Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra'nın kamera özellikleri sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene s23 ultra bana göre toplam pakette harika bir telefondu. Eğer gen 3 ile gelirse yine öyle olacağını düşünüyorum. Geçen sene kamera açısından 14 pro maxin bir tık önündeydi s23 ultra. Bu sene de öyle olabilir fakat Samsung tüketicilerinin genel çekincesi bu olmayacak. Eğer gen 3 ile gelinmezse ciddi anlamda satış adetleri düşecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 16 Ekim 2023; 2:11:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5x e düşürüp 10MP kalsaydı problem olurdu ama sensörün 48MP'e çıkarılmış olması daha fazla dijital zoom alanı verir.

    Toplamda dijital zoom ile crop yaparak şu anki 10x'den daha fazla yakınlaştırma yapabilir yine 10MP çözünürlüğe düşüldüğünde.

    Ha şu var, karanlık performansı düşebilir çünkü piksel sayısı arttıkça videolarda noise da paralel olarak artıyor.

    Fotoğraflarda ai ile noise kaldırılsa da video'da kayıt sırasında canlı olarak henüz bunu yapamıyorlar.


    Apple ise 5x'e 12Mp koyduğu için Samsung'un 10x/10Mp yakınlaştırma oranını yakalayamamıştı doğal olarak.

    O da 1-2 sonraki modelinde 48Mp koyar, kademe kademe ilerletiyor bir anda vermez.

  • Yine geliyor bir çöpdroid…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung'un işlerine akıl sır ermiyor, modeline göre kamera tercihlerine bakın hele, optimizasyona odaklanmaları gerekirken hem cücük sensör hemde ne gerek var denilecek kadar piksel zorlamasına dayanıyorlar.

    Şahsi fikrim isminin sonundaki ultra ekini haketmiyor, sensörler cücük reklamlar büyük ve muhtemelen sahne bazlı başarıma odaklanacaklar ana temalar dışında odaklanma renk netlik işleme sorunları olacak, kaç model'dir aynısının dıdısını veriyorlar gıdım gıdım ilerleme ekol haline geldi.

    Apple'ı gıdım gıdım ilerleme ve garip tercihler yapma konusunda çok samimi birruhla taklit ediyorlar tebrik ediyorum.

    Ne yalan diyeyim bu kamera paketiyle benim görüş alanıma giremez, iyi satışlar zamzung

  • mesaverde kullanıcısına yanıt
    Çinli arkadaşlar şu yazılım tarafını biraz daha stabil hale getirirse. Piyasada samsung filan kalmayacak zaten merak etmeyin. Apple ios ile farklı bir alan onu hariç tutuyorum. Fakat android tarafında samsung filan artık gelişim göstermiyor. Çinliler donanım anlamında 2 katı resmen samsung'un. 1 inç sensörler, Leica vb. işbirlikleri.. 120w hızlı şarjlar.. Çok değil 5 yıl içerisinde samsung'un mobil tarafta ciddi kan kaybedeceğini düşünüyorum. Bunuda samsung s23'e çıktığı gün iphone x den geçen birisi olarak yazıyorum :)

  • Telefonları kameraya boğuyorlar. Ne gerek var 4 kameraya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Optik olmadığı sürece hep bir yapaylık söz konusu oluyor.

  • Periskop kamera özellikleri yanlış verilmiş, 48 değil 50MP. Ayrıca Sony sensör kullanılacak

  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum çinliler her modelde kayda değer değişiklikler yaparken Apple ve Samsung ısıtıp ısıtıp aynı cihazları piyasaya sürüyorlar İphone 13,14,15 Samsung s21, s22,s23 işlemci harici çok aman aman yenilikler yok. Huawei ye Trump ve Apple işbirliği ile google ambargosu uygulanmasaydı şu an Apple ve Samsung tüketiciyi çekmek için yenilik yapalım diye kırk takla atıyor olurlardı böyle aynı cihazları süremezlerdi. Xiaomi bu konuda son zamanlarda çok iyi işler yapıyor ama onlarında tek sıkıntısı yazılım tarafı daha dün çıkan Harmony OS un bile yağ gibi aktığı dönemde yılların MIUI sistemini bir türlü oturtamadılar. Not: S23 ultra kullanıyorum :D

  • Çünkü Apple ve Samsung’un tüketiciyi çekmek için çaba sarfetmesine gerek yok. Diğer çinli markalar kendilerine müşteri çekebilmek için hem yeni özellikler ekleyip hem de düşük fiyat politikası uyguluyorlardı ki pazarda yerleri olsun. Pazar sahipleri Apple veya Samsung gibi olsalardı kim takardı tüketiciyi.

  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

    Öncelikle SAMSUNG-a kafam kadar sensöre ihtiyacı yok! Aslında küçücük sensöre bu kadar şeyi sığdırmak büyük bir başarı. Xiaomi ve İPhone kafam kadar sensöre sadece 3x ve 5x optik zoom sığdırırken SAMSUNG küçücük sensöre 10x optik zoom sığdırıyor. LEİCA-ya gelince SONY ve SAMSUNG sesörleri karşısında hiç bir şansı yok! Her kes en biliyor en iyi kameraları SONY-nin üretdiğini LEİCA SONY-nin tırnağı bile diyil! Şarja gelince 90vat 120vat 240vat çok gereksiz ve telefon sağlığına zarar! Benim için 10-15dk.-ya şarj olup 3-5dk.-ya ısınmasındansa 25 vat SAMSUNG alırım daha iyi. Daha az vatın daha iyi olmasının kanıtı 21000mAh bataryası olan UNİMOG TANK telefonu sadece 67vatla şarj oluyor ve 3saate 100% amma 99günlük şarj süresi var. Herşeyde olduğu gibi vatında azı makul. Sanki 1 saat bekleseniz telefonun şarj olmasını ölürsünüz! 1 saati ailenize ayırın zaten 10-15dk.-ya dolan telefonlar yüzünden aile bağı kalmadı!!! Çinli üreticiler asla SAMSUNG-u GEÇEMEZ!!! YORUMDA HER HANGİ BİR FANBOYLUK YOK OLANLARI YAZIYORUM EN İYİSİ ALIN KULLANIN DENEYİMLEYİN!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natig.042 -- 28 Ekim 2023; 22:37:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.