Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10'un tasarımını açığa çıkaran görseller yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu görüntüde tof kamera ve gelişmiş optik zoom yok. Kamera sistemi bu haliyle p30 proya yetişememiş. Not 10pro versiyonunda neler olacak orası önemli. Samsung hala tof kamera ve periskop kamera sunamıyorsa kullanıcıya para düşmanı demektir. Not9 u boyala cilala tekrar sür piyasaya olsun not 10. Farkı sadece 3 kameralı olması ve bir kaç önemsiz değişiklik. Bu üçüncü kamera wideangle geniş açı olan zaten 3 - 4 senedir lg ve huaweide var. Daha yorum yok

  • Oppo ve xiaomi ön kamerayı ekran altına çekti bile geriden gidiyorsun samsung, bench marklardada çok gerisin, Türkiye dekilerede salak muammelesi yapıp evnos işlemcili telefon yapıyorsun tırt samsung...

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Note 10 Pro modelinde 4.kamera flaş ve lazer otofokosun altında olacak. Ya bu Tof ve Periscope kamera ne işe yarıyor biliyor musun acaba :) Daha üç günlük teknoloji kaldı ki kamera teknolojisi dünya deniz. Adam onu koymaz başka teknoloji koyar şart mı onu koyması? Değil. Ne bileyim X koymaz, ultra geniş açı koyar. 3 ay önceye kadar TOF nedir bilmiyordun yani, maksat konuşmak. Note serisinin felsefesini, amacını anlamamışsınız..

  • kamera odaklı telefon isteyen note 10 almaz zaten.Note serisinin amacı çok farklı . p30 pro da niye s-pen yok demek gibi bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: montaj34

    kamera odaklı telefon isteyen note 10 almaz zaten.Note serisinin amacı çok farklı . p30 pro da niye s-pen yok demek gibi bir şey.
    araştırmalarda telefon alırken ilk bakılan öncelik fotoğrafkamera cıkmış.ve böyle en pahalı amiral gemisi telefonda kamera fotoğraf cok iyi olmalı.olmazsa büyük sacmalık.
  • sizin mantığınızla p-30 pro'da s- pen olmaması da büyük saçmalık,sonuçta o da eşşek yüküyle para.ayrıca note 9 un kamerası bir amiral gemiye göre hiç fena değil,note serisi şu anda piyasada alınabilecek en iyi 2-3 telefondan biridir,aksini inkar edebilirsiniz,ya da yolunuza bundan sonra google servisi alamayacak fakat kamerası çok kaliteli Huawei ile devam edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 11 Haziran 2019; 11:16:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: montaj34

    sizin mantığınızla p-30 pro'da s- pen olmaması da büyük saçmalık,sonuçta o da eşşek yüküyle para.ayrıca note 9 un kamerası bir amiral gemiye göre hiç fena değil,note serisi şu anda piyasada alınabilecek en iyi 2-3 telefondan biridir,aksini inkar edebilirsiniz,ya da yolunuza bundan sonra google servisi alamayacak fakat kamerası çok kaliteli Huawei ile devam edebilirsiniz.
    ben marka fanatikliği yapmam daha önce samsung kullanıyordum şimdi huawei beni etkileyen birşey olmadı.zaten bu android işini mecbur iptal etcekler.eğerki işletim sistemini yaparlarsa düzgün androıd için sorun olur müşteri kaybeder google.kalem benim için önemli değil zaten kullananaların coğu kalemi kullanmıyordur.yüzde 10 luk kesimi belki ilgilendiriyor.note serisi kullandım kalem gerekmedi.

    önemli olana fotoğraf kamera pil işletim sistemleridir.yurt dışında araştırma yapmışlar ilk önce bakılan fotoğraf kamera sonra pil ve diğerleri şeklinde gidiyor.

    kamera fotoğraf konusunda ilerleme yapması lazım yaparsa yine samsunga geceriz.hiç bir firma babamın oğlu değil.

    en az 5 optik zoom gelmeli hatta 10 gelmeli cünkü rakipte var.gece cekimini geliştirmeli.rakipleri yapıyor.ayrıca hızlı şarjı geliştirmeli.ayrıca pil kullanım süresi konusnda geliştirmeli şikayetler var.selfi kamerasını geliştirmeli bunları yapmalı samsung.




  • Note Fe'ye devam :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    İşlemcinin adını yazmadan evvel keşke bakaydın sağa sola da biraz yaklaşaydın. Adamlar işlemci üretiyorlar, diğerleri gibi "topla ve montajla" yapmıyor ....
    Siteye, Samsunga "tırt" demek için mi girdin yoksa?
    Keşke TIRT deyince tırt olsa.. O kadar çok şey var ki ortada "tırt" denip "TIRT" edilmeyi hakeden..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.