Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24'ün ilk resmi görselleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Samsung'un yakında duyuracağı Galaxy S24 serisinin baz modelinin resmi render görüntüleri ortaya çıktı. Daha önce Galaxy S24 Ultra'ya ait detaylı görüntüler ortaya çıkmıştı. Şimdi de baz modelini dört farklı renk seçeneğiyle yakından görme şansına eriştik.




    Sarı, mor, grafit ve gümüş renk seçenekleri ortaya çıkan telefon beklendiği gibi Galaxy S23 serisine oldukça benzer. Önceki nesilden farklı olarak düz kenarlara sahip telefonun arka cam panelinin kenarlarda hafif eğimli yapıda olduğunu görüyoruz. Kamera lenslerinin etrafı da beklendiği üzere metal halkalar ile çevrilmiş. 







    Samsung Galaxy S24 serisinin beklenen özellikleri



    Galaxy S24 serisi, geçmişte olduğu gibi bazı bölgelerde Snapdragon 8 Gen 3’ü kullanırken geri kalan bölgelerde Exynos 2400 yongasını kullanacak. Yeni gelen bilgiler ise ailenin tüm versiyonlarıana ışık tutuyor. Buna göre Samsung Galaxy S24 modeli 8GB RAM/128GB depolama ve 8GB RAM/256GB depolama seçenekleriyle piyasaya çıkacak.




    Galaxy S24 Plus ise 12 GB RAM/256 GB depolama ve 12 GB RAM/512 GB depolama seçeneğiyle piyasaya çıkacak. Bu model, küçük kardeşiyle aynı renk seçeneklerine sahip olacak. Serinin tepe modeli Galaxy S24 Ultra, 12GB RAM/256GB depolama, 12GB RAM/512GB depolama ve 12GB RAM/1TB depolama seçenekleriyle piyasaya çıkacak. Yine burada da renkler aynı. Ancak Samsung, çevrimiçi satışlar için bazı ek renk seçeneklerine yer verebilir.



    Ayrıca Bkz.Tecno Spark 20 Pro+'ın görseli ve bazı özellikleri ortaya çıktı: Kavisli AMOLED ekran ile gelecek



    Samsung Galaxy S24'ün 17 Ocak 2024 tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yeni seri, kısa süre önce duyurulan Samsung Gauss AI yazılımına dayanan çok sayıda yapay zeka özelliğini bir araya getirecek. Gerçek zamanlı çeviri, metin oluşturma/özetleme ve duvar kağıdı oluşturma gibi AI özellikleri bulunacak. Son bilgilere göre ise Galaxy S24, 799 dolar, Galaxy S24 Plus, 999 dolar ve Galaxy S24 Ultra ise 1.119 dolar fiyat ile satışa sunulacak.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/first-official-galaxy-s24-renders-leak/







  • Hepsi birbirlerine benziyor.

  • Tamam tasarım güzel. Fakat Samsung, sırf güzel diye 3 yıldır her türden telefonu aynı tasarıma çevirdi. Premium/Giriş seviyesi arasında tasarım farkı yok resmen
    Ör:S23/S23FE/A54 vs gidiyor hepsinin özellikle arka tasarımı aynı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    motorola değişik yapıyordu. eski günlerine dönse de htc motorola güzel güzel çeşitlerini görsek.
    not: böyle köşeli yapıları seviyorum. oval telefon alsam bile kılıf seçerken böyle köşeli bakıyorum.
    elde tutuşu kolaylaştırıyor hem de masada düz duruyor ya.

  • darkhair kullanıcısına yanıt
    yapsin bunda bir sorun görmüyorum çinliler sürekli tasarimla oynuyor çünkü ellerinde masaya vuracak birsey kalmadi eskiden apple ve samsung ile rekabet edebilir haldelerdi ozellikle kamera konusunda tamamen koptular , ayrica Avrupa ve amerika icin yeterli bir hype da kalmadi keza artan abd cin rekabeti işi tamamen bizden kopardi ee artan doviz fiyatlarından bahsetmiyorum bile

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle fark belli bile değil.

  • nedense bu tasarım gözüme hoş geliyor.begenilmemesi zor olan bi tasarım standart cafcafı olmayan tasarım göze batmıyor

  • Güzel tertemiz tasarım.

  • Grafit rengi gözüme hoş geldi pil durumuna göre tercih edebilirim.

  • Yani değişiklik iyidir, üst seriye geçtiğinizde bir farklılık hissi iyi yaratır ama bazen çok saçma bazen de çok güzel tasarımlar doğuyor.



    Huawei nin p50 si iyiydi, p60 bence kötüydü.



    Xaomi de de xaomi 13 normaldi ama ultra versiyonları bir daha güzeldi.



    Apple zaten her sene aynı tasarım iyi mi kötü mü anlayamadık

  • noobszle kullanıcısına yanıt
    Doğru yok. Aslında mantıklı bir insanın sırf tasarımı premium diye premium bir cihaz alması bile bana mantıksız gelir hep (bence önemli olan o özelliklerin işe yarar olması).
    Ama genel toplum görüşünde “telefona x para veriyorsam büyük farkı olması lazım” var. Benim şahsen fold/flip serileri hep ilgimi çekiyor artık ama katlanan ekranlara hala güvenmiyorum. Özellikle çalıştığım işten dolayı çok kolay yıpranabilir gibi geliyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçi ben burada Samsung’a laf söylüyorum ama aynı durum iPhone için de geçerli. iPhone 12 den itibaren, özellikle arka kısımdan hiçbir fark yok cihazlarda. Ufak tefek boyut farkı koymasalar kılıflar bile birbirine uyacak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt
    hocam yeni teknolojiyi deneyecek gücüm yok şahsen dunyada enflasyon ile cebellesirken bazi harcamaları herkes tekrar bir gözden geçiriyor olmalı, fold veya flp in farklılaşmasina katılıyorum da gün sonunda stabil olarak güncellenen cihazlara da ihtiyaç var apple in yaptığını yaptığı sürece samsung un kafası rahat diye düşünüyorum lakin s modelinin satışları içler acısı belkide işler onlarında istediği gibi gitmiyordur samsung'un piyasa değeri gun geçtikçe geriliyor tabikide işin teknoloji dışındaki kisminda var fakat gün sonunda s modelini turkiye piyasasına ucuza soktukları icin benim icin hava güneşli birde elde para olsa

    bu arada şunu unutmayalım bir kesim var teknoloji cahili ve sirf hava atmak veya marka takıntısı ile yaşıyorlar Starbucks a gidip elma gözükecek şekilde o telefonu koyuyorlar ve bu kesim malesef ki çoğunluğu oluşturuyor bunların kafasını belki biz yaşayamayız ama bizde para olsa cokda gözümüze batmazdi ayrica telefon bunlarin gözünde yatırım aracı 😅😅 gun sonunda trendlere ayak uydurmayinca geri mi kalıyoruz haa ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • noobszle kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık 4 yıldır çalışıyorum çok şükür kendi maddi gücüm bu tip cihazları almaya yetiyor. Yaklaşık 1 yıl önce ben tercihimi iP14PM den yana kullandım (dediğiniz gibi uzun ömürlülük açısından). Ayrıca iOS'ta spotify uygulama içi EQ ayarlama seçeneğini aktif kullanıyorum ve bu zamana kadar denediğim (özellikle samsung) android cihazlarda, EQ ayarladığımda sesi kıstığı için sabit EQ ayarıyla kullanıyordum ve hoşuma gitmiyordu. Bu yüzden kendi çapımda ufak bir Apple ekosistemini kurdum. En azından önümüzdeki 2 yıl cihaz değiştirme niyetim yok. Mutluyum yani.
    Enflasyon konusunda ise çok ama çok haklısınız. Ben hem bekarlık hem küçük yerde yaşamanın avantajını kullanarak bu cihazlara ulaşabiliyorum. Mevcut gelirim ile, özellikle büyük şehirde bu tip cihazlara ulaşmam imkansız olurdu.
    Artık eskisi kadar teknoloji hızlı ilerlemiyor (önceki kullandığım SGNote9 cihazım bile taş gibi çalışıyor kasma donma yok). Artık devir birikim ve kendini sağlama alma devri maalesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ekran köşeleri çok yuvarlatılmış. Ekrandan kayıp.
    Her kamera için ayrı çıkıntıları olması çirkin.
    Yapay zeka için teknik özellikler düşük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci 23 serisini daha iyi bir cihaz olarak bırakabilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Süreyya Hanım'ın inanılmaz değişimi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni model değil, güncellenmiş versiyonlar. Telefonlarda artık notebook gibi oldu. CPU, GPU update et yeni seri olarak sat. S23u S24u s22'nin güncellenmiş versiyonları. Tüm markalarda bu böyle artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bildiğin A14 arkası

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S23 un aynısı nerdeyse ama tabi değişikler olacak içinde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.