Şimdi Ara

Samsung 550P Dizüstü Bilgisayar video inceleme 'Masaüstü Bilgisayarınızı Emekliye Ayırma Vakti Geldi!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
10.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu bilgisayara SSD takarsanız garantisi geçersiz kalıyor. Samsung garanti politikası berbat.

  • garanti dışı kalmaz,ben ram hdd değişimleri yaptım sıkıntı olmadı zaten ram ve hdd rahat değişsin diye ayrı kapaklar altında konumlandırmış,servisine gittiniz mi? ben 2 defa gittim biri batarya biriside benim hatamdan meyve suyu döktüm klavye'ye garanti dışı kalması gerekirken klavye bakımını yapıp bana verdiler,ikisinde de 3 gün gibi kısa sürelerde tedarik edildi onarım yapıldı,arkadaşlarımda memnun bedava temizlettiler,sıkıntı yaşamadıkları için makinelerinde pek servise düşmediler,servisine göre değişir oradaki çalışanlarla alakalı her markada var forum'da çokça rastlıyoruz en iyi dediğiniz firmalarda bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 11 Temmuz 2012; 1:18:22 >
  • battlefield'da da hep aynı bölümdesiniz yav az farklı bölüm gösterin :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hece_he

    inceleme için teşekkürler. 15 bir mönitör için 1600x900 bence gayet iyi bir çözünürlük. şu an kullandığım notebookun çözünürlüğü 1920x1080 ve bazı durumlarda ikonlar falan çok küçük kalabiliyor. keskin gözlere sahip kişiler için bu durum problem olmayacaktır ama benim için sıkıntı olabiliyor. ben notebookun batarya performansını çok merak ediyordum ama incelemede bu konuya hiç değiinlmemiş malesef. çok önemli bir konunun atlandığını düşünüyorum. şu anki notebookumun bataryası en iyi şartlarda 50 dakika falan dayanıyor ki elektriğe bağlayamacağım yerlerde cihazı açmaya korkar oldum. samsungun, en azında aşırı güç tüketimi gerektirmeyen sıradan kullanımlarda batarya süresi test edilse idi çok iyi olurdu.


    Katılıyorum. 16.4" ekranlı Sony'de bile 1920*1080 çözünürlükte metinleri okurken gözlerimi yormuştu vaktiyle. DPI ölçeklemenin ise alması gereken yol var.





  • Ekran çözünürlüğü o kadar da kötü değil. Ekran çok büyük bir ekran değil eskiden belirli bir boyuta belirli çözünürlükler idealdi ama artık ne kadar küçük ekrana ne kadar yüksek çözünürlük konulabiliyor yarışına girilmiş gibi. Ama bu yarışın dizüstüne gelmesine gerek yok bence.

  • Öncelikle inceleme için teşekkürler.
    Ürünü almak için yeteri derecede fikir veren güzel bir inceleme olmuş.

    Lâkin, bataryasının da ne kadar gittiğini ölçmüş olsaydınız, daha iyi olurdu.

    Bir de, performans değerlendirmesi yaparken, neden 8.5 puan verdiğinizi merak ettim. Hani, performansında yetersizlik gözlemlemiş olsanız neyse ama o konuda bir eksiklik veya yetersizlikten de bahsetmezken, 8.5 puan vermenizi anlayamadım. Bu konuya bir açıklık getirebilirseniz, iyi olur.
  • O sisteme saka gibi bir ekran koymuslar...

    Harika bilesenleri var ama gel gor ki fullHD yok makinada. SSD olmamasi sorun degil takviye bir sekilde yapilir ama fullHD olmayan bu makinaya ne yapilir bilmiyorum.
  • - ses sisteminden bahsediliyor ama testi yok
    - samsungun i7 li bir modelinde fan sesi (haddinden ) fazlaydı bunda var mı?
    - çalışmada ısınma problemi var mı ? varsa rahatsız ediyor mu
    - yüksek parçalara sahip olmasına rağmen notebooktaki 5400 rpm etkisi nasıl ? göze batacak kadar etkili mi yoksa bu şekildede kullanılır mı?
    - bluray koyulmuş dvd cd bluray yazma okuma performansı nasıl ?
    - ram ne kadar arttırabilir max ?
    - şarj süresi yükte ve boşta ne kadar zaman gidiyor. ne kadar zamanda şarj oluyor.

    yani video inceleme deniliyor ama oradaki bilgileri biryerde okuyup öğrenebiliriz videonun son 3 4 dkk sında işte birşeyler gösterildi cihaz için tam ayrıntılı olarak yada notebook kullanıcıların en fazla sıkıntı çektiği, veya isteği özelliklerinin incelenmesinden yanayız (ki bu video incelemeyse bu şekilde cihazı göstererek inceletiniz)ne kadar cihaz incelense hep oyun üzerine oluyor bıktım, illet oldum yaw oyun oyun oyun oynayacak adam gitsin masaustu toplasın, cihazlarda sadece oyun oynanmıyor. nette sanal render alan programlar var işlemci ram ekrankartı vss üzerinde puan veriyor (performansı,süreyi ölçüyor sıralama yapıyor) onlarıda kullanın. İncelemeleriniz Eskisi gibi sarmıyor daha bana

    yinede birşeyler paylaşmışsınız. sağol





  • bu makina alınmaz benim gözümde, ekran kartı ahım şahım birşey değil,
    HDD yerine SDD kullanılsa ve Full Hd olsa neyse, bir tek işlemcisi dışında fazla bir ekstrası yok.

    fiyat konusunda aşağıda olsa giriş seviyesi için alınır

  • Merhaba,

    Eksik bilgiler için haklısınız yer versek çok daha iyi olurdu.

    Cihaz ofis uygulamalarında 4-5 saat arası pil ömrü sunuyor. Yük altında 2 saat kadar gidiyor.

    Isınma problemi yaşamadık.

    5400RPM disk ne yazık ki belirgin bir ağırlık yaratıyor. Uygulama açıp kapatırken hissediyorsunuz.

    Ses konusunda ise yine belirgin rahatsız edici bir durum olmadı.

    Üzerindeki ses sistemi hem oyun hem de filmlerde yeterli performansı veriyor.
  • duvara sıktığınız gözümden kaçmadı mesut bey

  • 15,6 inc 1600x900 ekran dizüstü bilgisayar için iyi olabilir ama masaüstü bilgisayarı emekliye ayırması zor. Dizaynı bana çok sıradan geldi. Yine de iyi ürün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba, Eksik bilgiler için haklısınız yer versek çok daha iyi olurdu. Cihaz ofis uygulamalarında 4-5 saat arası pil ömrü sunuyor. Yük altında 2 saat kadar gidiyor. Isınma problemi yaşamadık. 5400RPM disk ne yazık ki belirgin bir ağırlık yaratıyor. Uygulama açıp kapatırken hissediyorsunuz. Ses konusunda ise yine belirgin rahatsız edici bir durum olmadı. Üzerindeki ses sistemi hem oyun hem de filmlerde yeterli performansı veriyor.


    tşk ler

  • hah bir monster eksikti kavga başlasın o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme İçin Teşekkürler
    550p tambi Canavar Olmuş Ve ekran Çözünürlüğü düşük diyen arkadaşlara benim laptop full hd fakat ıkonlar yazılar okadar küçükki görmek zorlaşıyor oyunlar fılımler derseniz full hd ıster hepımızın gönlü ama 1600 hem ideal görünüş hemde yüksek Performans Sağlıyacaktır Teşekkürler D.H

  • quote:

    Orijinalden alıntı: interwap

    Daha iyisi için Monster

    monster iyi güzel ama ah şu şarj süresi var ya.

    monster W860CU modelini kullanıyorum. güç tüketmesin diye ekran kartı saat hızımı underclock yapıp minimum seviyelere çekmeme rağmen yalnızca internette sörf yapaken bile şarjı 50 dakika zor dayanıyor. yeni modellerde umarım bu duruma çare bulmuşlardır.

    @Speed-Step, samsung'un şarj süresi için 4-5 saat demiş ki işte bu gayet güzel bir süre. ne kadar güçlü olursa olsun şarjı olmadıktan notebooku sağa sola taşımak ne işe yarar ki. hele bir de elektrik prizi bulmanın zor olduğu kafelerde falan otururken...
  • Eksik bilgiler için haklısınız yer versek çok daha iyi olurdu.

  • Çok iyi bir notebook olduğu su götürmez bir gerçek..

    Yalnız F/P ürünleri olarak her zaman HP ler en önde geliyor.. Bilişim uzmanı olarak sormak istediğim neden HP DV7 veya DV6 modelleri hiç incelemeye alınmaz..İyisiyle, kötüsüyle mutlaka inceleme yapılmalı diye düşünüyorum..

    Mesela 17.3" ekranlı şu model..
    HP DV7-6C00ET
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=122737

    Veya küçük kardeşi..15.6"
    HP DV6-6C04ET
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/hp-a7n36ea-dv6-6c04et-core-i7-2670qm-22ghz-8gb-750gb-dvdrw--156-2gb-hd7690m-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=59981



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 11 Temmuz 2012; 21:11:36 >




  • Ayrıca Samsung un bu modelinin direk rakibi olan 2 model daha öneririm sizlere..Bunların incelemesi yapılırsa çok iyi olur..Çünkü bunlar bilgisayar konusunda Samsung un önünde olan 2 firma..

    ASUS N56VZ-S4037V
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n56vz-s4037v-n56vz-s4037v-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-750gb-156-dvdrwbr-2gb-gt650m-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=60975

    Lenovo Ideapad Y580
    Türkiye'ye giriş yapması bekleniyor..




  • Q9400, 4GB 1066 RAM ve GTX 560 Ti'lı masaüstü bilgisayarımdan 3DMark'a göre 2 kat yavaş görünüyor. Masaüstümü değiştirme düşüncem yok ama son sistem olmayan bir masaüstünden bile bu kadar geriyse emekliye ayırma konusu ne kadar gerçekçi siz düşünün...

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.