Şimdi Ara

SAMSUNG HT-X725 (5.1) Ev sinema sistemi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu ürünün media center ına sansung 500 gb lık 2.5 hdd bağladık. dts li bazı divx lerde malesef sadece vide görünüyor ses gözükmüyor. Görüntü içinde Samsung 40b653 modeli nefis bir lcd kullanıyoruz. Bu sorunu aşmak için bir ark optik kablo önerdi . hem lcd tv de hemde bu sinema sisteminde optik giriş çıkış var . Fakat nasıl bir kablo alacağız bilemiyoruz. Bu optik kablo ile dts li filmlerde ses geliyormuş sorun aşılıyormuş. Acaba bu kablo ile ilgili bir resim linkini verebilir misiniz ? Bu kablo gerçektende bu sorunu çözecek mi ?


    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_HT-X725-5.1-EV-SINEMA-SISTEMLERI,9330.html







  • Arkadaşlar başka bir sorum daha var : şimdi elinizde bir samsung 40b653 LCD va bir de bu yukarıda izah edilen ev sinema sistemi. Normal uydu bağlantınız var sesi bu ev sinema sisteminden alamaz mıyız ? tv nin sesini devre dışı bırakıp ev sinema sistemini açtığımızda tv den ses gelmiyor. Nasıl bir ayar yapılmalı ? bir de 2 cihazda anynet diye bir bağlantı var ikiside samsung birbirlerini görüyorlar ama sesi sinema sist nden alamıyoruz. mecburen sinema sist kapatıyoruz tv nin kendi sesi ile tv izliyoruz. ne yapabilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertayd

    Arkadaşlar başka bir sorum daha var : şimdi elinizde bir samsung 40b653 LCD va bir de bu yukarıda izah edilen ev sinema sistemi. Normal uydu bağlantınız var sesi bu ev sinema sisteminden alamaz mıyız ? tv nin sesini devre dışı bırakıp ev sinema sistemini açtığımızda tv den ses gelmiyor. Nasıl bir ayar yapılmalı ? bir de 2 cihazda anynet diye bir bağlantı var ikiside samsung birbirlerini görüyorlar ama sesi sinema sist nden alamıyoruz. mecburen sinema sist kapatıyoruz tv nin kendi sesi ile tv izliyoruz. ne yapabilirim ?


    1 uydu alıcı ile dvd player arasındaki bağlantıyı fiber optik kablo ile yaparsan olur
    2 tv'deki ayarlar kısmında tv'nin ses ayarlama bölümünden tv değilde ses sistemini seçmelisin tabi önce hdmi kablo ile birbirine baplı olduğundan emin ol




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.