Şimdi Ara

samsung mu nokia mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • nokia n8 mi yoksa samsung s8500 veya 8530 mu alsam.nokia n8 biraz daha pahalı galiba.aradaki farka değermi bilöiyorum.forumları okudukça kafam karışıyor.alacağım telefona karar veremez oldum.
    benim için önemli olan, video kalitesi, görüntülü konuşabilme ve wireless.şimdiden teşekkürler...



  • iki cihazda 720p video kaydedebiliyor iki cihazında fanları var waveciler ve n8ciler bence ikisininde forumlarını iyi incele benim sana tavsiyem s8500 wave
  • wave derim bende
    n8 sorunlariyla gündemden düsmeyen bir telefon
  • sar değeri 8530 un daha düşük olduğu söyleniyor.ama diğer özellikler açısından hangisi iyi bilmiyorum.N8 inde sorunlarının yazılımsal olduğu ve çok yakında bütün problemlerinin giderileceği söyleniyor.
    NOKİA C7 hakkında ne düşünüyorsunuz acaba.Veya wave serisi ile karşılaştırırsak hangisi tercih edilebilir.şimdiden değerli görüşleriniz çok teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samet22
    sar değeri 8530 un daha düşük olduğu söyleniyor.ama diğer özellikler açısından hangisi iyi bilmiyorum.N8 inde sorunlarının yazılımsal olduğu ve çok yakında bütün problemlerinin giderileceği söyleniyor.
    NOKİA C7 hakkında ne düşünüyorsunuz acaba.Veya wave serisi ile karşılaştırırsak hangisi tercih edilebilir.şimdiden değerli görüşleriniz çok teşekkür ederim.

    c7 nin kamerasindan otofokus ve makro yok
    yani bu demek oluyor ki fotoraf konusunda basarili degil
    ben otofokussuz bir cihazi dusunmezdim
    heleki wave varken
  • kesinlikle wave al.ben 3 aydır kullanıyorum problemsiz bi cihaz. ayrica isletim sistemi nokia ile kiyas edilmez bile.nokia fazlasıyla kasılan bi cihaz denemeye bile gerek yok yani incelemelerinde bu gayet açık.samsung mukemmel ekranı yağ gibi kayan menüleri foto ve video performansıyla cok iyi bi telefon.hic dusunme hemen wave al.(ayrıca batarya performansıda cok cok iyi.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.