Şimdi Ara

samsung makine düşünüyüm mü??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar..arkadaşlar asus bilgisayarım bozulması sonucunda yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum..samsung lcd tvden çok memnun olduğumdan notebooktada samsung tercih etmeyi düşünüyorum..ama birkaç konuda şüphelerim var...1.si teknik servis olayı,2.si ısınma vede ses,3.kasası salam mı,4.dvd rwsi nasıl? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar acaba yardım edebilirler mi?? ayrıca bana samsung modelide önerebilirmisiniz?? forumda genele packard bell ve hp nin ürünleri tavsiye ediliyor incelediğim kadarıyla..samsung önerisi pek fazla yok..ati ekran kartıda tercihimdir..şimdiden çok teşekkür ederim..



  • Öncelikle sanada iyi bayramlar dostum.Sorularına umarım yardımcı olabilirim

    1 ) Teknik servise işim düşmediği için yorum yapmıyorum işi düşen arkadaşlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur

    2) Isınma konusunda modeline göre değişiyor R620 kullanıcısıyım ısınma sorunu yaşamıyorum ısınıyor tabiki her pc gibi ama asla kapanmadı ve rahatsız etmedi.R522 kullanıcılarının ısınma konusunda şuan sorunları var küçük kasalı ve birazda eski bileşen olmasından doğaldır 1sene sonra benim pc dede yeni oyunları kaldırmayınca ısınıp kapanacaktır. Ses fan sesi dersen güç tasarrufunda yok sayılır yüksek perfonmansta ise gene fazla duyulmuyor.Hoparlör sesi konusunda ne yazık ki istenileni veremiyor.En azından r620de bass yok denecek kadar az bu eksi

    3) Kasası sağlam

    4) Dvd rw benim pc de samsung-toshiba ortak yapımı tsscrop marka fazla güç harcamaması için yavaş geliyor ama yazılımla yükseltiliyor hızı farketmiyor.Yeni modellerde bu sorunda ortadan kalkmıştır

    Model olarak R580 modellerinden önerebilirim birçok seneçek var bütçene göre seçebilirsin.Nvidia ekran kartı var yanlız bu modelinde.

    Yardımcı olmuşumdur umarım.Ben samsungu öneririm ancak illa bir markaya bağlı kalma.Asus,Dell,Toshiba yada bak uygun fiyata bulursan uygun olanını al.

    Edit : Diğer kullanıcılarda yorum yazarsa iyi olur belki benim göremediğim kusurları vardır özellikle servis konusunda hiçbir bilgim yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 19 Kasım 2010; 0:43:45 >




  • fazla sorun çıkarmazlar, kasası sağlamdır, ısınma konusunda sıkıntı yok serin çalışır gördüğüm samsung laptoplar, ama şuanda kullandıkları yeni serilerinde eski okadarda iyi olmayan ekran kartlarını kullanıyo fiyat performans olarak iyi değil yani fiyatına göre içindeki parçaları daha iyi bi laptop bulabilirsiniz. bütçeyi ve kullanım amacını yazarsanız daha isabetli öneri verebiliriz.
  • Samsunglar genelde fazla sorun cıkarmaz.Forum sitelerinde pek şikayetlerinide görmedim.Ama Samsung notebook pazarında yeni olduğu için yeniden bir düşün derim.
  • ben bilgisayar öğretmeniyim...genel olarak web tasarımda kullanacam..oyun kültürüm o kdr fazla değildir..genel olarak web tasarım ve grafik programlarımda kullanacağım için iyi bişey olmasını istiyorum..1000-1500 tl arası...en dikkat ettiğim ısınma vede ses..önerilerde bulunabilirseniz çok sevinirim..




  • sence ati mi,yoksa nvidia ekran kartımı..genelde herkes ati diyorda..ayrıca teknik servis anlamında asus mu,yoksa dell mi..
  • teknik serviste tabiki dell ordaki ekran kartlarını karşılaştırısak 5650 daha iyi, dell yönünde ağır basmakta..
  • r540 i3 ati hd545v ekran kartli samsung notebook sahibiyim. 15 gun once vatandan aldim. hehangi bir sorunum yok. diger notebooklarda var mi bilmiyorum ancak bana gore 2 hatasi var. 1. touchpad in sag ve solundaki bosluklarda el izi kaliyor. 2. kullanicinin arka kapagi acip fan temizleme ihtimali sifir. kullaniciya sadece ram ve harddisk bolmesini acma sansi vermisler. diger taraftan da soyle bakilabilir bu olaya, makine isinmiyor dolayisiyla temizlenmeye gerek yok.
    isinmiyor derken gordugum maksimum isi 58 derece. isi konusunu da sirf merak ettigim icin crysis ve dirt2 oyunlarinin demolarini yukleyip yarim saatin sonundaki degerini yaziyorum. oyun haricinde bataryadan calisirken fan cok nadir devreye giriyor. sarjda iken araliklarla ufluyor ancak ben pek rahatsiz olmuyorum. tabi bu fan sesi cok goreceli bir mevzu.
    su an pisman miyim. hayir. cunku aldigim fiyata daha uygun notebook yoktu. fiyat sinirlamam olmasa idi yine samsung tercih ederdim ancak ekran karti daha ustun olan bir modeli.
    umarim yardimim olmustur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: panzehirtr

    r540 i3 ati hd545v ekran kartli samsung notebook sahibiyim. 15 gun once vatandan aldim. hehangi bir sorunum yok. diger notebooklarda var mi bilmiyorum ancak bana gore 2 hatasi var. 1. touchpad in sag ve solundaki bosluklarda el izi kaliyor. 2. kullanicinin arka kapagi acip fan temizleme ihtimali sifir. kullaniciya sadece ram ve harddisk bolmesini acma sansi vermisler. diger taraftan da soyle bakilabilir bu olaya, makine isinmiyor dolayisiyla temizlenmeye gerek yok.
    isinmiyor derken gordugum maksimum isi 58 derece. isi konusunu da sirf merak ettigim icin crysis ve dirt2 oyunlarinin demolarini yukleyip yarim saatin sonundaki degerini yaziyorum. oyun haricinde bataryadan calisirken fan cok nadir devreye giriyor. sarjda iken araliklarla ufluyor ancak ben pek rahatsiz olmuyorum. tabi bu fan sesi cok goreceli bir mevzu.
    su an pisman miyim. hayir. cunku aldigim fiyata daha uygun notebook yoktu. fiyat sinirlamam olmasa idi yine samsung tercih ederdim ancak ekran karti daha ustun olan bir modeli.
    umarim yardimim olmustur.


    Fanı temizleyebilirsin ama bir acer ler felan gibi değil tabiki üstten klavyeyi söküp arkada kalan vidaları çıkarınca fan anakart herşey ortaya çıkıyor.Bütün samsungların tasarımı böyle heralde herkes kolay kolay açamasınlar diye önlem olarak yapmışlar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.