Şimdi Ara

Samsung Laptop Recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Samsung NP550P5C-S04TR marka bir laptopum var. Ben laptopu aldığımda format atmıştım ve recovery diskini ve biosda kayıtlı olan orjinal seriali silmiştim. Bildiğiniz gibi Windows 8.1 çıktı ve windows 8'den ücretsiz olarak yükseltilebiliyor fakat windows 8'in orjinal olması gerekiyor. Bilgisayarımı orjinal haline getirebilmemin bir yolu varmı?



  • İnternette windows 8.1 indireceksiniz.Laptopunuzun altındaki seriali kullanarak sistemi orjinalleştireceksiniz. Daha sonra kendiniz elle sistem kurtarma oluşturacaksınız.Ve onu kullanacaksınız. Bunu deme sebebim ise cd keyi birkaç defa aktifleştirince key artık aktifleşemez hale geliyor ve her orjinalleştirme ve format işlemlerinde Microsoft Türkiye'yi aramak zorunda kalıyorsunuz.Daha önce başıma geldi.Windows 8.1 için sistem kurtarma fonksiyonu denetim masasında artık yok.Linki inceleyin.Usb harddiske yedeklemenizi öneririm.

    http://www.howtogeek.com/167984/how-to-create-and-restore-system-image-backups-on-windows-8.1/




  • Bilgisayarın altında aktivasyon için serial yok. Bildiğim kadarıyla windows 8 önyüklü gelen bilgisayarlarda ürün anahtarı biosa gömülü oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wwoollff

    Bilgisayarın altında aktivasyon için serial yok. Bildiğim kadarıyla windows 8 önyüklü gelen bilgisayarlarda ürün anahtarı biosa gömülü oluyor.

    Hocam o zaman ürünü yetkili servise gönderin.40 dolar gibi bir ücrete sistem kurtarma ekranını bios ıvır zıvırını tekrar ayarlayıp geri gönderiyorlardı.Fiyat en son böyleydi şimdiki halini bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.