Şimdi Ara

Samsung 65S95C OLED TV alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, pek ilgi alanım olmamasına rağmen yeni açtığım evime güzel bir tv almak istiyorum bu konuda çok hevesliyim. OLED TV teknolojisini araştırdım ve bir OLED TV almaya karar verdim. Küçük bir salonum olsa da 55 yerine 65 inch bir cihaz istiyorum. Biraz araştırdım ve Samsung 65S95C modelini beğendim. Bu tv hakkında kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlardan TV hakkında artılarını ve eksilerini belirten bilgi almak isterim. Ayrıca bu fiyat bandında (ki 70k ödeyebileceğim en yüksek rakam diyebilriim) alınacak bir ürün müdür ? Bunun yerine şuna bakabilirsin bu sebeple gibi önerilere de açığım. Son olarak OLED TV lerde yanma gibi bir sorun oluyormus ancak samsung bu modelinde sıvı soğutma kullanarak bu sorunu çözmüş diye bilgiler dolaşıyor internette bu doğru mudur ? Çünkü sadece 2 yıl garantisi var ve bu kadar ciddi para harcayıp sadece 2 yıl kullanmak istemem hiç değilse bir 5-10 yıl arası gitsin isterim :)


    İyi günler


    https://www.mrcep.com/qe65s95catxtk-samsung-televizyon?ref=akakce&v=1.16.1








  • İsterse Nükleer Soğutma koysunlar OLED denilen teknoloji Tuvalette yanan ampulün milyonlarca kez küçültülmüş halini düşün. WC'deki ampul 2 senede arıza yapıyorsa bunun arıza yapma oranı daha yüksek


    OLED zengin işidir. illa ki o pikseller yanacaktır ha param çöp olmasın 10 sene kullanayım diyorsan QLED modellere bak derim..

  • nexus can N kullanıcısına yanıt

    Peki samsung 65s95c hakkında görüşleriniz nedir ? Artıları eksileri, bu fiyat bandında alınabilecek verimli bir TV midir ? En büyük önceliğim görüntü kalitesi ve renklerin canlılığı.. LG tvler arasında C3 bu fiyat bandında buldum ikisi hakkında bir karşılaştırma yapacak olsak hangi konularda birbirine üstünlük sağlarlar ?

  • 213 sayfa yazılmış, anlatılmış. En başarılı oled tv olarak gösteriliyor.


    https://forum.donanimhaber.com/2022-samsung-qd-oled-s95b-ana-konu--152625317

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.