Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle başka kalem deniyceksin. Note serisi tüm telefonlar uyar. Ekran dönmesi için uygulamaları dene bakalım. Screen rotate gibi... Olmadı resetle bi. Xda da andeoid 7 vardı en son. Bu işleri biliyosan yükleyebilirsiniz. Kaça aldınız tableti sorması ayıp. Hala piyasası var mıymış?

    Cihazınızın arkasında kocaman ....... Only falan yazıyo mu? Cihaz demo değildir inşallah. Pek sorun olmaz ama.
  • Merhabalar değerli dostlar bende de note pro 12.2 var forumdaki bu konu başlığı çok yararlı, yorumlarıyla sorunlara müdahale eden bütün arkadaş selam ve sevgiler. bu cihazı yeni bir sürüme güncellemek istiyorum. sürüm önerisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

    Sevgili @burakgibiyim arkadaşım bende de Samsung galaxy note pro 12.2 3g li model cihaz var buna room atmak istiyorum sence hangi sürümü yükleyeyim birde bu sürümü indirebileceğim bir site var mı link paylaşabilir misin. teşekkürler.

  • Hocam 3g (p902) modeli tr'ye özel cihaz. Nedeni de, sırf trt bandrol vergisi vermemek için şebekeyi kısıtlayıp (saklayıp) telefon görüşmesi yapılmasın sadece data (internet) kullanılsın diye. O yüzden bulamazsın. P905 ve 901 modelleri için var aslında, ama buna olur mu denemen lazım. Denerken cihazı kaybedebilirsin ama. Bu cihaza da zaten Türk geliştirici (emre mutlu) telefon özelliği olan romu yaptı. Sitesine girip irtibat kur istersen ama yapacağını sanmam.

    https://forum.xda-developers.com/f/galaxy-note-pro-12-2-android-development.2789/

    XDA'nın sitesinden araştırabilirsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ekran pırpır sorunu için herkes bataryaya bağlanan sokete suç atmış ama o taş gibi yerinde duruyor. Bendekinde de aynı sorun vardı ancak bendeki ekran flexlerindeymiş.


    belki birisine çare olur.

    hürmetler

  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.