide buradan duyacağımıza eminim. En önemli beklentim web browser.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ettu

    Suavi arkadaşın yazısından bazı paragraflar alıp kendi fikir ve önerilerimi de ekleyip Samsung Türkiye'yehttp://www.samsung.com/tr/index.html emaille gönderdim. Girişimci arkadaşların da Samsung Türkiye'yi email yağmuruna tutmasını rica ediyorum. Cevap gelirse sizlerle paylaşacağım.


    Bugün Samsung Türkiye'yi aradım. "Widgetler konusunda birçok ülke proje yarışmaları açtı. Kazananların projeleri hemen uygulamaya konuluyor" diye sordum. "Bu konuda Türkiye Samsung neler yapıyor" diye sordum ama maalesef Türkiye Samsung uyuyor. Bu konuda hiçbir çalışmaları yokmuş. Yani anlayacağınız Samsungun Güney Koredeki merkezini arayıp bunları uyandırmak gerekir. Yoksa bunların kış uykusu çok uzun sürecek gibi. İyi ingilizce bilenler mail ile durumu anlatabilirler. Yoksa diğer ülkelerin widgetlerine mahkum olacağız yine.




  • bızımkılerden bı cacık olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SUAVI

    quote:

    Orijinalden alıntı: ettu

    agtr
    NetSurf Web Browser tv konusunda gelişme var mı? Bildiğim kadarıyla 40c650'lerin işlemcisi bu özellik için uygun değil yada yetersiz. Yeni D serilerinde Ör:D7000'de web browser özelliği eklenmiş. Bu tv'yi dün kullandım. Sanki pc'deymiş gibi sörf yaptım. Çünkü D7000 serilerinin işlemcisi farklı.
    Bizim tv'lere de bu özelliği eklemek mümkün olsa süper ötesi olurdu.


    Esasında Opera Samsung Smart TV'ler için bir Widget/apps 'i çok rahatlıkla çıkartabilir.

    Hani belki yeni serilerdeki gibi çok hızlı bir surf olmaz ama olaya Opera'nın mantığıyla yaklaşırsanız çok güzel işler çıkabilir. Nasıl ki eski , ufak java tabanlı cep telefonumuzda bile Opera Mini ile gayet güzel surf yapabiliyoruz, Samsung TV yine aynı mantıkla bu işin üstesinden kolaylıkla gelinebilir. Yani veriler önce Opera sunucularına oradan da bizim televizyona gelebilir. Multi Tasking'e ihtiyaç filan yok, tek sayfa bile açılsa yeterli olur.
    Gerçi buna Samsung firması büyük ihtimalle karşı çıkıyor olabilir zira Smart TV'lerinde Web Browsing diye ayrı bir özellikmiş gibi pazarladığı ürünleri kime satacak?

    Samsung 6000 serisine koymamış bile adamlar!

    Bakın bir TV için (Philips sanırım) Opera Widget ne de güzel çalışıyor.



    Televizyonun ülke kodunu değiştirerek farklı Apps.'leri indirme, görme şansınız oluyor. Amerika'yı, İngiltere'yi (Almanya'da olabilir.) seçenler görmüşlerdir Yahoo uygulaması çok ciddi anlamda profesyonel bir çalışma olmuş.
    Yahoo'nun uygulamasını, hızını görünce televizyonun neler yapıp neler yapamayacağını çok daha iyi anlıyorsunuz esasında. Yahoo'nun içinde bulunan Youtube eklentisi Youtube'ın kendi apps'inden daha iyi.

    Kesinlikle kurmanızı, en azından bir kere denemenizi tavsiye ederim. Ülke kodu değiştirmesi çok basit biliyorsunuzdur, uzaktan kumanda ile. (Bilmeyen varsa söylesin paylaşırız.)

    Ek: @osenemoglu , @ettu, eaglemania
    Twitter'ı çalışan yok demek ki.
    Farklı ülkeler üzerinden denememe rağmen yine de çalıştıramadım. Hesap oluşturmayı, onun altında Twitter hesabını onaylatmayı yapabiliyorum ama Twitter'a girdiği gibi çıkıyor.





    Ülke kodu değiştiğinde yeniden kanal araması yapmak mecburi mi? Çok uzun sürüyor. Sadece ülke kodunu nasıl değiştirceğiz




  • arkadaşlar benim teknik bilgim yeterli değil olur mu olmaz mı bilmiyorum ama merak ediyorum. bu c serilerine (örn 40c650) d serilerinde olduğu gibi (örn:d7000) yazılım ile webbrowser yüklenemez mi acaba??? yada netplayer tarzı bir olayla google üzerinden bir çıkış alınamaz mı acaba diye düşünüyorum..ne dersiniz bu konuda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godsend -- 18 Temmuz 2011; 15:30:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: godsend

    arkadaşlar benim teknik bilgim yeterli değil olur mu olmaz mı bilmiyorum ama merak ediyorum. bu c serilerine (örn 40c650) d serilerinde olduğu gibi (örn:d7000) yazılım ile webbrowser yüklenemez mi acaba??? yada netplayer tarzı bir olayla google üzerinden bir çıkış alınamaz mı acaba diye düşünüyorum..ne dersiniz bu konuda
    Zaten bizde bunun cevabını arıyoruz ama şimdilik bu mümkün değil. Samsung 40D6500 serisinden itibaren web browser ve internet@tv özelliğini standart olarak koymuş. Yeni serilerden alacaklar daha şanslı.
  • selam arkadaşlar..46c650 tv için usb wiresless adaptör aldım ..tv tanıdı adaptörü. modemle baglantı kuracağım ama wireless modem şifresini girmem gerekiyor..sorun şu : benim şifrede * ( gb semboller var.. bu sembolleri nasıl çıkatabileçegiz? tv kumandasında sadece harf ve rakamlar var sanırım.. modemin şifresinimi değiştirmem lazım yoksa bir yolu varmı?
    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vhkm

    selam arkadaşlar..46c650 tv için usb wiresless adaptör aldım ..tv tanıdı adaptörü. modemle baglantı kuracağım ama wireless modem şifresini girmem gerekiyor..sorun şu : benim şifrede * ( gb semboller var.. bu sembolleri nasıl çıkatabileçegiz? tv kumandasında sadece harf ve rakamlar var sanırım.. modemin şifresinimi değiştirmem lazım yoksa bir yolu varmı?
    teşekkürler


    TVnin youtube, google maps vb uygulamalarında yazı yazarken kumanda üzerindeki TTX/MIX (teletext) düğmeden sembol ve diğer klavye tuşlarına ulaşabiliyorsunuz. Wi-fi parolasını yazarken de böyle bir şey varsa, bu şekilde deneyiniz. Bu arada hangi adaptörü (marka/model) satın aldığınızı paylaşabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.