Şimdi Ara

Samsung ES 6340 Alınır mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
14
Favori
85.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IvIu®@†

    quote:

    Orijinalden alıntı: murder80

    quote:

    Orijinalden alıntı: IvIu®@†

    quote:

    Orijinalden alıntı: murder80

    quote:

    Orijinalden alıntı: IvIu®@†

    Tşk. ederim @murder80

    1.699 TL. @M.ERTEN

    Ben 1499 TL ye aldım electroworld den tam pusuya yattım düştü valla şans işte.

    Sitesinde 1.699 TL. gözüküyor Mağazalarda fiyat farklı galiba

    http://www.electroworld.com.tr/p/samsung-ue40es6340-3d-led-tv/

    Valla aynen ben 1 aydır kafayı yiyordum geçen hafta çarşamba akşamı hatta gece yarısı alışveriş sitelerini kontrol ediyordum bir baktım 40es6340 1499 tl hemen üye olup sepete attım ve ödemesini yaptım ertesi günde teslim ettiler bende hemen samsung türkiyeyi aradım kurulum için servis yazdırdım cuma günü servis geldi kurdu problemsiz bir şekilde.

    İyi denk getirmişsiniz Size de h.olsun güle güle kullanın.

    Bu arada eve tv.ye kurmaya geldikleri zaman Wi-fi den güncelleme yapamadılar(Wi-fi iyi çekmiyor dediler)ki Asus router normalde bırakın evi mahalleden bile gayet güzel çekiyorken böyle bi sorun çıkması canımı sıkmıştı.Bende bu konuyu araştırıp Tv.nin her şifreleme sistemini çözemediğini farkettim.WPA kimlik doğrulama yönetimde tv. bağlansan da çok sık kesilmeler oluyordu.Bunu da Router dan shared key yaparak bu sorunu hallettim ve tv. bugün güncellemesini yaptı.

    Wi-fi için sorun çıkan arkadaşlar bunları dikkate alsınlar.

    Modemim wpa2 şifreleme ile yayın yapıyor modem üst katta iken bile gayet net çekiyordu. TTNetin kıytırık tplink modemini kullanıyorum.




  • güle güle kullanın
    Ayrıca bilgi için teşekürler...
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/123475/samsung-40es6340-102-ekran-3d-led-tv.aspx#specs

    Sizce almalı mıyım?Fiyat aralığım 2000'e kadar.Bana çok iyi gözüktü.
  • arkadaşlar bu tv yi almak istiyorum fakat şikayet var da tv ile ilgili çok garip şikayetler var tv nin filmleri oynatırken yarıda kaldığı, tv de film oynatmanın çok zor olduğu,smart özelliklerinin kullanılamadığı, facebook a giriyor ama video oynatmıyor demiş mesela, filmin yarısında kapattığınızda tekrar kaldığınız yerden devam etmiyormuş falan filan, bende samsun c650 modeli var 4 sene önce almıştım onda bile bu tarz sorunlar yokken bu tv ile ilgili şikayetleri duyunca şaşırdım, kullanan arkadaşlar tv ile ilgili detaylı kullanım tecrübesi yazabilirlermi?
    hdd den film oynatma, smart özellikleri v.b gibi konularda, şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paranoi

    arkadaşlar bu tv yi almak istiyorum fakat şikayet var da tv ile ilgili çok garip şikayetler var tv nin filmleri oynatırken yarıda kaldığı, tv de film oynatmanın çok zor olduğu,smart özelliklerinin kullanılamadığı, facebook a giriyor ama video oynatmıyor demiş mesela, filmin yarısında kapattığınızda tekrar kaldığınız yerden devam etmiyormuş falan filan, bende samsun c650 modeli var 4 sene önce almıştım onda bile bu tarz sorunlar yokken bu tv ile ilgili şikayetleri duyunca şaşırdım, kullanan arkadaşlar tv ile ilgili detaylı kullanım tecrübesi yazabilirlermi?
    hdd den film oynatma, smart özellikleri v.b gibi konularda, şimdiden teşekkür ediyorum.

    Eğer modem ters yerdeyse wifi düzgün çekmediğinden uygulamalarda sıkıntı yaşamış olabilirler. Bu tv'nin sorunlu olduğunu göstermez bence. Ayrıca 3.5" kaliteli bir hdd taktığın zaman hiçbir problem yaşamazsın. Ben 2tb seagate taktım tv'ye ve sorunsuz izliyorum filmleri. Hatta hdd'nin bir kısmını xfc biçiminde formatladım. Böylece timeshift ve pvr(tv yayını kayıt) özelliklerini de kullanıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: murder80

    quote:

    Orijinalden alıntı: IvIu®@†

    Tşk. ederim @murder80

    1.699 TL. @M.ERTEN

    Ben 1499 TL ye aldım electroworld den tam pusuya yattım düştü valla şans işte.

    hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
    O fiyata iyi denk geitrmişsiniz adınıza sevindim.Bende 3-4 ay önce teknosadan 1699 tl ye almıştım.Yanında da goldmaster ın mını klavyesini aldım :-)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bora T.

    http://www.bimeks.com.tr/urun/123475/samsung-40es6340-102-ekran-3d-led-tv.aspx#specs

    Sizce almalı mıyım?Fiyat aralığım 2000'e kadar.Bana çok iyi gözüktü.

    Yukarıdaki arkadasın bırı gecen gun electroworld den 1499 tl ye almıs ınternetten.Zaten su anda tv nın ortalama satıs fıyatı 1699 tl.Eger electroworld den 1499 tl ye bulursanız kacırmayın derım.Eger bulamazsanız da bır ay kdar daha bekleyın mutlaka düşecektır.




  • Kullanan arkadaşlar 40ES6340 hakkında biraz bilgi verebilir mi, görüntü kalitesi, paneli vs, 2000 lira altında 40-42 inch bir televizyon bakıyorum, çoğunlukla maç izlemek için alacağım, izleme mesafesi 2.5-3 metre olacak
  • Merhabalar;
    Dost Tv «frekansımız degişti» diye yayın yaptı ve belirli numaralar verdi 12200 yatay 4500 dikeygibi.
    1.bu rakamları nereye gireceğimi bulamadım. Biraz kurcaladım bütün kanallar karisti. Saçma sapan bir sürü kanal var.
    2.Kanallari nasıl tekrar geri getire bilirim
    Tessekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tv ye usb den güncelleme yapamıyorum güncelleme dosyalarını tv kendı kendıne yanlıs ındırıyormus niye böyle ne olur yardım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

    Arkadaşlar ben de 46" modeli ile aranıza katıldım. Harika televizyonmuş, tüplüden buna geçince kağnıdan Ferrari'ye biniyor gibi oldu. Piksel ve clouding kontrolü de yaptım, sağlam çıktı çok şükür.

    İlk olarak güncellemeleri yaptım, HDMI ile Digiturk'ten yayını aldım, harika! Tek sıkıntısı interneti kumanda ile kullanmak. Onun için klavye aldık mı demeyin keyfime.

    hocam güncelleme sürümünüz ne ben güncellemeyi yaptım fakat yanlıs güncelleme yapıyormuş




  • Televizyonu aldığımızdan beri 3-4 kere güncelleme yaptı, sürümü inanın bilmiyorum ama Youtube uygulamasında sıkıntı çıktı güncelleme sonrası. Bu durum da hoş değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

    Televizyonu aldığımızdan beri 3-4 kere güncelleme yaptı, sürümü inanın bilmiyorum ama Youtube uygulamasında sıkıntı çıktı güncelleme sonrası. Bu durum da hoş değil.

    sürüme bakma şansın varmı kafayı yicem :S
  • Arkadaşlar TV'yi aldığımdan beri oturup dizi seyredemedim, hata veriyor. Dizinin ortasında falan birden bellek hatası geliyor. Bu hatayı alan başkaları var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimcan34

    quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

    Televizyonu aldığımızdan beri 3-4 kere güncelleme yaptı, sürümü inanın bilmiyorum ama Youtube uygulamasında sıkıntı çıktı güncelleme sonrası. Bu durum da hoş değil.

    sürüme bakma şansın varmı kafayı yicem :S

    Yazınızı okuyunca tv yi hemen acıp guncellemelerı kontrol ettım su anda 001034 surumunu wireles üzerinden indiriyor bilginize.
  • Merhaba arkadaşlar tv yi kullanırken ses sorunu yaşayan var mı bu modelde bende es6340 var ve ps3 takılı oyun oynandığında seste sorun olmuyo ama ses yükselmelerinde tv nin hoperlöründen rahatsız edici bir cızırtı sesi çıkıyo aynı durum kanalları izlerkende geçerli turksat uydu kulalnıyorum içinden kendiliğinden uydu olduğu için bu durumu yaşayan arkadaşlar yada çözümü var mı teşekkürler
  • Kanal ayarları, yerlerini değiştirme vs. TOOLS menüsünden yapabiliyorum.
    Ancak yeni bir TV kanalı nasıl ekleyeceğiz.

    Hani her TV kanalının uydu frekansları varya Y 12300, D 5500 gibi
    frekans değerlerini nerden girip ekleyebilirim, yardım lütfen
  • sonunda ben de bu cihazın sahibi oldum 46" olanından..gerçekten başarılı ama kablosuz mouse taktım imleç çok yavaş :) tabi pc hızında beklememek lazım. ama beni gerçekten tatmin etti cihaz. görüntü kalitesi olsun ses kalitesi olsun. mevcut sesini beğendiğimden ses sistemi hiç düşünmedim. gerçekten başarılı ve alınası bir cihaz.
  • Herkese öncelikle teşekkür ederim birbirinize çok yardımcı olmuşsunuz.
    Bugün aldık televizyonu aylarca plazma ve led tv araştırdık ve hiç aklımızda yokken samsung 40es6340 aldık.Her şeyi sorduk soruşturduk ama meğer hiçbir şey bilmiyormuşuz.
    Birkaç arkadaşın dediği gibi 3D bulanık mıdır ? bir ayarı var mıdır? Kuruluma geldiklerinde eski tüplü tv kanal listemi pcde ayarlattırabilir miyim? Sd görüntü bu tv için tüplü daha iyi diyorlar şaka mı bu yoksa sizde öyle düşünüyor musunuz? Birde bluetooth sadece kumanda için mi telefon için falan olmuyor mu ?
    eğer sorularıma cevap verebilirseniz çok sevinirim.
    Herkese iyi günler.




  • bende almayı düşünüyorum alıp pişman olan veya iyiki aldım diyen varmı orta büyüklükte bi oda mevcut bu oraya uygunmudur büyük kaçarmı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.