Şimdi Ara

SAATLER (1337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
104
Favori
3.880.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üstadlardan bir ricam olacak cerruti diamond serisinde olabilir kastettiğim saat. Erkek için fakat çerçevesinde pırtlantalar var. Bayadır araştırıyorum bulamadım hiçbir yerde. saatvesaatte denk geldi almayı düşünüyorum. Bakmadığım yer kalmadı fakat internette bulamadım saatvesaat'in kendi sitesi dahil üretimden kalkmış olabilir mi ya da yeni mi gelmiştir? Gerçi 2 saat gördüm öyle ikisi de yoktu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polish

    yıllarca seiko scuba kullanmaktan dolayı olsa gerek, tam aksine banada çekici geliyor.

    Öte yandan rolex sevmem demeyelimde, daha ziyade modellerini beğenmiyorum. özellikle daytona ve datejust. Explorer ve GMT master'a ise ısınamadım. Ama milgauss güzel, sub ve sea dweller ise beğendiğim modeller. Bunlardan birini alacak olursam da sea dweller. Yani rolex markasıyla sıkıntım yok. kalitesine saygı duyar, şapka çıkartırım. sıkıntım sadece modelleriyle.


    Aman, Rolex'le sıkıntım var mecrasına hiç girmeyelim, olay çıkarma potansiyeli çok yüksek sulara girmiş oluruz.

    Ben de Daytona, Day-Date ve Datejust'tan pek hazzetmem. Explorer 2, Submariner, GMT Master 2 ve Milgauss ise sevdiğim modeller. Daytona'dan biraz umudum vardı ama Basel'de tanıtılan yeni modelin çapı büyümeyince umudum tükendi. 2013'te seramik bezelli çelik modelin geleceği tahmin ediliyor, şu anda yakında Rolex'in en ciddi değişikliği o olacak gibi görünüyor, çünkü ürün gamının neredeyse tamamı yenilendi.

    Neyse, ben sizin söylemek istediğinizi bir süre öncesine kadar GMT Master 2 ve Explorer 2'den hazzetmeyen biri olarak gayet iyi anlıyorum.

    Şimdi sizin yeni kurmalı kronografın fotoğraflarını bekliyoruz, umarım ben de kurmalı bicompax çok istiyorum ama fiyat ve tasarım olarak optimum bir modele rastlamadım. Hayırlısı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: polish

    quote:

    Orijinalden alıntı: Polemik

    Tek tepeli bir saatte tepenin 4 yönünde yer alması beni o saatten tek başına yeterince soğutmaya yetiyor.


    yıllarca seiko scuba kullanmaktan dolayı olsa gerek, tam aksine banada çekici geliyor.



    Bana çekici geldiği gibi, ergonomik olarak da işime yarıyor. Tepenin saat 3 yönünde olduğu saatler koluma battığı ve battığı yeri tahriş ettiğinden sağ koluma takıyorum. Saat 4 yönünde tepesi olanları sol koluma da takma ihtimalim yükseliyor.
  • Nihayet evden biraz girebiliyorum. Resmen sayfayla güreş yapıyorum. Her bir sayfayı açışımda beni dışarı atmaya çalışıyor. Yandaki çubuğu mouse ile yakalayıp sayfaya tutunmaya ve görebildiklerimi görmeye çalışıyorum.

    @ Deniz nihayet gördüm, o Sinn neymiş öyle el feneri gibi

    @ Polemik, senin koyduğun Panerai de çok güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polish

    @ can-KSK,

    İsmini değilde resmini paylaşayım yarın

    Bu arada, arka sayfalar da bir soru sormuşsun onu kaçırdım kusura bakma. Evet longines hydroconquest'i sattım, (türksaat'den bir arkadaş aldı.) üzerine ilave yaptım Ananta'yı aldım. iyi bir saat alacak olursam, gözümden düşeni satıp ilave ederek alıyorum. yoksa memur maaşıyla nasıl alırız böyle saatler..

    Polish Hocam sen elindeki saati satıp üstüne katarak daha iyisini almakla kalmayıp onların yanına yenilerini de koyuyorsun. Senin dediğin gibi olması için tek ve iyi bir saatin olması lazım. Senin çok ve iyi saatlerin var.

    O zaman şimdi soruyu soralım, memur maaşıyla nasıl alıyorsun bu saatleri . Ben de bir nevi memur olduğuma ve alamadığıma göre o zaman sen ne oluyorsun? Buldum! Uzaylı memur




  • quote:

    Orijinalden alıntı: polish

    quote:

    Orijinalden alıntı: burbank

    quote:

    Orijinalden alıntı: Can-KSK

    quote:

    Orijinalden alıntı: burbank

    quote:

    Orijinalden alıntı: polish

    ama boş durmadım , kurmalı kronograf alamadım ama dün kurmalı başka bir saat aldım. bugün nöbetteyim, yarın fotoğraf koyarım.


    Vaaay, hiç boş durmuyorsun. Yoksa 2612'li bir poljot mu aldın?

    Bugün merak ettiğimiz saatler çoğaldı.

    Ben de merak ediyorum "vol.2"



    yok rus falan değil, bu sefer harbi uçtum..



    Öyle dediğine göre İsviçre aldın yine. Valla Hocam burada Mr. Seiko diye tanıdık seni, bize elindeki güzel japonları sevdirdin, sonra onları tek tek terk ettin, böyle giderse Japon üçlüsü afaroz edecek seni, birşey değil Ananta da kurtaramayacak.




  • Ozellikle Seiko da olmak uzere Japon markalarinda prestij modelleri bile olsa modellerde asiri bir zorlama teferruat, gosteris hissediyorum, sanki kadrana daha cok girinti cikinti, paril paril daireler, ibreler karmasiklik vs vs koymaya kasarak saate bir karakter/prestij katmaya calisiyorlar. Seiko nun bircok ust duzey modeli Casio nun edifice modellerine benziyor o yuzden, bende de kaliteden ziyade bayagi bir izlenim uyandiriyor. Bircok seyde oldugu gibi saatte de sade ve klasiklikten yanayim, saat karizmasini karmasiklik ve gosteris yerine sadelik, malzeme kalitesi, zevk ve iscilikle konusturmali bence, o yuzden cogu Isvicre saati daha bir hitap ediyor bana
    Ayni fikirde olan var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 1 Aralık 2011; 22:16:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polish

    quote:

    Orijinalden alıntı: Polemik

    Deep Sea'nin Derin dalgıçlar arasındaki en güzel saatlerden biri olduğuna katılırım, çünkü Omega Ploprof , GP Sea Hawk, Hublot'nun adını bilmediğim yeni modeli gibi hepsi birbirinden çirkin rakipleri var. Hele yeni model Blancpain X Fathoms var ki evlere şenlik. Dalgıç saati diye mobil payvon üretmişler.

    Blancpain 500 Fathoms da güzel bir saat ama 48 mm'lik kasası kullanımı zorlaştırıyor. 48 mm çapındaki yeni Blancpain 500 Fathoms 1000 metre su geçirmezlik sunarken 30 yıllık Sea Dweller'ın 1220 metre su geçirmezliği Submariner'dn birkaç mm fazla kalınlık ve aynı çap ile yapması bence cidden saygı duyulmasını gerektiriyor.

    Bu saat Omega Ploprof ve Blancpain 500 Fathoms'a kafa tutuyor, hatta ikisini de geçiyor. Şu kalınlığa bakın. İnanılmaz!

    sea hawk, diğerlerine göre bence farklı. tasarımı daha dengeli, çap çok abartılı değil 44 mm, 3000 metrelik WR mevcut ve kasa titanyum.
    Ek: kalibresi in-house. (3000 metrelik in-house kalibre bir diver için, fiyatı da makul sayılır.)


     SAATLER



    Titanyumun kalitesi Muhteşem




  • quote:

    Orijinalden alıntı: polish

    yok rus falan değil, bu sefer harbi uçtum..


    Panerai?
  • Açıkcası bende bir Panerai bekliyorum. Sen benden önce davrandın Polemik, yazmak için.

    Ek: Bu arada Bytepire'nin limitli üretim modelinide merakla bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 2 Aralık 2011; 0:17:16 >
  • Arkadaşlar saatim 24 saatte 4-5 dk gibi geri kalma yapıyor ilk zamanlar böyle bir problemim yoktu bu yeni başladı nedir bunun çözümü bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Exclusivecar

    "Vacheron Constantin"

    Almanyadan getirttim genéve modeli hem kinetic hem kurmalı çok kaliteli iç yüzeyi işciliği vs. macro çekimle yorumlarınıza sunuyorum saatimi

     SAATLER


     SAATLER


     SAATLER


    Arkadaşlar saatim 24 saatte 4-5 dk gibi geri kalma yapıyor ilk zamanlar böyle bir problemim yoktu bu yeni başladı nedir bunun çözümü bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusivecar -- 2 Aralık 2011; 1:53:55 >




  • Arkadaşlar linkteki saati almayı düşünüyorum, Aerowatch marka saati olan ve/veya linkteki model hakkında bilgisi olan var mı?

    http://www.e-pirlant.com/?urun-2764-Aerowatch-Chrono-Moon-Phases-1942.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exclusivecar

    Arkadaşlar saatim 24 saatte 4-5 dk gibi geri kalma yapıyor ilk zamanlar böyle bir problemim yoktu bu yeni başladı nedir bunun çözümü bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Exclusivecar

    "Vacheron Constantin"

    Almanyadan getirttim genéve modeli hem kinetic hem kurmalı çok kaliteli iç yüzeyi işciliği vs. macro çekimle yorumlarınıza sunuyorum saatimi

     SAATLER


     SAATLER


     SAATLER


    Bu saati Almanya'dan sipariş etmenize gerek yoktu, bunun gibi onlarca orijinal Çin malı saati Kapalıçarşı'da bulabilirdiniz.

    Saatinizi alalı sanırım 1 yıla yaklaşmış. Çin malı bir saat için gayet güzel bir süre, bu süre içinde sorunsuz çalıştıysa gerçekten çok iyi. Bence saati tamir ettirmeye çalışmayın, tamir bedeli saatin bedeline oranla asla rasyonel olmayacaktır ve saatin kısa süre içinde bozulma riski daima olacaktır. Tamir esnasında saatin saatçinin elinde kalması riski ya da saati tamir edecek iyi bir saatçi bulamama risklerinden bahsetmiyorum bile.

    Kolay gelsin.

    Son bir soru: Saati kaça aldınız?




  • Merhabalar,

    Öncelikle bu forum altında verdiğiniz bilgiler sayesinde saat bilgimize katkılarınızdan dolayı teşekkürler.
    150-200TL kadar bütçe ile saat araştırmaktayım.Hediye çeklerimi de değerlendirmek istediğimden aşağıda linkini verdiğim siteden alışveriş yapmak durumundayım.
    Forumda okuduklarımdan sonra moda markalı saatlerden uzak durarak linkini verdiğim saatlere yöneldim. Bunların dışındaki önerilerize açık olmakla birlikte bu saatler hakkında da yorum yaparsanız sevinirim.
    Teşekkürler...

    http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-305d-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsef305d1a&categoryId=25008404
    http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-500d-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsef500d1a&categoryId=25008404#Gorseller
    http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-328d-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsef328d1a&categoryId=25008404#Gorseller




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polemik


    quote:

    Orijinalden alıntı: Exclusivecar

    Arkadaşlar saatim 24 saatte 4-5 dk gibi geri kalma yapıyor ilk zamanlar böyle bir problemim yoktu bu yeni başladı nedir bunun çözümü bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Exclusivecar

    "Vacheron Constantin"

    Almanyadan getirttim genéve modeli hem kinetic hem kurmalı çok kaliteli iç yüzeyi işciliği vs. macro çekimle yorumlarınıza sunuyorum saatimi

     SAATLER


     SAATLER


     SAATLER


    Bu saati Almanya'dan sipariş etmenize gerek yoktu, bunun gibi onlarca orijinal Çin malı saati Kapalıçarşı'da bulabilirdiniz.

    Saatinizi alalı sanırım 1 yıla yaklaşmış. Çin malı bir saat için gayet güzel bir süre, bu süre içinde sorunsuz çalıştıysa gerçekten çok iyi. Bence saati tamir ettirmeye çalışmayın, tamir bedeli saatin bedeline oranla asla rasyonel olmayacaktır ve saatin kısa süre içinde bozulma riski daima olacaktır. Tamir esnasında saatin saatçinin elinde kalması riski ya da saati tamir edecek iyi bir saatçi bulamama risklerinden bahsetmiyorum bile.

    Kolay gelsin.

    Son bir soru: Saati kaça aldınız?

    Bana bu tarz bir saat lazım bütçem 500 hangi markadalar var?(makinenin görünebilir olmasını istiyorum)




  • Seiko 5 iyi bir seçim olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hangontight

    Merhabalar,

    Öncelikle bu forum altında verdiğiniz bilgiler sayesinde saat bilgimize katkılarınızdan dolayı teşekkürler.
    150-200TL kadar bütçe ile saat araştırmaktayım.Hediye çeklerimi de değerlendirmek istediğimden aşağıda linkini verdiğim siteden alışveriş yapmak durumundayım.
    Forumda okuduklarımdan sonra moda markalı saatlerden uzak durarak linkini verdiğim saatlere yöneldim. Bunların dışındaki önerilerize açık olmakla birlikte bu saatler hakkında da yorum yaparsanız sevinirim.
    Teşekkürler...

    http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-305d-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsef305d1a&categoryId=25008404
    http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-500d-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsef500d1a&categoryId=25008404#Gorseller
    http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-328d-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsef328d1a&categoryId=25008404#Gorseller

    Verdiğin linklerdekinin 3 üde teknik olarak aynı saatler. Sadece görünüm olarak birini seçebilirsin. Linklerde yazılan paralara alınabilir.Görünüm hakkında ise başkalarının dediklerinden çok senin düşüncen önemli.Bana göre 3 üde güzel.HB da çokta fazla alternatif yok belirttiğin bütçelere ne yazıkki. Olanlarda zaten uzaklaştım dediğin moda markaları. bir iki tavsiyem olabilir sana

    Bu linkteki pulsar yalnış bilmiyorsam seikonun alt markalarından biri Lorus ile beraber.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/pulsar-pf3257-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sapf3257&categoryId=25008404

    http://www.hepsiburada.com/Liste/pulsar-pf3163x-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sakmpf3163x&categoryId=25008404

    yada markanın diğer modellerine bakabilirsin.

    Lorus markası da Pulsar gibidir. Gördüğüm kadarıyla indirimleride fena değil.Eğer beğendiğin bir model çıkarsa rahatlıkla alabilirsin.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/lorus-rk831ax9-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sark831ax9&categoryId=25008404

    http://www.hepsiburada.com/Liste/lorus-rf807bx9-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sakmrf807bx9&categoryId=25008404




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

    quote:

    Orijinalden alıntı: atroce

    3 hafta önce çok beğendiğim saati aldım eminönünde bi abimizden

     SAATLER


     SAATLER


     SAATLER


    bu arada şansa forum saati projesi var yakalayamadık


    pişti mi olduk biz şimdi
     SAATLER  SAATLER

    Bende bu saatın zemini beyaz, kadranları orange olanı var, ınanılmaz duruyor. her gören hayran kalıyo dıyebılırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyin1982

    quote:

    Orijinalden alıntı: hangontight

    Merhabalar,

    Öncelikle bu forum altında verdiğiniz bilgiler sayesinde saat bilgimize katkılarınızdan dolayı teşekkürler.
    150-200TL kadar bütçe ile saat araştırmaktayım.Hediye çeklerimi de değerlendirmek istediğimden aşağıda linkini verdiğim siteden alışveriş yapmak durumundayım.
    Forumda okuduklarımdan sonra moda markalı saatlerden uzak durarak linkini verdiğim saatlere yöneldim. Bunların dışındaki önerilerize açık olmakla birlikte bu saatler hakkında da yorum yaparsanız sevinirim.
    Teşekkürler...

    http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-305d-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsef305d1a&categoryId=25008404
    http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-500d-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsef500d1a&categoryId=25008404#Gorseller
    http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-328d-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsef328d1a&categoryId=25008404#Gorseller

    Verdiğin linklerdekinin 3 üde teknik olarak aynı saatler. Sadece görünüm olarak birini seçebilirsin. Linklerde yazılan paralara alınabilir.Görünüm hakkında ise başkalarının dediklerinden çok senin düşüncen önemli.Bana göre 3 üde güzel.HB da çokta fazla alternatif yok belirttiğin bütçelere ne yazıkki. Olanlarda zaten uzaklaştım dediğin moda markaları. bir iki tavsiyem olabilir sana

    Bu linkteki pulsar yalnış bilmiyorsam seikonun alt markalarından biri Lorus ile beraber.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/pulsar-pf3257-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sapf3257&categoryId=25008404

    http://www.hepsiburada.com/Liste/pulsar-pf3163x-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sakmpf3163x&categoryId=25008404

    yada markanın diğer modellerine bakabilirsin.

    Lorus markası da Pulsar gibidir. Gördüğüm kadarıyla indirimleride fena değil.Eğer beğendiğin bir model çıkarsa rahatlıkla alabilirsin.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/lorus-rk831ax9-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sark831ax9&categoryId=25008404

    http://www.hepsiburada.com/Liste/lorus-rf807bx9-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sakmrf807bx9&categoryId=25008404



    Tavsiyen için teşekkürler. Pulsar pf3257 güzel görünüyor.
    Her ne kadar çelik kordonlu saat istesem de pierre cardinin bu modeli de dikkatimi çekti. Fiyatı da bayağı düşmüş ama mekanizması hakkında bir bilgim yok.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/pierre-cardin-pc100691f03-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sapc100691f03&categoryId=25008404




  • 
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.