Şimdi Ara

Şaman Kasmak istiyenler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şaman kasılmaz kastırılır full int (sp) git kutsamacıysan ejderha yardımı yani kritik ve 20 25 lvlde en az bi 20 kritiğin olursa 40 lvllere vadide kendini kastır ortada yani so da 30 35 e kadar kasılırsın zekalı itemler bul ve kritiğini 30 a çıkart sonra örümcek zindanı +50 +60 lvl birini bul kız açarsan iyi olur yalakalık yaparsın :D orda 45-50 olursun bundan sonra iş 2.katta mecbur ep alıcaksın 2.katta +70 +80 birini buldunmu gerisi gelir 65 rahat olursun sonra kızıl orman akar :D orda kendin kasabilirsin yada kastırabilirsin 65 e kadar zaten rahat çevren olur yani kastırcak birini bulmak kolaylaşır zaten +50 şamanları havada kapıyolar kritiği iyi diye neyse sonrası gelir zaten bu arada arada para yapınca +0 değerli item al çelik muho vb şeyler kule yap sen kesme milletle grup ol onlar kessin sen kutsa sonra kulede + bas sat veya kendine +0 item al bas kendin kullan şamanın stratejisi budur daha iyi bi yöntem bilen söylesin !



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanadana01
    şaman kasılmaz kastırılır full int (sp) git kutsamacıysan ejderha yardımı yani kritik ve 20 25 lvlde en az bi 20 kritiğin olursa 40 lvllere vadide kendini kastır ortada yani so da 30 35 e kadar kasılırsın zekalı itemler bul ve kritiğini 30 a çıkart sonra örümcek zindanı +50 +60 lvl birini bul kız açarsan iyi olur yalakalık yaparsın :D orda 45-50 olursun bundan sonra iş 2.katta mecbur ep alıcaksın 2.katta +70 +80 birini buldunmu gerisi gelir 65 rahat olursun sonra kızıl orman akar :D orda kendin kasabilirsin yada kastırabilirsin 65 e kadar zaten rahat çevren olur yani kastırcak birini bulmak kolaylaşır zaten +50 şamanları havada kapıyolar kritiği iyi diye neyse sonrası gelir zaten bu arada arada para yapınca +0 değerli item al çelik muho vb şeyler kule yap sen kesme milletle grup ol onlar kessin sen kutsa sonra kulede + bas sat veya kendine +0 item al bas kendin kullan şamanın stratejisi budur daha iyi bi yöntem bilen söylesin !

    Aynisini bende yapiyorum




  • işe yarıyor dimi :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanadana01
    işe yarıyor dimi :D

    Evet yariyor
  • Biz savaşçıyı şamanla kasıyoruz. Yani o alıştığınız görüntünün tam tersi. Katta savaşçı odanın ortasında duruyor Şaman slotları toplayıp kesiyor. Oynamasını bilirsen kendi lvl ininde üstünde savaşçıyı yatıracak bir şaman geliştirmek zor değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

    Biz savaşçıyı şamanla kasıyoruz. Yani o alıştığınız görüntünün tam tersi. Katta savaşçı odanın ortasında duruyor Şaman slotları toplayıp kesiyor. Oynamasını bilirsen kendi lvl ininde üstünde savaşçıyı yatıracak bir şaman geliştirmek zor değil.

    Haklisin kardes guclu saman karakterlerde wardir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _GoCCo_


    quote:

    Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

    Biz savaşçıyı şamanla kasıyoruz. Yani o alıştığınız görüntünün tam tersi. Katta savaşçı odanın ortasında duruyor Şaman slotları toplayıp kesiyor. Oynamasını bilirsen kendi lvl ininde üstünde savaşçıyı yatıracak bir şaman geliştirmek zor değil.

    Haklisin kardes guclu saman karakterlerde wardir


    Şamanlar bence pek güçlü değiller çünkü kimse bedavaya şaman kasmıyor dolandırıcılıklar çok oluyor.Mesela size örnek bir dolandırıcının konuşması.
    Dolandırıcı:Bana 23 m ver seni 45 level yaparım.
    Talihsiz Adam:Hayır olmaz en fazla 20 m veririm.
    Dolandırıcı:Tamam kabul para peşin ama pazar açıyorum
    Talihsiz Adam:Çektim hadi kasalım.
    Dolandırıcı:Sen daha çok beklersin ßß.

    Bu konuşmalara düşmemek lazım böyle konuşmaları yutmamalıyız




  • 52 lvl şamanı var arkadaşımın 60+ savaşçılar artık vs yapmıyor serverda. bayan şamana yenilmek zorlarına gidiyor. VS atarım ama kimsenin olmadığı yere gidelim diyen bile var. 5 kuruş para harcamadı üstelik itemide yok. sadece üstünde 15 kılıç savunma var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.