Şimdi Ara

SAMSUNG LE-32C450-52-53-54 SERİSİ FARK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR 4 MODEL ARASINDA KALDIM

    LE-32C450 SAMSUNG LCD TV

    LE-32C452C4H SAMSUNG LCD TV

    LE-32C453 SAMSUNG LCD TV

    LE-32C454 SAMSUNG LCD TV

    HEPSİNİ DE BAKTIM FİYATLARI DA ÖZELLİKLERİ DE AYNI AMA İSİMLERİ FARKLI KULLANANLAR VAR MI ACABA FARKLARINI BİLEN VAR MI?



  • yok mu kimsenin bilgisi arkadaşlar ?
  • Vallahi benimde hoşuma gitti bu model. ama benim bildiğim tek model var oda c450 olan var. Onunda görüntüsünün iyi olduğunu sesin iyi olmadığını ve mkv lerin hepsini oynatmadığını yazmışlar. 800 düşmüş 1 ay önce tekrar düşmesini bekliyorum. Hem diğerlerini nerede gördün bence diğerleride aynıdır.
  • Samsungun genel model adlandırma mantığı çerçevesinde cevap vermek gerekirse :

    C450 bu tv sersinin adıdır. 52,53,54 gibi versiyonlarında kasa tipi , çerçeve genişliği rengi farklı olabilir. Bu tarz model adlandırması 2009 yılında da yapıldı bu yıl da yapılıyor.

    Bu tvlerin içinde başka farklar varsa , bizler kullanıcı olarak bilemeyebiliriz. Yani bu durumu merak eden biri tüm tvlerden birer tane alıp tezgah üzerinde tüm parçalarını söküp tek tek diğerleri ile aynı mı (aynı tip, aynı model, aynı tedarikçi malı, aynı kalite , aynı elektronik kapasiteli-özellikli vs...) diye bakmak lazım.
  • Selam arkadaşlar..Bu kodlardaki asıl amaç firmaların en düşük fiyat garantisini verebilmeleridir.örneğin mediamarktaki personel 32c452yi türkiye daha ucuz bul sana 10 katını vreryim der ama bulmanız imkansız o kod sadece media marka özeldir teknosa c450 alır vatan 4c451 gibi..arkadaşında dediği gibi tüketiciye yansıyan kısmı ise kasalarda bazen fark olabiliyo yada renklerinde ama asıl amaç sadece teknosada yada sadece mediamarkta diyebilmek..kanmayın kandırılmayın(:
  • 54 ü almayı düşünüyorum ama mkv lerin hepsini oynatmadığını söylemiş arkadaş...mkv özelliğinden dolayı çok istiyorum bu lcdyi ama iyi araştırmak lazım galiba..bu modellerin hepsini istanbulbilisim sitesinden gördüm...karşılaştırma da yaptım...özellik olarak en ufak fark yok herşeyleri aynı..sadece bi mocelin kasası değişikti yanlış hatırlamadıysam...mkv oynatıp görüntü sese bakıp öyle almak lazım yada kullanan arkadaşlardan bilgi almak lazım...biraz daha araştırayım..yine de bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert023 -- 11 Ekim 2010; 15:27:48 >
  • Tüm mkvleri oynatan bir tv yok. Adı üstünde televizyon bu harici media player değil. Samsung kadar geniş formatta film oynatan başka tv yok.

    İkincisi web sitelerindeki teknik bilgiler kopyala yapıştırdır. Fotoğraflar o ürüne ait olmaya bilir. sorarsanız size "temsili resim" denir. Yani yüzde yüz güvenilir değildir.

    Ib sitesinde , kendilerinin sattığı veya hiçbir zaman için satmadığı her türlü ürün listelerinde bulunur. Amaç siz herhangi bir arama sitesine yazınca illaki bu firmanın çıkmasıdır. Yani siteleride c450 , 52 , 53 , 54 yazar ama hiçbir zaman getirmemiş olabilirler. telefonla arayınca o yok şunu verelim yaparlar. Genel çalışma sistemleri bu yöndedir.
  • Aralarındaki tek fark kasa renklerinde farklılık olduğudur. Her modelide her ülkeye göndermezler genelde. Mesela Rusya da 453 varsa burayada 451 gönderirler yada onun gibi şeyler işte...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.