Şimdi Ara

Safari güvenli tarama verileri indiriliyor... ee?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, iPod touch 4G cihazım var, geçen gün iOS 5 e güncelledim ve resimler dışında içindeki hemen herşeyim gitti, zar zor müzik attım, şimdi video atıcam ama sorun var.
    iPod'u bağlıyorum PC'me ; iTunes açılıyor eşzamanlama yapıyor ama 5. basamağında tıkanıp kalıyor. 'Safari güvenli tarama verileri indiriliyor' diyor, gece yatarken bıraktım sabah kalktım hala aynı yazı :S iPod'umun kablosunu çıkarttığımda iPod'un ekranında 'iTunes Eşzamanlama - 1 öğe eşzamanlanamadı. Daha fazla bilgi için iTunes'a bakın.' yazıyor , bakıyorum iTunes 'da herhangi bir uyarı belirmemiş. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardım edin. Video atıcam atamıyorum bu yüzden...

     Safari güvenli tarama verileri indiriliyor... ee?!







  • Aynı sorun bende de var ve günlerdir uğraşmama rağmen çözemedim. Itunes' u sildim yeniden yükledim olmadı. telefonu yazılımı geri yükledim olmadı, resetledim olmadı, bütün uygulamalarımı ıtunes uzerınden sildim yine olmadı, pc ye format attım (zaten aklımdaydı atmak bahane oldu :) ancak hala düzelmedi. sorunun ne oldugunu anlayamadım ve çözemedimde ilgilenen arkadas varsa ya da rasho arkadaşım eger sen çözebildiysen sorunu yardımını isterim bende. Bu arada telefonu bende bağlı bıraktım pc ye ancak çözülmedi sorun yine ve hala devam etmekte. Şimdiden teşekkür ederim.
  • sanırım kimse bu konuda yardımcı olmayacak, ya da çözen arkadaşlar yardımcı olmayacak. yönlendirmeyecek :(
  • icloud kapatın sorun çözülecektir
  • İcloud kapatin mi? Lanet olasi ios 7 geldi geleli ayni sorunu yasiyorum var mi bilen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.