Şimdi Ara

saab, servis olayı nasıl olacak satıştan sonra?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şimdi bir saab alsam, servis, yedek parça sorunu yaşar mıyım_?
    Adanada yaşıyorum..
    yani araba bir parça gerekince 2 ay yatmak zorunda kalıyorsa pek akıllıca olmaz satın almak.
    bir de bunun servis bakımları çok pahalı mıdır?



  • evettt dostlar bende merak edıyorum nasıl ne olcak???
  • çogu parçaları vectra b ile aynı ama genede uzun vadede problem olur gibi.opel servisleri saab la ilgili çözüm üretiyorlar kısmen.mesela 3.0 v6 ların motoruyla vectra nın 2.5 moturunun bazı parçaları aynı.ön diskler aynı. vs..
  • bence sorun yaşarsınız kesinlikle sorunsuz binebilecek olsanız fiyatları bu kadar düşük olmazdı
  • Saab'ın ikinci el fiyatı her zaman diğer otomobillere göre düşüktü. İstanbul'da özellikle Engin Otomotiv kendi imkanlarıyla İsveç'ten yedek parça getirdiği için sıkıntı çıkacağını sanmam. Yine İstanbul, Ankara ve İzmir'de deneyimli özel servisler var. Bana göre çekinecek bir durum yok. Benim ikinci otomobilim 2010 C5 Exclusive ve bozulan bluetooth parçasını aylardır bekliyorum, sorunlar Saab'a özel değil bence.
  • Sirkülasyonu az olan araç ve parçalarda, tüm markalarda tedarik sorunu yaşanır. Ama söz konusu Saab olunca nedense parça bulunmaz sözleri ortalıkta dolanıyor. Periyodik değişimi olan tüm parçaları gayet rahat bulursunuz. Diğer parçalar içinde, diğer markalara göre en fazla bir hafta daha beklersiniz. Üstelik parça fiyatları da sanıldığı kadar abartılı değil. (kendi sınıfındaki araçlara göre)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • adana gibi bir yerde saab marka araçla çok sorun yaşarsın birçok parçası için getirtmek ve beklemek durumunda kalabilirsin yada çıkma parçacılara yönelebilirsin onlarda sadece İzmir İstanbul ve ANkara da özellikle Ankara saab'ın menşehri gibi bir şey şaşmaz oto sanayi de bulamayacağın parça yok gibi diyebilirim sana
  • parça sıkıntısı yok denecek kadar az. değiştireceğiniz parçaya göre değişir tabiki bu ama en fazla 20 gün bekletirler. Gökşenler 15 günde alabiliyorlar parçaları. Adana'da nasıl olacak derseniz. Model yazsaydınız daha rahat yardımcı olurduk ama 98 sonrası diyorsanız GM grubundan olduğu için bazı parçalar Opel ile aynı. Zaten bir sorun yaşarsanız ki yaşamazsınız. Opel servisine gitmenizi tavsiye ederim. Ama iyi bir Opel servisi olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.