Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.645
Cevap
186
Favori
841.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bircancan B kullanıcısına yanıt
    S10+ dan S22+ ya geçtim geçen haftalarda. 5 yıldır S10+ kullanıcısı olarak hız konusunda hüçbir fark görmedim, foto kalitesi de hemen hemen aynı. Ama özellikle video kalitesi çok artmış. Titreme yok ve gece modunda video çekme özelliği gelmiş. Net ve aydınlık gece videoları var. Android 12'ye göre açıkçası ne hız farkı ne de operasyonellik hissettim. UI 6.1'i kurmayı düşünmüyorum. ADP ile kapatıcam güncellemeyi. Batarya 15 ten 85'e 40 dakikada doluyor 25 watt larj cihazıyla. Sabah 7 akşam 7 rahat götürüyor. Android 14'ün bana göre tek işe yarar özelliği extra dim. 70%'te kullanıyorum. Sokakta bile gayet görünür halde ve şarjı rahat 12 saat gidiyor 85 ten 15'e kadar. A tabiki 5G çekmesi de bir artısı oluyor S22+'ın. Wifi hızları ve de normal hızı S10+ ile neredeyse aynı. Hiçbir hız farkı hissetmedim. S10+ da halen hızlı bir telefon. Ekranı da güç koruma moduhdan dolayı 60 hz de kullanıyorum. 120 hz yapıp biraz denedim ama hissedilir bir artı katmadığına inandım ve 60hz yaptım. Bari pil çok gitsin. Ses sondayken hoparlör hafif cızırtı yapıyor ama çok da önemsemiyorum zaten ikinci el refurbished olarak aldım $395 dolara. S10+'ı ikinci el olarak $600'e almıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 8 Mayıs 2024; 5:6:44 >




  • sensaura kullanıcısına yanıt
    kamerayı hic kullanmıyorum 8k video ile kayıt yaparım videoda çekmek istedigim ekran görüntüsünü alıyorum boylece daha kolay resim yakalayabiliyorum,onun icin kamera daha iyi dedim ,video kaydı cok iyi s10 a göre
  • Hocam bu telefonlarda aynı 2019 sonrası laptoplara döndü. İşlemci gücü fazla değişmiyor. Kameralar bile video dışında S10 sonrası tabldota bağladı :D

    Eğer S10 ya da S20 varsa elinizde hiç gereği yok 2 senede 1 telefon değiştirmeye. S26 çıktığında S24'e geçmek en mantıklısı. 2 nesil geriden takip iyidir.
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    aynen,hocam eskiden cok yenilik oluyordu,bide sadece 2 sene güncelleme veriyordu mecburi geçis yapiyorduk,simdi samsung guncellemeleri s10 ile 3 yıla s22 ve s23 lere 4 yıla s24 ten itibaren 7 yıl güncelleme sözü vermiş,güncelle yenile kullan neresi yetmez hele bu devirde hersene yeni telefona geçenlere şaşırıyorum dogrusu, üstelik fiyatlarda böyle yükselmişken
  • s22 serisi için 6.1 yeniden dağıtılmaya başlandı.



    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]sammobile
    Samsung resumes One UI 6.1 update rollout to Galaxy S22 in Korea
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s22-one-ui-6-1-update-rollout-resume-korea
  • kozgel K kullanıcısına yanıt
    Umarım en kısa sürede Türkiye dahil global dağıtım yapılır.
  • Ben UI 6.1 yüklemek istemiyorum. 100% eminim ki yapay zeka ayağına telefonu bozacaklar. Zaten gelen özelliklerin hiçbirine ihtiyacım da yok. Ya arkadaşlar farkında mısınız bilmem ama eski search butonu yerine AI butonu koydular. Eskiden yaptığımız her şeyi şimdi sanki AI çıktı da yapılır hale geldi gibi gösteriyorlar. Eskiden filtre koyardık fotolara. Şimdi filtenin adı AI enhancement oldu. Şaşırıyor insanlar aaa AI diye :D eskiden videoyu yavaşlatmak istersek ayarlardan 0.5x yapardık. Şimdi AI yavaşlatıyormuş güyya :D

    Size de saçma gelmiyor mu?
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı özellikler için yüklenebilir aslinda mesela uzun metinlerin özetini çıkarma, yazı önerme, gramer düzeltme ve bence en önemli gelen özellik ise canlı ceviri özelliği
  • mastraxe M kullanıcısına yanıt
    Hocam canlı çeviri özelliği nasıl olacak bilemiyorum ama ben yabancı dilde telefon konuşması yaparken çeviriyi nerde yazacak mesela? Karşı tarafı ve benim sesimi nasıl ayırt edecek de çevirecek. Bence bu çok yavaşlatır. ADP ile hemen güncellemeyi kapatmam lazım bu hafta sonu. Yoksa şu hız ve akıcılığa elveda demek lazım olacak.

    Bu arada dilbilgisi kontrolünü web tarayıcılar bile yapıyor artık. Samsung klavyede de var bu özellik hali hazırda. Yazı önermeyi de meta facebook yapıyor, uzun, kısa ve profesyonel olarak yazılarımızı geliştiriyor. Gerçekten de ben bir yenilik görmüyorum. Yapay zeka aslında şunun gibi olmalı:

    "Hey Google, William'dan gelen Post Tenison Cable submittal emaillerini bul ve Level 12'ye yapılan EOR yorumlarını bana göster"

    "Hey Gemini, Oracle Primavera'dan schedule.xer dosyasınının son versiyonunu aç. İlk 3 kattaki iş planı mantığını tespit et ve bunu sonraki 75 kata uygula. Bunu yaparken alınması gereken belediye izinlerini tespit et ve uygun katlara uygun tarihlerde ekle.

    "Hey Lama, 32 inch monitörün DPI ayarını 100 dpi custom yap ama 15 inchlik laptop ekranının dpi ayarı custom 125 olarak ayarlansın."

    İşte yapay zeka bu olmalı. Şimdi ise yapay zekaya kedi çiz dedik kedi çizdi diye şaşırıyorlar. Yapay zekadan önce de google'da kedi yazınca kediler çıkıyordu zaten :D




  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka olayı gemini ile çözülecek bence google asistan yerine gececek, dedigimiz cogu seyi sesli hallederiz. Bu cümle oluşturma veya özet geçme olayı varsa ben bilmiyorum. Canlı ceviri özelliği benim bildiğim karşı tarafın sesini sesli olacakta çevirecek ek olarak telefon ekranında yazacak bence bunu yapmaları zor olmamalı. Telefon yavaşlatma olayına olmaz diyemiyorum en kötü temiz kurulum bi nebze rahatlatır.
  • mastraxe M kullanıcısına yanıt
    AOD için gelen yenilikler de bence güzel. Sadece AI değil One UI 6.1 kendi iyileştirmeleri ve ek özellikleri de çok güzel.
  • hkubilayk H kullanıcısına yanıt
    AOD kullanmıyorum o yüzden bisey diyemiyorum, Umarım dediginiz gibi iyileştirmeleri iyidir. Zaten kötü olsa bile ben kurmadan duramam :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastraxe -- 9 Mayıs 2024; 16:37:53 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Canlı çeviri anında tercüme gibi olacak. Siz kendi dilinizden konuşacaksınız, karşı tarafa onun dilinde anlayacak. Karşı tarafın konuşmasını da kendi dilinizden duyacaksınız. Youtube Samsung kanalında örnek video var.
  • hkubilayk H kullanıcısına yanıt
    O zaman gecikme olur bayağı. Bir de normal bir görüşmede zaten karşılıklı konuşuluyor aynı anda. Ne şekilde olursa olsun anlık çeviri doğru yapılamaz bence. Heleki teknik konular hepten patlar.
  • sensaura kullanıcısına yanıt

    Nerede o 2010'ların başında ve devamındaki güm güm üstüne koya koya giden telefonlar =) 480p ekran - 720p- 1080p - 2k.


    işlemci çekirdekleri kat kat artar, ekranlar büyür, piller, kameralarda devrim üstüne devrim, yepyeni özellikler.. her yeni cihaza baktığımızda wow çekerdik.


    şu an S24 ile S22 bildiğiniz aynı telefon, üstüne 5 bin fark olsa alınır S24, yoksa olur iş değil.


    güncelleme konusunda aynı fikirdeyim.. hiç güvenim yok 6.1'e. mayın eşeği gibi varsın önden gitsin herkes, ölen kalan olmazsa yükleriz :)

  • https://www.sammobile.com/news/galaxy-s22-one-ui-6-1-update-global-rollout
    Güncelleme tekrar yayınlanmaya başlamış. Avrupa ülkeleri için dağıtımda olduğu söyleniyor. En kısa zamanda gelir umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberbrkk -- 10 Mayıs 2024; 16:25:12 >
  • düz s22 avrupa exynos lu one ui 6.1 2930 mb ile çıktı hayılısı şimdi indiriyorum
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] yükledim telefon canavarlaştı cok hızlanmış maşaAllah diyelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 10 Mayıs 2024; 16:36:52 >




  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 haftadır kullandığım S22+ 256GB ı heralde yarın S23 128GB düz modelle değişicem. S22+'ı iade edebilirim çünkü fazla büyük 6.6".

    S23 6.1" yarın gelecek sipariş ettim. Bakalım eğer iyiyse onu alor S22 plus'a iade çekerim.

    S23 256GB bulamadım bu arada. Her yer sadece 128GB satıyor. Fiyat da S22+ 256GB'tan $50 dolar pahalı.

    Küçük olması benim için avantaj bu arada 45w şarj diye bi özellik yok S22+'ta tamamen uydurma. 5A kablo ve 45w samsung şarj cihazı ile 0%'dan başlatmama rağmen 19-23 watt arası ile şarj ediyor. O zaman S23 de mantıklı bence.
  • bircancan B kullanıcısına yanıt

    Bana henüz gelmedi, pil de nir gelişme var mı?

  • mastraxe M kullanıcısına yanıt

    https://www.youtube.com/watch?v=hAX5vIsQiVU&feature=youtu.be

  • 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.