Şimdi Ara

SAMSUNG A32'mi XIAOMI REDMI NOTE 10 6GB'mi XIAOMI MI 11 LITE 6GB'mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Anneme ve babama

    SAMSUNG A32

    XIAOMI REDMI NOTE 10 6GB

    XIAOMI MI 11 LITE 6GB


    bu 3 telefondan birini alacağım. Benim tek kriterim var dayanıklılık. Babamda hala s3 mini var 7 sene geçti kullanıyor. Telefon zamanla yavaşlamasın, bir gün durduk yere arıza çıkmasın, performansı düşük olsa da olur. Zaten performanslık bir iş yapılmayacak.


    Benim aldığım fiyatlarda şu şekilde:


    SAMSUNG A32 3650

    XIAOMI REDMI NOTE 10 6GB 3500

    XIAOMI MI 11 LITE 6GB 3800


    XIAOMI MI 11 LITE 6GB bir tık daha iyi gibi özellik olarak ama belirttiğim gibi özellikler çokda önemli değil, sağlamlık ve uzun süre yavaşlamadan kullanılabilirlik tek kriterim.




  • Hocam bence 3 cihazda tercih edilebilir değil. A32 asla o paraları hak etmez. Bir kere A32 yi listeden kesinlikle çıkarın. Redmi Note 10 Pro aslında 3600 civarında. Redmi note 10 3200 civarlarında. Mi 11 Lite da fena değil. Bence alabiliyorsanız Redmi Note 10 Pro 6 GB olanı alın. 3600 civarında. Ya da uzun kullanım istiyorsanız çıkabiliyorsanız Samsung galaxy A52 alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkürler hocam. A52'yi de inceledim benim aldığım fiyatlar a52 ve note 10 pro aynı, 3900 tl. Bu bağlamda a52 biraz daha öne çıkıyor gibi fakat mediamarkt distribütor garantili olarak satıyor. distribütor garantili ne demek çok anlamam bir sıkıntı çıktığında aynı destek oluyor mu bilginiz var mıdır?


    Teşekkürler

  • KALJOJO K kullanıcısına yanıt

    Merak etmeyin herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Distribütör garantili demek, direkt olarak firmanın sunmuş olduğu bir garanti türü. Eğer bir sorun yaşarsanız firmanın sunmuş olduğu garantiden faydalanabiliyorsunuz. Eğer "ithalatçı garantili" yazıyorsa o zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz. İthalatçı garantili olduğunda karşınızda bir anlamda bir muhattabınız olmuyor. "Distribütör" veya "Samsung Türkiye garantili" veya "Xiaomi Türkiye Garantili" gibi ibareler geçiyorsa ürün garanti kapsamındadır, bir sorun yaşamazsınız. A52 yi ben daha çok öneririm. Avantajları daha fazla. Bu arada Poco X3 Pro yu ek bir seçenek olarak kesinlikle öneririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 16 Haziran 2021; 21:51:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    Tekrardan çok teşekkür ederim,


    Dediğiniz telefona da bakayım hocam. Son olarak hocam annemde halihazırda huawei p9 lite 2017 var. Telefonun belleği 16GB. Doğru düzgün fotoğraf video vs. olmamasına rağmen hafıza dolu. Telefonda 2-3 temel uygulama var. Bunların dışında yeni uygulama yüklenmiyor hafıza sebebiyle. Telefon değiştirmemin en önemli sebebi hafıza problemi yani.


    Yeni telefonda böyle bir durum olmaz diye düşünüyorum sonuçta 128GB hafızası var fakat yine de emin olmak için size sormak istedim a52'de böyle bir durum yaşanmaz heralde değil mi.


    Teşekkürler.

  • KALJOJO K kullanıcısına yanıt

    Yani 128 GB gayet yeterli diye düşünüyorum. Günümüz şartlarında artık 64 GB yeter mi diye sorsaydınız, yetmez derdim ama 128 GB yeterli olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.