Şimdi Ara

samsung galaxy ace 5830 ile 5830i nin farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
19.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hangisi daha iyi ve belli bir fark var mı ?



  • 5830i nin farklı 4 gb hafıza kartı ve bluetoot kulaklık falan veriyor sanırım baska farkı yok
  • galaxy y modelinin işlemci ve donanımına sahip telefon. özellikle grafik işlemcisi çok düşük. 3d görüntü hiç işleyemiyor zaten. ucuz telefon özellikleri bunlar. işlemci hızlı görünse de eski bir model. 5830 çok daha stabil. ayrıca 5830i ara bir model. adam gibi güncelleme ve rom çıkmayacak. ics hiç çıkmayacak. kemerası da iyi değil. farkındaysan zoom bile yapılamıyor çözünürlük 5m'da iken. daha da şu an aklıma gelmeyen eksileri var 5830'a göre. kesinlikle bir üst model değil. daha düşük bir model. ve samsung bunu üst model diye kakalıyor. rezil rüsva bir telefon değil tabi. senin telefonda yaptığın işleri görüyordur. ama o işleri 400 liralık bir telefon da görüyor.

    birisi bu yorumu yaptı da doğruluğu var mı ki acep
  • 8530i nin gpu su olmadığından 8530 da gpu olduğundan bahsedilmiş doğrumudur?
  • evet doğru. kazık yedik. sakın siz 5830i ye bulaşmayın.
  • :D artık ace alcaksan i sini alcan diğerinin üretimi durdu. bu saatten sonra 5830 rom üretimleride biter 5830i ye yönelirler. eksikler yazılımlarla kapatılıyor.flash player 10.3 sorunsuz bi şekilde çalışıo. ram daha yüksek. sayfalar dolusu uygulamam var çok az kasıyor. hissetmek zor. shift gta3 flan çalışmıyor diolar ama opengl ile sorunsuz bi şekilde takılmadan oyunuyorum. öyle 5830 gibi bu video oynatılamaz die zıppırt hata vermio. telefonu ezmeyin aldığı parayı hak ediyor. tek şikayetim ram 512 olabilirdi. önde kameraa olsa tango için çok güzel olucak
  • BEN BU TELEFONU YAKLAŞIK 1 HAFTADIR KULLANIYORUM. NE VİDEOSUNDA Bİ SORUNLA KARŞILAŞTIM ne de herhangi bi donma sorunu var, zaten öyle oyun falan çok oynayan birisi değilim. ama mesela isme müzik tonu atayamıyorum, resim ekleyemiyorum..ve şarjı gerçekten az gidiyor. ama bunun sebebi yeni aldığım için devamlı oynmam olabilir :) face twitter ve whatsapp yükledim,bunlar yeterli. kamerada evet zoom yapılmıyor, çok da sorun değil,foto makinam var zaten. ben beğendim. umarım memnun kalırsınız.

    bi telefonun kalitesi ondan ne beklediğinizle doğru orantılı bence..iyi günler.
  • anlayamıyorum. telefon hakkında yorum yapanlar test ediptemi bunu söylüyor yoksa kulaktan kulağa dolaşan laflarla mı geliyorlar ?

    6 ay s5830 kullandım. satıp 1 hafta sonra La fleur modelini aldım.

    La fleur bana her özelliğiyle daha üstün geldi. ekran kalitesi olsun, sarjı olsun, menü akıcılığı, oyunlar vs.

    s5830da örneğin ayarlardayken sayfayı aşşağı kaydırınca mavi yazılar titriyor gibi oluyordu.

    bence alacak olanlar önce 2 telefonu karsılastırıp karar versinler.

    s5830i seçeceklerinden eminim.
  • arkadaşlar bir çok kişi 5830i yi kötülemiş fakat arkadaşım aldı root ile istediğiniz oyunu kaldırması mümkün ve işlemci ve hafıza olarakta çok güzel bi telefon hiç kötüleyip insanlara aldırmamaya çalışmayın :)
  • Arkadaşlar 5830 ile 5830i arasında kararsız kaldım;araştırmalar neticesinde vardığım sonuç;
    -5830i hakkında şikayet daha fazla
    -ikisi arasında pekde önemli olmayan işlemci gücü arasında farkları (800-832)
    Birde hiçbir yerde belirtilmeyen özelliği menşei ?
    5830 Güney Kore imalatı , 5830i Çin imalatı
    Anladığım kadarıyla; samsung ace 5830 siparişi fazla olunca fason olarak Çin de yaptırdı ,testler sonucu Çin imalatında performans düşüklüğü tespid edilince bunu 5830i olarak piyasya verdiler.
    Menşei Çin olarak ,mağazalar zinciri olan elektronik ürünler satan büyük bir firmanın (adını yazmıyorum );açıklamasında
    ACE 5830İ teknik özelliklerinde belirtilmiş.
    Başka yerde yerde görmedim belki orjinal kurusunda bile belirtilmemiştir.Belirtilmiş olsaydı bir arkadaşımız fark ederdi.
    Bu konuda benim düşüncen budurrrrrrr.
    Merak edenler
    ....... ACE 5830İ noktalı yere türkiyede ilk 3 sıraya girebilecek elektronik ürünler satan firma ismini yazabilir. bu telefonun menşeinin PRC (çin malı) olduğunu görmek için




  • Arkadaşlar yanlış yönlendirmiş olmayayım,kastettiğim adını vermediğm firma bütün samsung galaxy ürünlerinin menşeini P.R.C. olarak vermiş,diğer galaxy lere bakınca fark ettim.Gerçekten hepsi Çin imalatımı yoksa basım hatasımı bilmiyorum . Bilgilerinize ve bildiğiniz gibi yapın ,karar vermesi zor.
  • S.a Arasındaki Fark benide şüphe bıraktırdı Ancak çin malı olabilirmi arkadaşlar 5830İ 5830 Zaten 2011 den beri var İ yi yeni duydum
  • Bende i modelini kullanıyorum sanki bana da ekran gpu biraz zayıf gibi geldi zaman zaman kasılmalar oluyo ona da rom yuklesem mı diye düsünüyorum arada ama simdilikte sıkıntısız kullanıyorum..
  • Bende 5830 var arkadaşta 5830i var arkadaşın telefonu wifi sinyali hiç olmasa bile çok iyi bir şekilde giriyor fakat benim telefonum bağlandı demesine rahmen bir türlü açmıyor google açmıyor google playide bağlantı zaman aşımına ugradı diyor ve 5830i wifi si daha iyi çekiyor bende keşke 5830i alsaydım
    Arkadaşlar telefonumu ilk aldıgım gun(5830) komsunu sifresiz internetine giriyordum ama sımdı gırmıyor baglandı dıyor google play e girince zaman aşımına ugradı dıyor bunun sebebi ne sizdede oldumu ama kendi modemime bağlanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.