Şimdi Ara

Samsung DWFN320W mi DMS300TRW mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu 2 makineden birini almayı planlıyorum, ama tam olarak kararımı veremedim, konunun uzmanı arkadaşlar, ürünlere sahip olup kullanma fırsatı olan arkadaşlar olumlu ya da olumsuz her iki ürün için de yorum yapabilirlerse müteşekkir olurum. Bunlara göre çok daha alınabilir, daha fazla olumlu tarafı olan bir makine de olabilir ama limitim 1000 TL'dir. Şimdiden yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.



  • Anneler gününde Electroworld'den 899 tl'ye Samsung DWFN320W aldım. Güya indirimli fiyattı, 5 gün sonra 799'a indirdiler. Electroworld'ün bu kazığını hiç unutmayacam. 2 defa çalıştırdım, gayet sessiz ve fairy tabletle sorunsuz yıkadı. çelik tabanlı, elektronik göstergeli. ama forumda tutulmuyor samsung. sonuç olarak satın aldıktan sonra pek de içime sinmeyen çin üretimi bir makineyi hem de pahalıya aldım ama tavsiye edilen muadil modeller de daha ucuz değil.
  • hayırlı olsun tahir bey bence hiç sorun yapmayın,bu fiyata bence daha iyisi alınamaz.bende nette en ucuz fiyatını 800 tl bulmuştum(nakliye hariç)samsung bayilerinde 900-950 tl fiyat verdiler.dün carreforda tesadüf eseri 799.00 tl 12 taksit olduğunu görünce aldım hemen.bugün getirmişler ama kurulumunu çarşambaya yaptırabileceğiz.çin diyorlar ama belli standartlarda üretildiyse çin olması çok önemli değil.zira kullandığımız pc lerin bile işlemcisi çoğu zaman çin çıkıyor ama standartlara uygun olduğu için sorun çıkarmıyor.bosch grubu için daha iyi deniliyor ama bizim buzdolabımızda samsung olduğundan takım olsun dedik.zaten arada 450.tl gibi bir fiyat farkıda vardı beğendiğimiz bosch la.450.00 tl çok büyük bi para değil fakat 800.00 tl de %50 nin üstüne tekabül ediyor.umarım sorunsuz kullanırız.
  • Samsung DWFN320T olanını aldım

    Aldım kullandım yorum yazmak geldi sıkıntı yok her şey düşünülmüş makinede fiyatta normal kafan karışmasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c.tahir

    Güya indirimli fiyattı, 5 gün sonra 799'a indirdiler. Electroworld'ün bu kazığını hiç unutmayacam.


    aradaki fiyat farkını telafi edin diye mail atmıştım, mağazaya çağırıp 100 tl farkı iade ettiler. gözlerim yaşardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.