Şimdi Ara

Sadece müzik dinlemek icin yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,

    Amacım sadece kalıtelı muzık dınlemek.http://www.hepsiburada.com/philips-mcm-77212-mikro-hi-fi-sistem/productDetails.aspx?categoryid=17011&productid=evphmcm772 adresındekı bu micro set ılgımı cektı. nasıl performans verır bılemıyorum.acaba bunun yerıne EMU 404 usb bır ses kartı alıp solo 7 ıle takvıye yapsam dahamı ıyı performans alırım ? sızce ne yapayım ? micro set hakkında bılgılerınıze ıhtıyacım var ozellıkle.



  • Bence yetersiz gelicektir. Solo 7 ve iyi bir ses karti daha cok vericeğine inaniyorum..

    Bu Philips te 4"(10 cm) woofer bulunuyor. Orta sesleri anca karşilicak bass performanslarinda yetersiz kalicaktir. Tiz sürücüsüde konik tweeterdan cok birşey beklemiyorum.

    Solo 7 de ise 16 cm olarak 2 adet mid ve woofer olmak üzere sürücü ve 20 veya 25 mm olmasi lazım soft dome tweeterlari. Kısacasi philipsten baya üst seri bir ses vermesi kaçinilmaz oluyor. Gerek cüssesi gerek kabini gerek kalitesi. Aslında bu ürün monitor tarzi bi ürün ama ayakliktada kullan zor oldugundan yerde kullanılıyor. Performansi ve kalite olarak ben begeniyorum.

    İyi bir ses karti derken aklıma X-fi Elite Creative geliyor. Biraz pahalli olsada parasini sonana kadar hak eden ürünlerden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.