Şimdi Ara

Salı akşamı E-5 Avrupa-Anadolu yönündeki trafik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Normalde o saatlerde o yolda olmam ama, şans işte tam da gününü buldum. (yoğun kar yağışı)

    19.45'te Edirnekapı kavşağında idim, 23.00'te Beşiktaş yol ayrımına gelebildim. Hafta içi iş çıkışında bu trafik hep böyle mi yoksa dün kaza falan olduğundan mı bu kadar kötüydü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quad_65 -- 4 Şubat 2010; 9:55:08 >



  • Normal bir akşam trafiğinde maksimum 1.5 saat sürerdi o yol. Dün o yolda olmak gerçekten akıl kârı değilmiş. Bunu da en iyi siz idrak etmişsiniz belli ki. Yoğun kar yağışı yüzünden kış lastiksiz araçlar ağır ağır giderken bir de E-5 giriş ve çıkışları iyice sarpasarmıştır. Bağlantı yollarındaki en ufak kaza da E-5'i çok çabuk etkiliyor. Uzun lafın kısası Fatih'ten gitseydiniz Beşiktaş'a çok daha mantıklı olacaktı. Çünkü akşam o saatlerde boştu Fatih tarafı.
  • O karda çevreyolu harici yollar ne durumda olur bilemediğimden çekindim açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quad_65

    O karda çevreyolu harici yollar ne durumda olur bilemediğimden çekindim açıkçası.


    Edirnekapı'dan Fevizpaşa Caddesi'ni takip edip Saraçhane'ye gelince Atatürk Bulvarı'ndan aşağı Unkapanı'na oradan da ister Eminönü-Karaköy; ister Perşembe Pazarı isterseniz de Taksim üzerinden Beşiktaş'a geçebilirdiniz. Taksim harici açık oluyor o saatlerde.

  • Bende karşıya gitmek için yola çıkmaya çalıştım fakat, Küçük Çamlıcadan çıkamadım 45 dk'da..

    Gece 12 gibi karşıya geçtim ve yollarda buz harici sorun yoktu trafik adına..

  • Anladım durumu. Belli ki köprü üstünde buzlanma oldu veya ciddi fırtına vardı ve araçlar çok yavaş geçiyordu. O yüzden hem E-5 hem TEM mahvolmuştu.

    Babam işyerinden birilerinin evlerine gece 1'de ancak gidebildiğini söyledi. Kasımpaşa'nın oralardan TEM üzerinden Ümraniye'ye gitmek o kadar sürmüş.
  • dün istanbul felaketti arkadaşlar eve 4-5 km uzaklıktaydım ama saatler sürdü gidişim hangi yola sapsam trafik kilit kaza var...
    tem den gelişim işkence olduuu samandıra tarafları yollar çok kaygan ve trafik çoook fazlaydı...muhtemelen çok sayıda kaza olmuştur....
    düşündüğüm ayrımlarda hep insanlar araçlarından inmiş sağda solda bekleşiyorlardı....mecburen alakasız yollardan gitmek durumunda kaldım...
    zaten zincir taktım en sonunda...

    bu arada takmatik zincir hiçte takmatik değil... arka lastiğe bagaj doluyken zincir takmak çok zor bir olay el girmiyor lastik çevrilmiyor .....
    eski tip zincir bulursam ondan alıcam yere serip üzerine çıkıp takılan cinsten....
    benzin istasyonundaki arkadaşlar yardım etmese mümkün değil takamazdım o zinciri 5 kişi zor taktı adamlar hemde yere falan yattılar....





  • 1-2 saat önce Küçük Çamlıcadan, Acıbademe giderken Bilfen Kolejinin üst yolunda buz vardı..

    Aşırı derecede kontrollü ve yavaş giderken, taksici abimizde arkamdan geliyordu ve en son dikiz aynamda döndüğünü gördüm, onun arkasından gelen Megane 2'de taksiye vurmamak için duvara vurdu..

    Buz olduğunu görmüyormusun abim benim? Ben tın tın gidiyorum, demek ki bir problem var..Sen taksicisin benden kat kat daha tecrübeli olmalısın dimi?

    Aman arkadaşlar, dikkatli olalım..Ayrıca garaja girişimde ise, araç kendi kayarak park etti kendini..
  • "Kış lastiği kullanmaya ne gerek var."
    "Kış lastiği bu memlekette lükstür."
    "Şunun şurasında kaç gün kış oluyor ki, kar yağdığında çıkartmayız aracımızı."

    Dünkü durum da açıkça gösteriyor ki yukarıdaki lafların hepsi boş lafmış. Kış lastiği kullanmaya gerek varmış ve bir kısım insanlar kabak lastikle ve zincirsiz olarak yollara çıkabilirmiş. Hele ki "kış lastiğine ne gerek var" diyenler bu tedbirsiz insanları daha da bir cesaretlendirebilirmiş.

    Ama dert etmeyin, hep birlikte bekleşiriz trafiğin içinde 8-10 saat; yeter ki vurdumduymaz bir takım insanlar, tedbirsiz davranma özgürlüklerinden vazgeçmek zorunda kalıp o güzel canlarını sıkmasınlar, değil mi?..
  • bugün sabah farkettim inanılmaz boştu yollar.demek dünden ders alınmış
  • Ankara Etlik ten Batıkent e yaklaşık 1 satte gidebildim akşamüstü ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.