Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S2 mi? NEXUS mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herhalde bir çok arkadaş "bu da sorulur mu?" diyorlardır. Demek ki sorluyormuş :) Sormamın asıl sebebi, S3 bekliyorum ama bir türlü çıkmak bilmiyor ve şu anda kullanıyor olduğum S2 artık performansını kaybetmeye başladı. Gün içinde bazen bir kaç kez donmaya başladı. Bataryayı çıkarıp takmasam, ne kapanıyor ne açılıyor. Şarjı da bir günü çıkarmıyor. Özellikle birşeyler izlersem veya internet açık olsa yarım gün gidiyor.
    Arkadaşım nexsus'u yurt dışından getirtti, kutusunda, sıfır, hem beyaz, hem de siyah var. Görünümü, ekranı, çok hoşuma gitti. En cazibedar tarafı da ice Cream sandwich 4.0.4 olması. "Üste 250 lira ver telefonu al" diyor.
    Bugün gelecek yorumları değerlendirip alıp-almamaya karar vereceğim. Alınır mı, yoksa S3 çıkana kadar beklemek en iyisi mi? Değerli yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 250 Lira? Hiç durma bence. Galaxy Nexus candır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masivila

    Herhalde bir çok arkadaş "bu da sorulur mu?" diyorlardır. Demek ki sorluyormuş :) Sormamın asıl sebebi, S3 bekliyorum ama bir türlü çıkmak bilmiyor ve şu anda kullanıyor olduğum S2 artık performansını kaybetmeye başladı. Gün içinde bazen bir kaç kez donmaya başladı. Bataryayı çıkarıp takmasam, ne kapanıyor ne açılıyor. Şarjı da bir günü çıkarmıyor. Özellikle birşeyler izlersem veya internet açık olsa yarım gün gidiyor.
    Arkadaşım nexsus'u yurt dışından getirtti, kutusunda, sıfır, hem beyaz, hem de siyah var. Görünümü, ekranı, çok hoşuma gitti. En cazibedar tarafı da ice Cream sandwich 4.0.4 olması. "Üste 250 lira ver telefonu al" diyor.
    Bugün gelecek yorumları değerlendirip alıp-almamaya karar vereceğim. Alınır mı, yoksa S3 çıkana kadar beklemek en iyisi mi? Değerli yardımlarınızı bekliyorum.

    Sana sadece şunu diyeyim SII'den Nexus'a geçen çok gördüm ama 1 tane bile Nexus'tan SII'ye geçeni görmedim, duymadım. Artık sen düşün hangisi daha iyi. Android 4.0 deneyimini doya doya yaşamak varken ne uğraşacaksın SII'yi. Bende SIII'ü bekleyemeyip yılbaşında aldım Nexus'u fazlasıyla da memnunum. Haziranda da çıkar çıkmaz alacağım SIII'ü o ayrı :D




  • android 4 elbette müekemmel olacaktır ve nexusun s2'den fazlasıyla üstün olduğunu tahmin edebiliyordum ama s3 çıkana kadar telefon değiştirmeye değer miydi ona karar veremiyordum. teşekkür ederim yardımlarınız için. öğleden sonra gidip beyazını almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masivila

    android 4 elbette müekemmel olacaktır ve nexusun s2'den fazlasıyla üstün olduğunu tahmin edebiliyordum ama s3 çıkana kadar telefon değiştirmeye değer miydi ona karar veremiyordum. teşekkür ederim yardımlarınız için. öğleden sonra gidip beyazını almayı düşünüyorum.

    Galaxy Nexus ile S2 arasinda oyle abartilacak bir fark yok donanim bakimindan..Sadece yazilim olarak daha iyi ve stabil..Ben ikisinide kullandim bunu rahatlikla soyleyebilirim..

    Siz oncelikle alacaginiz telefonun donanimsal ozelliklerine mi yoksa yazilimina mi oncelik veriyorsunuz ona karar verin eger sizin icin donanim on plandaysa S3 bekleyin ama yazilim diyorsaniz Nexus u kacirmayin..Yok ben ikiside olsun diyorsaniz o zaman S3 u almayin google in yeni nexus cihazini bekleyin..

    Bunu soylememin nedeni tamamen tecrubeye dayaniyor..Seneye google yeni isletim sistemi cikardiginda Android 4.0.4 kullanacak olan S3 bu guncellemeyi daha once de Galaxy S ve Galaxy S2 de oldugu gibi yarom yamalak alacak..

    Ama Google in cihazlari Seneye cikacak olan guncellemeyi Nexus S te oldugu gibi tam anlamiyla tadacak..Siz kriterinizi hangi olcude belirlediyseniz onu alin..Yukarida yazdiklarim tercihlerinizde karsilasacaginiz olumlu yada olumsuz konulardir..




  • Nexus'u elime almasam tum denilenleri yutucam. S2 Nexus'a gore daha performansli bir cihaz. Nexus'un arayuzu ve browserinda kasma var. Donanimi daha iyi gozukuyo ama S2 den hizli degil. Tarafli yorumlarin bi anlami yok. Benchmark skorlarini da koyun isterseniz.
  • Telefondan ne istediğine bağlı Nexusun işlemcisine kanma bi kere ekran çözünürlüğü fazla olduğu için acaip donuyo ki ice creamin browseri ve arayüzü daha donuk ve bana kalırsa kötü sadece işlemciyi daha az yorup şarj sağlıyor eğer şarj problemin varsa 2000 mah bataryanın küçüğünü yapmışlar arka kapak değiştirmende gerekmiyor ayrıca performans olarak ben iki cihazıda denemek için 1 er hafta kullandım S2 den sıkıldıysan nexustan da en fazla onun kadar eğlenirsin ben hala hiçbir telefonda S2 nin performansını göremedim hele Note söylememe bile gerek yok sanırım menü geçişlerinde bile acaip derecede donuyo 3 program aynı anda açılırsa telefon reset atıyodu nexusun ekran kalitesi iyi ama hem kamera hem performans hem browser da S2 daha iyi
  • Browser ile olan sıkıntı ve daha bir cok bug guncelleme ile giderildi..Arayuz gecislerinde ufakta olsa sorun var evet ama giderilmeyecek bir sey degil.
  • Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Nexusu aldım. Her ihtimale karşı S2 yanımda duruyor teknolojiden korkan biri değilim. Yani "aldığım cihaz istediğim gibi çıkmadı, hayatım zindan oldu." felsefesi yok bende. Kullanırım, zorlarım olmadı değiştiririm. Arayüz, kullanım kolaylığı, donanımı vs çok problem değil benim için. Önemli olan telefonun program çalıştırabilme kapasitesi ve hızı, kasılmaması, donmaması. Bir kaç uygulama yükledikten sonra telefon nazlanıyorsa benim için bir değeri yoktur. S2 kesinlikle böyle değil diyeceksiniz belki ama mx video playerden birşeyler izlerken bile donuyordu. Genellikle kasılmaları da cabası. Tamam telefon her zaman boing737 gibi olsun demiyorum ama rampaya vurduğumda da "öff" çekmesin. Bilmem anlatabildim mi? Nexus bu konuda nasıl bilmiyorum, aldım bakacağım. S2'de kullandığım bütün programları nexusda da kullanacağım. Ama söylemeden geçemeyeceğim. Hafıza kart desteği olmamasına aklım ermedi. Diyecek laf bulamıyorum




  • senin derdinin çaresi var da garantiyi bozuyo :D aslında bozmayanı da var :D overlock denilen olayı biliyosundur eğer overlock programı yükleyip telefon hızını sürekli 1Ghz ye alırsan ben aynı anda 4 oyun + youtubede bile takılma kasılma görmedim ama telefon kendi ayarı gereği overlock olmazsa 200 mhz ye kadar düşürüyo ki bu uzun süreli kullanma ısınma sonucundada olabiliyor ben 300 mhz de kullanırdım sürekli telefonu ama oyun zamanında 1 Ghz overlocktan sonra 1.2 yi bile görmeden bu işlemci herşeyin altından kalkıyor bana kalırsa
  • Hayirli olsun. Konu kilit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.