Şimdi Ara

SAKARYA'DA KIZ YURDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Sakarya üniversitesini kazandım bu sene. Sakaryada kalınabilecek imkanları ve fiyatı uygun,kampuse çok uzak olmayan(Serdivanmış sanırım orası iyi diyorlar) olan yurt veya apart tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..



  • Merhaba, sakarya özel kız yurtları konusunda yapman gereken öncehttp://yurt.unibilgi.net/tags/sakarya-kiz-yurtlari bu siteye gir ardından imkanlarını beğendiğin yurtları not al ve hepsini telefon ile ara en uygun fiyatlısına da kaydol.
  • Peki var mı bu yurtlar arasında bana tavsiye edebileceğiniz bir yurt?Yani fikir sahibiyseniz yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smartboom

    Peki var mı bu yurtlar arasında bana tavsiye edebileceğiniz bir yurt?Yani fikir sahibiyseniz yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.

    sakaryada vadi54 deyim okula yakınlığı ve olanaklari ile okul cevresinde olan iyi yurtlardan orayi tavsiye edebilirim bi araştır apart falan istiyosan gidip tam anlamiyla gezip görmelisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • racyrocq kullanıcısına yanıt
    ne kadar ödüyorsunuz peki? 2 kişilik oda için bulunduğunuz yurt ne istiyor ?bi de bu apartlarda kalabilmek için bi kaç arkadaş birleşip öyle tutuluyor değil mi ? ilk senesinde okuyan bir öğrenci için biraz zor bir seçenek sanki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smartboom

    ne kadar ödüyorsunuz peki? 2 kişilik oda için bulunduğunuz yurt ne istiyor ?bi de bu apartlarda kalabilmek için bi kaç arkadaş birleşip öyle tutuluyor değil mi ? ilk senesinde okuyan bir öğrenci için biraz zor bir seçenek sanki?

    ben yurt odasinda 4 kisi kaliyorum 3 kisi bi odada uyuyor ben ayri bi odada tek basima yurt odasi icinde 2 oda 1 salon mevcut
    6bin diye hatırlıyorum belki kiz bölümünün fiyati farklidir 4-7 bin arasında odalarda fiyatlandirma var senelik

    apartta kalan arkadaşlarım vardi yaninda tanimadigi biri oluyor falan zor tabi 1.sinif icin ama yapan var alisilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racyrocq -- 16 Ağustos 2016; 13:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende yarın vadi54'e gitmeyi düşünüyorum ama yemekle beraber çok pahalı olacak gibi geliyor. Birde fotoğraflarda göründüğü kadar başarılı bir yurt mudur ? Kısaca yurt hakkında aklına gelen artı ve eksileri yazar mısın ? (Özellikle yemek) Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Irregular Truths

    Hocam bende yarın vadi54'e gitmeyi düşünüyorum ama yemekle beraber çok pahalı olacak gibi geliyor. Birde fotoğraflarda göründüğü kadar başarılı bir yurt mudur ? Kısaca yurt hakkında aklına gelen artı ve eksileri yazar mısın ? (Özellikle yemek) Şimdiden teşekkür ederim

    bende ilk kez kalicam bu yurtta önümüzdeki dönem ama gözlemledigim kadarıyla anlatayim . geçen sene kampüssarayda kaldım bana göre en iyi hala orasıda kyk ya satıldı malesef tek çare vadi54 kaldi el mahkum orada kalıcam . odalarda televizyon küçücük 22-24 inç bişey kampüssarayda 32inç vardi ( playstation bile götürcektim şimdi gereksiz ) . sosyalleşme anlamında kafesi çok iyi arkadaşlarinla aksamlari çık kafeye otur sohbet et ( bira yok galiba ) .
    internete geleyim wi-fiyin orada çalisan görevlilerden bile ne kadar dandik oldugunu ögrenebilirsin orada kalan arkadaşlarimda ayni şeyi dedi kısaca kötüymüş bazı geceler olmadigi bile oluyormuş. okula 10-15 dakkada servis var okuldanda aynı şekilde yurda ulaşim sorun degil gibi istersen yürürsün

    özetle suan saü de okuyan birinin kalabilecegi iyi yurtlardan biri diger yurtlara oranla tabi yoksa kendi içinde bi boka benzedigi yok
    yemegi okulda 2 öğün yiyiyerek o günkü yemek ihtiacini karşılayabilirsin olmadi 10-15 liraya günü çıkarırsın .




  • racyrocq kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam bilgileriniz için
  • Aatoria Sakarya Serdivan Esentepe Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurt, Apart, Villa ve Konaklama Hizmetleri, 2012 Öğrenim - Öğretim döneminde Sakarya Üniversitesi Esentepe Serdivan Merkez Kampüsüne 4 dk. yürüme mesafesinde Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören kız öğrenciler için, özel kız öğrenci yurtları, öğrenci apartları ve lüks villa konaklama kompleksleri olarak hizmet vermeye başlamıştır.

    Projelendirilirken öğrencilere yönelik kız öğrenci yurdu, öğrenci apartları ve lüks öğrenci villaları olarak tasarlanan ve öğrencilerin eğitimden barınmaya, sosyal yaşamlarından psikolojik danışmanlıklarına kadar tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılamayı amaçlayan ve bu yönde hizmet veren Özel Adatoria Sakarya Serdivan Esentepe Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurt, Apart, Villa ve Konaklama Hizmetleri, 14 farklı fiyat ve tasarıma sahip yurt, apart ve villa konaklama konseptiyle sağladığı mükemmel ve kesintisiz hizmet anlayışıyla kısa sürede Sakarya'nın ve Sakarya Üniversitesi’nin en iyi, en kaliteli ve en güvenilir ve fiyat bakımından en ekonomik kız öğrencilere yönelik konaklama konsepti olmayı başarmıştır.

    Herşey dahil sistemle hizmet veren ve Sakarya'da özel kız öğrenci yurdu, öğrenci apartı ve lüks konaklama konsepti denince tek akla gelen Özel Adatoria Sakarya Serdivan Esentepe Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurt, Apart, Villa ve Konaklama Hizmetleri, güvenlik, konfor, ekonomik fiyat, fiyat çeşitliliği, ulaşım kolaylığı ve kampüse yakınlığı bakımından Sakarya'daki tek özel kız öğrenci yurdu, öğrenci apartları ve lüks öğrenci villaları adresidir ve öyle olmaya da devam edecektir.
    ‘’Bizi en iyi kendi öğrencilerimizden öğrenebilirsiniz.’’

    Detaylı Blgi İçin Tıklayın

     SAKARYA'DA KIZ YURDU
     SAKARYA'DA KIZ YURDU
     SAKARYA'DA KIZ YURDU




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.