Şimdi Ara

Samsung 3510 235 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
11.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon almak için birkaç gündür mağazaları geziyorum. Samsung 3500 aldım (260 TL). Ancak bir ara Samsung 3510 almayı düşündüğüm için fiyatlarına baktım.

    İstanbul Cevahir Teknosa'da 235 TL olduğunu gördüm, oradaki satıcı diğer Teknosalardan daha ucuz olduğunu, kampanya olduğunu söyledi. Diğer teknosa'ları gezdiğimde de gerçekten fiyatın 249 TL Olduğunu gördüm. Belki çok fazla bir fark yok, 14 TL çok değil ama yine de müzik telefonu almak isteyen arkadaşları bilgilendirmek istedim. Gerçekten çok güzel bir telefon herkese tavsiye ederim. Belki internetten daha ucuza blunabilir ama ben uğraşmak istemedim.

    Ben anneme aldığım için daha orta yaş grubuna hitap edem S3500 aldım. Her şeyiyle çok hoşuma gitti. Onu da kesinlikle öneririm. Çelik metalik kasa, ses ve görüntü kalitesi süper. 3510 'un tek fazlası üzerinde müzik kontrol tuşlarının olması ve daha ince. Bence almayı düşünenler fazla düşünmesin. iki model de tercih edilebilir.

    Hem müzik kontrol tuşu hem kızaklı şık bir şey olsun istiyorsanız Samsung 3200 alabilirsiniz. Tabi onun fiyatı biraz daha pahalı, 340, 350 TL civarında.

    Bence bu üç modeli de tereddüt etmeden alabilirsiniz. Estetik olarak size hangisi hitap ediyorsa artık. Düşüncelerim bunlar, umarım faydalı olmuştur.







  • eyvallah hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.