Şimdi Ara

S4 garip derecelerde ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen gün bi telefoncudan s4 aldım ancak fark ettim ki çok sıcak telefon hiç bişey yapmıyoken 55 dereceyi görüyo en çok whatsapp a giriyorum mortal combat filan açtıgımda 80 e vuruyo tabikide şarj konusu da ayrı 5 tane kablo ve adaptör var ama 1200 mA dan hızlı şarj eden olamıyo orjinalini sattılar ama o bile 360 mA heralde kazık yedim bu ısınma sorunu normal sıcaklıklar olamaz çünkü elimi yakıyo telefon buzla geziyorum evde ayrıca şarjı da çok hızlı bitiyo ortalama normal kullanımda 7 8 saat belki normaldir onun hakkında da tam bi bilgim yok bataryasını değiştirtmeli miyim ısınmayla ilgili de yoksa bu normal mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcamper -- 16 Ağustos 2015; 14:58:01 >



  • up :'(
  • bendede aynı sorun var hocam normal internette gezinirken bile ısınıyor yok mu bunun çözümü
  • S4 lerin isinma sorunu var. Normal. Batarya icinde 7-8 saat de cok az. Olmus olabilir. Ayrica yeni batarya alacaksibiz yaninda orjinal adaptorde alin derim. Cunku yine ayni sorunla karsilasabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümü var.
    S4lerin orta kasası magnezyum alaşım. Kenarları soyulan kısmın komplesi yani.
    S4 isi dağılımını o kısımla sağlamaya çalışıyor ve anakartin üzerinde islemci ile arasinda termal ped bulunuyor. Zamanla isi iletimini kaybediyor termal pad ve o kısımda sıcaklık dağılımı olmuyor. Garantisi varsa servise gönderin. Yoksa gittigidiyorda gumus alaşımlı termal ped var. Ondan alın. Telefonun arka kısmını acin. Anakartin güzelce çıkarıp eski termalpedi sökün yerine gümüş alaşımlı termal pedi başka kısımlara taşmayacak şekilde yerlestirin. Anakartin takarken işlemciyi tam öptüğünden emin olun. Isınma dağılımı biraz daha düzeliyor. Bu işlemleri yaparken dikkat edin sonra bana cevap yazmayın telefonu bozdum diye. Nexus cihazlardaki ısınma sorununu da buna benzer şekilde çözmüş adamlar tek fark onlar bakır tabaka koyup işlemcinin üzerine termal macun uygulamışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.