Şimdi Ara

Samsung Firmware üzerine yardım talebi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aziz ve muhterem DH'ci kardeşlerim yakın bir süre zarfında Samsung'un YP-Z5 modelini alacağım ama zihnime takılan firmware meselesini sizler ile paylaşmak istedim.Bu model oldukça stabil olduğu belirtilen 3 adet firmware'ye sahip(v2.37,v2.43,v2.45).Ve soru ise tahmin ettğiniz üzere bu firmware'lerden hepsi teker teker yüklenecek midir yoksa son sürüm olanı yüklemek kafi midir?Firmware işlemi ile meşgul olurken dikkat edilmesi elzem olan hususlar nelerdir?Elektronik oyuncak meraklılarının firmware korkusuna dair bir son beklentisi içerisinde bulunmak safdillik olur mu?Potansiyel yanıtlarınıza potansiyel olmayan teşekkürlerimi peşinen bildiririm.



  • En son firmware direk yükleyebilirsin. Son firmware ile daha da canavar bir cihaz haline geliyor. Dünya üzerinde ki firmware ile pil ömrü bu kadar artan tek cihaz belki de (önceden 25 saat zor giderken, şimdi 40 saat civarında gidiyor). Firmware update yaparken sakın cihazı filan çekme, direk mefta olur cihaz.
  • Yanıt için teşekkür ederim soundchaser.Samsung'un firmware'leri oldukça stabil ve her versiyon ile beraber elle cihaz'dan alınacak keyfi katlayan özellikler ekleniyor.Kullanıcı tanımlı EQ ilavesi,pil ömrünün 44 saate ile tavan yapması vs...
    Ve bulunduğu fiyat aralığında alınacak en iyi cihazlardan olduğunu söylemek mümkün.
  • samsung ve firmware demişken bir soru sorayım arkadaşlar, samsung yp-u2 1 gb modeli Türkiye'de radyosuz olarak geçiyor, şu an fiyatları uygun (120 ytl) gözüküyor dünyada çoğu yerde gördüğüm kadarıyla radyolu olarak satılıyor bu ürün acaba dahili tuner varmıdır, firmware ile açabilirmiyiz?fikri veya bilgisi olan varsa buyursun, ben ithalatçıya mesaj yazdım gerçi ama uygulayan biri varsa daha net bilgi olur.
  • Birde şu firmware yükleme işini tam olarak açıklayan bir arkadaş çıksa. Yeni firmware indirdikten sonra alete nasıl atıyoruz bir bilen var mı. Samsung yp-T8x....?????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.