Şimdi Ara

Salon Royal - Düğün Salonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi: salonroyal.net
    İçerik: Salon Royal, Düğün Salonu
    Tanıtımı:

    Salon Royal, İstanbul'un İçerenköy ilçesinde bulunan, modern tasarımı, uygun fiyatları ve servis kalitesiyle yaptığı işin hakkını veren bir düğün salonudur. Birçok konuda hizmet veren salonda çiftler için gerekli olan herşey düşünülmüş. Internet sitesinde bulunan "Hizmetlerimiz" bölümünde konu hakkında detaylı bilgiler veriliyor. Özetle söylemek gerekirse; Dj'den misafirlerin karşılanıp yer gösterilmesine, Piyanist Şantör'den video ve fotoğraf çekimine kadar bir çok hizmet sizleri bekliyor.

    Salon Royal hakkında detaylı birçok bilgiyi internet sitesi üzerinde bulabiliyorsunuz. Site üzerinden Salon Royal hakkındaki tüm kampanyaları öğrenebilir, fotoğraf albümünden salon resimlerini görebilir, menüler kısmından da düğün sırasında servis edilecek yiyecekleri öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda ziyaretçi defteri ve iletişim bölümünü kullanarak ta yetkililere mesaj bırakabilirsiniz.

     Salon Royal - Düğün Salonu


    Sitede göze çarpan en önemli yer Kampanyalar bölümü. Salon Royal ile ilgili çeşitli fırsat haberlerini görebiliyorsunuz. %50 indirimli kına gecesi, kredi kartına taksit imkanları, fiyatlarda indirim gibi bir çok kampanya sizleri bekliyor.

    Özetle Salon Royal, hayata yeni bir sayfa açıp, aynı yastığa baş koymaya karar vermiş 2 mutlu insanın en güzel anlarını sevdikleriyle beraber paylaşabildiği bir düğün salonu, hatta ötesi.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.